Fronimitis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα! Σήμερα επιτέλους ήρθε η Inaln και πέρασε οπτικές ίνες στην περιοχή μου. Τώρα τι κάνω από δω και πέρα;Ποιον καλώ για να περάσει οπτική στην πολυκατοικία;Πόσο καιρό παίρνει αυτό μέχρι να μπορώ να διαλέξω πακέτο fiber; Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά έχω τραβήξει τα πάνδεινα με το υπάρχον ίντερνετ και θέλω να δω μια άσπρη μέρα ιντερνετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Αν είναι Inalan, μόνο Inalan μπορείς να βάλεις και μόνο σε εσένα θα ανεβάσουν ίνα, συνήθως εξωτερικά. Δεν γίνεται εγκατάσταση σε όλη την οικοδομή όπως στους υπόλοιπους τρεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) https://inalan.gr/aithsh-egkatastashs-internet/ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ! https://inalan.gr/prosfores-paketwn-internet/ Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από 1ns0mn1a 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, SaFiS είπε Αν είναι Inalan, μόνο Inalan μπορείς να βάλεις και μόνο σε εσένα θα ανεβάσουν ίνα, συνήθως εξωτερικά. Δεν γίνεται εγκατάσταση σε όλη την οικοδομή όπως στους υπόλοιπους τρεις... Συγνώμη...Αν θέλω να παραμείνω στην Vodafone,θα πρέπει να περιμένω να σκάψει η Vodafone για τις δικές της οπτικές;Καλά κατάλαβα; 2 ώρες πριν, 1ns0mn1a είπε https://inalan.gr/aithsh-egkatastashs-internet/ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ! https://inalan.gr/prosfores-paketwn-internet/ Φανταστική προσφορά φαίνεται και ναι θα είμαι ο πρώτος. Όμως αξίζει;Δεν την ξέρω την Inalan.Μοντεμ θα μου δώσουν αυτοί για 1gbps; Συγνώμη αλλά δεν έχω ασχοληθεί με αυτά και φοβάμαι μην κάνω κοτσάνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 8 hours ago, Fronimitis said: Μοντεμ θα μου δώσουν αυτοί για 1gbps; ναί, ΖΤΕ (custum inalan) δοκιμασέ Basic packages Χωρίς Συμβόλαιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, Fronimitis είπε Συγνώμη...Αν θέλω να παραμείνω στην Vodafone,θα πρέπει να περιμένω να σκάψει η Vodafone για τις δικές της οπτικές;Καλά κατάλαβα; Δεν είναι απαραίτητο να σκάψει η Voda. Έχουν χωρίσει τις περιοχές και ένας πάροχος σκάβει και περνάει την οπτική η οποία μετά χρησιμοποιείται από όλους. Ο κάθε πελάτης επιλέγει ποιόν θέλει να έχει στο σπίτι του αλλά συνήθως οι περισσότεροι προτιμάνε αυτόν ο οποίος έσκαψε για να έχει ποιό γρήγορη εξυπηρέτηση σε περίπτωση βλάβης. Όταν ο πρώτος πελάτης σε μια πολυκατοικία θελήσει να βάλει οπτική τότε αναγκαστικά περνάνε την οπτική από όλους τους ορόφους και αφήνουν αναμονές έτσι ώστε να επιλέξουν μετά και οι υπόλοιποι όποιον θέλουν Ούτως ή άλλως, λόγο της οπτικής, οι ταχύτητες είναι ίδιες για όλους ανάλογα το πακέτο που θα επιλέξεις οπότε κοιτάς ποιός δίνει την καλύτερη προσφορά και παροχές αν θες να το συνδυάσεις μαζί με σταθερή, κινητά, κλπ. Η Inalan είναι άλλο κεφάλαιο, έχει αποκλειστικά δικό της ιδιωτικό δίκτυο και θα φέρει την οπτική μόνο μέχρι το σπίτι σου, δεν έχει τις υποχρεώσεις που έχουν οι υπόλοιποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 14 hours ago, Fronimitis said: Καλησπέρα! Σήμερα επιτέλους ήρθε η Inaln και πέρασε οπτικές ίνες στην περιοχή μου. Τώρα τι κάνω από δω και πέρα;Ποιον καλώ για να περάσει οπτική στην πολυκατοικία;Πόσο καιρό παίρνει αυτό μέχρι να μπορώ να διαλέξω πακέτο fiber; Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά έχω τραβήξει τα πάνδεινα με το υπάρχον ίντερνετ και θέλω να δω μια άσπρη μέρα ιντερνετικά. Το ότι σκάψανε δεν λέει τίποτα.. εκτός και αν είσαι σε περιοχή που ήδη δίνουν ιντερνετ. Κάνε αίτηση στο site τους αλλά μην περιμένεις κάτι. Ηλιούπολη έχουν σκάψει από 18 Ιουλίου του 2023. Φυσικά ακόμα δεν έχει διαθεσιμότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Oσοι έχουν Inalan...