Parolos4 Δημοσ. Τρίτη στις 04:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:51 μμ (επεξεργασμένο) Ήρθε ο τεχνικός μου πέρασε σήμερα τη γραμμή. Όλα καλά έπιασε 200 ταχύτητα. Μέσα σε ένα 2ωρο ίντερνετ τέλος. Πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση μου είπαν μέχρι το ρούτερ έχει ίντερνετ κανονικά. Άρα έχει θέμα το ρούτερ ξαφνικά και μάλιστα μέσα στις πρώτες 2 ώρες? Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Επεξ/σία Τρίτη στις 04:52 μμ από Parolos4
GREG10ARIS Δημοσ. Τετάρτη στις 04:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:37 μμ Φαινεται να εχει πεσει η γραμμη τους σημερα, Θεσσαλονικη τουλαχιστον..
Kthulhou Δημοσ. Τετάρτη στις 05:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:30 μμ μάλλον πανελλαδικά ήταν, γιατί ούτε το τηλ τους απαντούσε...ευτυχώς μετά από κανα 15λεπτο επανήλθαν όλα
d_gkal Δημοσ. Τετάρτη στις 10:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:28 μμ Όντως το μεσημέρι 16:15-16:30 είχε θα το ίντερνετ 1
Kthulhou Δημοσ. Τετάρτη στις 10:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:47 μμ Στις 19/11/2024 στις 4:51 ΜΜ, Parolos4 είπε Ήρθε ο τεχνικός μου πέρασε σήμερα τη γραμμή. Όλα καλά έπιασε 200 ταχύτητα. Μέσα σε ένα 2ωρο ίντερνετ τέλος. Πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση μου είπαν μέχρι το ρούτερ έχει ίντερνετ κανονικά. Άρα έχει θέμα το ρούτερ ξαφνικά και μάλιστα μέσα στις πρώτες 2 ώρες? Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. ti έγινε τελικά?
Jordan1972 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:28 μμ 5 ώρες πριν, Kthulhou είπε μάλλον πανελλαδικά ήταν, γιατί ούτε το τηλ τους απαντούσε...ευτυχώς μετά από κανα 15λεπτο επανήλθαν όλα απο τοτε το linkedin, skroutz και discord κανουν να φορτωσουν λες και εχω εχω 1mbps αντι για 1gbps. Επιπλεον, το netflix ετσι στο ακυρο βγαζει error εχετε 0mbps και πρεπει να το πας πισω και να πατησεις continue watching. Ενω το youtube πχ βαζω 4k βιντεο και βλεπω οτι παει και 600mbps το ιδιο και το speedtest. Δεν καταλαβαινω τι παιζει.
Parolos4 Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ 1 ώρα πριν, Kthulhou είπε ti έγινε τελικά? Το θέμα λύθηκε σήμερα, μου είπαν ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την IP, συνηθισμένο σε νέες συνδέσεις όπως είπαν. 1
GREG10ARIS Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 16 ώρες πριν, Jordan1972 είπε απο τοτε το linkedin, skroutz και discord κανουν να φορτωσουν λες και εχω εχω 1mbps αντι για 1gbps. Επιπλεον, το netflix ετσι στο ακυρο βγαζει error εχετε 0mbps και πρεπει να το πας πισω και να πατησεις continue watching. Ενω το youtube πχ βαζω 4k βιντεο και βλεπω οτι παει και 600mbps το ιδιο και το speedtest. Δεν καταλαβαινω τι παιζει. Και εμενα η αληθεια ειναι οτι σημερα εχει τρελο λαγκ στη φορτωση απλων ιστοσελιδων..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα