Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τσεκάρει με το κινητό ποια κανάλια είναι ελεύθερα στη γειτονιά κι επιλέγεις ανάλογα.

Αλλιώς αναγκαστικά κάποιο access point, mesh κτλπ.

• Απαντ. 429
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

16 ώρες πριν, Thresh είπε

Τσεκάρει με το κινητό ποια κανάλια είναι ελεύθερα στη γειτονιά κι επιλέγεις ανάλογα.

Αλλιώς αναγκαστικά κάποιο access point, mesh κτλπ.

Thanx αλλα πως ακριβως το κανω αυτο? Με καποιο app ισως?

Επεξ/σία από dionisis777
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, dionisis777 said:

Thanx αλλα πως ακριβως το κανω αυτο? Με καποιο app ισως?

Ναι WiFi Analyzer και παρόμοια προγράμματα.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα , αντιμετωπίζει κάποιος προβλήματα ταχύτητας με την Inalan το τελευταίο διάστημα ;;; Μένω Μεταμόρφωση Αττικής και 7 χρόνια τώρα δεν είχα ποτέ προβλήματα ταχύτητας. Επειδή πήρα καινούργιο router TP- link με Gigabit θύρες ( Συνδέεται αυτό με το OPN της Inalan και όλες οι συσκευές με το TP-Link )  θέλω να δω αν τα προβήματα ταχύτητας είναι λόγω του νέου router .

Οι ταχύτητες που πιάνω με το Ookla δεν είναι σταθερές και αλλάζουν πολύ με το server που έχω επιλέξει , είναι της τάξης από 5 ως 60mbps για κατέβασμα και 4 ως 25 για ανέβασμα.

Εν τω μεταξύ τόσα χρόνια download και upload ήταν πάντα πάνω από 90 mbps

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, sotos2004 είπε

Καλημέρα , αντιμετωπίζει κάποιος προβλήματα ταχύτητας με την Inalan το τελευταίο διάστημα ;;; Μένω Μεταμόρφωση Αττικής και 7 χρόνια τώρα δεν είχα ποτέ προβλήματα ταχύτητας. Επειδή πήρα καινούργιο router TP- link με Gigabit θύρες ( Συνδέεται αυτό με το OPN της Inalan και όλες οι συσκευές με το TP-Link )  θέλω να δω αν τα προβήματα ταχύτητας είναι λόγω του νέου router .

Οι ταχύτητες που πιάνω με το Ookla δεν είναι σταθερές και αλλάζουν πολύ με το server που έχω επιλέξει , είναι της τάξης από 5 ως 60mbps για κατέβασμα και 4 ως 25 για ανέβασμα.

Εν τω μεταξύ τόσα χρόνια download και upload ήταν πάντα πάνω από 90 mbps

καλημερα,στειλε στο chat της inalan,που υπαρχει στο telegram,γιατι μπορει να ειναι το ρουτερ,η μπορει κατι ασχετο,στην γραμμη σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι πελάτης Cosmote και σκέφτομαι την μετάβαση σε inalan. Θέλω να ρωτήσω αν έχετε προβλήματα σύνδεσης ή μείωση ταχύτητας ( Θεσσαλονίκη κέντρο ). Αν ναι διορθώνονται γρήγορα τα προβλήματα? Γιατί αλλού διαβάζω οτι έχουν και αλλού όχι. Ευχαριστώ 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, StratisLag είπε

Καλησπέρα, είμαι πελάτης Cosmote και σκέφτομαι την μετάβαση σε inalan. Θέλω να ρωτήσω αν έχετε προβλήματα σύνδεσης ή μείωση ταχύτητας ( Θεσσαλονίκη κέντρο ). Αν ναι διορθώνονται γρήγορα τα προβλήματα? Γιατί αλλού διαβάζω οτι έχουν και αλλού όχι. Ευχαριστώ 

Καλησπερα, ειχα το ιδιο διλημμα ενα χρονο πριν (Θεσσαλονικη και εγω). Εβαλα την 1000αρα φοιτητικη προσφορα με 28€, η κοσμοτε μου εδινε σε παρομοια τιμη τη 200αρα με 2ετες συμβολαιο ομως. Απο ταχυτητες ειναι μια χαρα, αποσυνδεσεις σπανιες, μονο μια φορα ειχα θεμα που μετα απο μια γενικη διακοπη που ειχαν για 3-4 μερες το ιντερνετ σερνοταν. Αφου μιλησα αρκετες φορες με τεχνικους το εφτιαξαν τελικα. Συνηθως στις απλες βλαβες η αποκατασταση ειναι γρηγορη, αλλα δεν ειναι και τοσο συχνες πες μια ανα 2-3 μηνες πολυ χονδρικα. Αν μπορεις να χτυπησεις καποια προσφορα ειτε με το voucher ειτε φοιτητικη/πρωτου στην οικοδομη κλπ εννοειται να βαλεις, αλλιως με τηλεφωνο δινουν καλυτερες τιμες παντα. Αν χρειαστεις κατι αλλο στειλε μου ενα pm, να σου πω και καποια πραγματα για τη διαδικασια

Δημοσ.
Στις 14/1/2025 στις 10:16 ΜΜ, GREG10ARIS είπε

Καλησπερα, ειχα το ιδιο διλημμα ενα χρονο πριν (Θεσσαλονικη και εγω). Εβαλα την 1000αρα φοιτητικη προσφορα με 28€, η κοσμοτε μου εδινε σε παρομοια τιμη τη 200αρα με 2ετες συμβολαιο ομως. Απο ταχυτητες ειναι μια χαρα, αποσυνδεσεις σπανιες, μονο μια φορα ειχα θεμα που μετα απο μια γενικη διακοπη που ειχαν για 3-4 μερες το ιντερνετ σερνοταν. Αφου μιλησα αρκετες φορες με τεχνικους το εφτιαξαν τελικα. Συνηθως στις απλες βλαβες η αποκατασταση ειναι γρηγορη, αλλα δεν ειναι και τοσο συχνες πες μια ανα 2-3 μηνες πολυ χονδρικα. Αν μπορεις να χτυπησεις καποια προσφορα ειτε με το voucher ειτε φοιτητικη/πρωτου στην οικοδομη κλπ εννοειται να βαλεις, αλλιως με τηλεφωνο δινουν καλυτερες τιμες παντα. Αν χρειαστεις κατι αλλο στειλε μου ενα pm, να σου πω και καποια πραγματα για τη διαδικασια

Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
Στις 12/1/2025 στις 11:47 ΠΜ, public menace είπε

καλημερα,στειλε στο chat της inalan,που υπαρχει στο telegram,γιατι μπορει να ειναι το ρουτερ,η μπορει κατι ασχετο,στην γραμμη σου.

Τελικά το πρόβλημα ήταν στην νεα συσκευή που πήρα , ένα TP-LInk Archer C6 με hardware version 4, το οποίο έχει 1Gbps θύρες , και η θύρα Internet είναι 1Gbps. Τις πρώτες μέρες δούλευε άψογα αλλά κάποια στιγμή κόπηκε εντελώς η επικοινωνία ( μια " συγχρόνιζε " με το router της Ιναλαν και αμέσως κοβόταν βγάζοντας προτοκαλί φωτακι στην θύρα Internet.) Το έβαλα να συγχρονίζει στα 100Mbps Full Duplex και είχε τα προβλήματα που προανέφερα ( μέγιστη ταχύτητα 80mbps με πολλά σκαμπανευάσματα) τελικά το έβαλα στα 100Mbps Half_duplex και τώρα δουλεύει μια χαρά !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...