ευχαριστημένοι σε σχέση με FTTH άλλων παρόχων; Εγκαταστήσαν και σε εμάς παροχή και δίνουν έκπτωση 50% για τον πρώτο που θα πάει στο δίκτυο τους από το κτίριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shogo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DrFreeman είπε Oσοι έχουν Inalan...ευχαριστημένοι σε σχέση με FTTH άλλων παρόχων; Εγκαταστήσαν και σε εμάς παροχή και δίνουν έκπτωση 50% για τον πρώτο που θα πάει στο δίκτυο τους από το κτίριο. Ναι φούλ,η καλύτερη εταιρία ως τώρα για μένα που έχω περάσει απο σχεδόν όλους τους παρόχους στο παρελθόν,είμαι 4 χρόνια ίναλαν χωρίς κανένα πρόβλημα,βάλε με κλειστά μάτια φίλε Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Shogo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
public menace Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Στις 21/9/2024 στις 9:51 ΜΜ, Shogo είπε Ναι φούλ,η καλύτερη εταιρία ως τώρα για μένα που έχω περάσει απο σχεδόν όλους τους παρόχους στο παρελθόν,είμαι 4 χρόνια ίναλαν χωρίς κανένα πρόβλημα,βάλε με κλειστά μάτια φίλε +1000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris156 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Ρε παιδιά μια απορία. Η ώρα στο τηλέφωνο πάει συνέχεια 3 ώρες πίσω. Δε θυμάμαι αν έγινε από την αρχή που έβαλα ίναλαν ή κάποιους μήνες μετά. Δε με απασχολεί, απλά από περιέργεια ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 12 hours ago, Dimitris156 said: Ρε παιδιά μια απορία. Η ώρα στο τηλέφωνο πάει συνέχεια 3 ώρες πίσω. Δε θυμάμαι αν έγινε από την αρχή που έβαλα ίναλαν ή κάποιους μήνες μετά. Δε με απασχολεί, απλά από περιέργεια ρωτάω. Είχα αντιμετωπίσει κι εγώ αυτό το πρόβλημα για ένα διάστημα και όντως ήταν ενοχλητικό. Στη διάρκεια της ημέρας διόρθωνα την ώρα και το βράδυ, όταν τοποθετούσα τη συσκευή (ένα Panasonic αγορασμένο το 2016) στη βάση της για φόρτιση, άλλαζε και πάλι. Πειραματίστηκα με το μενού του τηλεφώνου παράλληλα με την Inter Telecom (αν και νομίζω πως ό,τι πείραξα στο web interface του παρόχου δεν είχε επίδραση) και τελικά κατάφερα να το διορθώσω μόνιμα. Δυστυχώς έχει περάσει καιρός και δεν θυμάμαι τα βήματα... Το θέμα είναι πως με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, μπορείς να το φτιάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelikas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Στις 24/9/2024 στις 11:16 ΠΜ, Dimitris156 είπε Ρε παιδιά μια απορία. Η ώρα στο τηλέφωνο πάει συνέχεια 3 ώρες πίσω. Δε θυμάμαι αν έγινε από την αρχή που έβαλα ίναλαν ή κάποιους μήνες μετά. Δε με απασχολεί, απλά από περιέργεια ρωτάω. Νομίζα το είχα για κάποιες μέρες στην αρχή. Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι αλλά έχει διορθωθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlphaAlpha Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα συμφορουμίτες. Έχω περίπου ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο στη nova. Αν κάνω διακοπή και πάω στην inalan άμα διακόψω το συμβόλαιο και δεν πληρώσω τη ρήτρα θα έχω πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, AlphaAlpha είπε Καλησπέρα συμφορουμίτες. Έχω περίπου ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο στη nova. Αν κάνω διακοπή και πάω στην inalan άμα διακόψω το συμβόλαιο και δεν πληρώσω τη ρήτρα θα έχω πρόβλημα; Μιλα με την ιναλαν και πες τους, μπορει να σου πουν να την πληρωσουν αυτοι αν δεν ειναι πολυ μεγαλο ποσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα