Billator Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 8/6/2024 στις 11:34 ΠΜ, Hamurabi είπε Καμιά λύση πιο όμορφη έχει κανείς καμιά ιδέα; Πχ καμιά dummy πρίζα που να βάλω στο σημείο και να βγαίνει το καλώδιο ή κάτι πιο όμορφο γενικά από ένα καλώδιο που ξεπετάγεται Άπτον τοίχο με άτομο γύρω γύρω.; Το σκέφτηκα κ εγώ τον στοκο αλλά προσπαθώ να σκεφτώ κάτι πιο ομορφο Γιατί πόσο ψιλά σου έκαναν την τρύπα; Εμένα σε 3 σπίτια που άλλαξα με τοπικούς παρόχους (άρα τρύπημα από μπαλκόνι) το έκαναν περίπου στους 8-12 πόντους από το πάτωμα, εκεί συνήθως έβαζα ένα cable management box και από πάνω το router. Αν έχεις σε διαφορετικό σημείο το router πάρε το πιο λεπτό καναλάκι που μπορείς να βρεις και να μπεί από το σημείο της τρύπας μέχρι εκεί που ξεκινάει το πλακάκι στο τοίχο και το οδηγείς χωρίς να φαίνεται καθόλου (χρησιμοποίησε σιλικόνη) αν και ο στόκος θα σου δώσει πιο καθαρό αποτέλεσμα και απλά να κατεβάσεις όμορφα κάθετα την οπτική, τόσο λεπτή που είναι δεν φαίνεται. Εγώ το περισσότερο που χρειάστηκε να το "προχωρήσω" τοίχο τοίχο ήταν 15 μέτρα μέσα στο σπίτι και πραγματικά δεν φαινότανε καθόλου. Επεξ/σία 11 Ιουνίου από Billator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου οχι χαμηλα ειναι η τρυπα. ναι τελικα αυτο σκεφτηκα κ εγω.καναλακι απο την τρυπα μεχρι δεξια που προεξεχει μια κολονα και απο τη κολονα ως ενα επιπλακι που εχω χωσει το ρουτερ θα βαλω την ινα με αραια καρφακια μικρα στον τοιχο κολητα στο σοβατεπι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
public menace Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 15 ώρες πριν, Hamurabi είπε οχι χαμηλα ειναι η τρυπα. ναι τελικα αυτο σκεφτηκα κ εγω.καναλακι απο την τρυπα μεχρι δεξια που προεξεχει μια κολονα και απο τη κολονα ως ενα επιπλακι που εχω χωσει το ρουτερ θα βαλω την ινα με αραια καρφακια μικρα στον τοιχο κολητα στο σοβατεπι. Μπορείς εκτός από τα μικρά καρφακια,που ανέφερες,για να μην κάνεις ζημιά,στον τοίχο/σοβατεπί,να βρείς αυτοκόλλητα πλαστικά,που περνάς ένα μικρό καλώδιο,εσωτερικά τους.θα τα βρεις σε κατάστημα με ηλεκτρολογικό υλικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, public menace είπε Μπορείς εκτός από τα μικρά καρφακια,που ανέφερες,για να μην κάνεις ζημιά,στον τοίχο/σοβατεπί,να βρείς αυτοκόλλητα πλαστικά,που περνάς ένα μικρό καλώδιο,εσωτερικά τους.θα τα βρεις σε κατάστημα με ηλεκτρολογικό υλικό. Ααα μπράβο ρε συ κατάλαβα πια λες,ωραία ιδέα! Ένα απτά δυο δε λες; https://www.skroutz.gr/s/29961439/Powertech-Organotis-Kalodion-3-3x1-3x1-2cm-Diafano-12tmch.html https://www.skroutz.gr/s/23062583/Adeleq-Vasi-Dematikon-Leyko-21x21mm-100tmch.html Επεξ/σία 12 Ιουνίου από Hamurabi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
public menace Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Ναι, ακριβώς!!! Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα που τα έχει διαθέσιμα,να τα δεις από κοντά! Ότι σε βολεύει και πιστεύεις θα ταιριάξει με τον χώρο,το αγοράζεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Στις 12/6/2024 στις 8:35 ΜΜ, Hamurabi είπε Ααα μπράβο ρε συ κατάλαβα πια λες,ωραία ιδέα! Ένα απτά δυο δε λες; https://www.skroutz.gr/s/29961439/Powertech-Organotis-Kalodion-3-3x1-3x1-2cm-Diafano-12tmch.html https://www.skroutz.gr/s/23062583/Adeleq-Vasi-Dematikon-Leyko-21x21mm-100tmch.html Πρόσεξε, θέλει καλό καθάρισμα ο τοίχος (ιδανικά με ισοπροπυλική αλκοόλη ή κάτι αντίστοιχο) αλλιώς θα ξεκολλήσουν όλα τα αυτοκόλλητα πολύ γρήγορα όχι από το βάρος προφανως της οπτικής αλλά από το καιρό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Ευχαριστώ παιδιά ,ήμουν σίγουρος ότι θα βοηθουσατε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους, επειδή λογικά σε κανα 2-3 μήνες θα περάσει η Inalan από την οικοδομή μου (ελπίζω να μην σταματήσουν τα έργα το προηγούμενο τετράγωνο ). Το -50% ισχύει για πάντα που αφορά τον πρώτο χρήστη στην πολυκατοικία; Αν μετακομίσεις είναι μεταβιβάσιμη η σύνδεση αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Καλησπερα. Απο χθες εχω και γω 1000ρα με την προσφορα. εβαλα απο το lan 1 του δικου τους ρουτερ στο Wan του asus Που εχω (tuf ax3000 v2) και εχω πολυ αμηλες ταχυτητες απο το ασους και σε ethernet και σε wifi... Εχει κανεις εμπειρια? Παραλληλα με επιτοπιο ελεγχο με λαπτοπ απο το δικο τους παει νερο 960/960... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου ενας φιλος μου που εβαλε INALAN το ρουτερ καινουργιο οταν αναψει βρωμαει ΚΑΤΣΙΚΙΛΑ το ειπαμε μας εφεραν αλλο και ξανα μποχα!!εσεις το εχετε παθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου On 11/07/2024 at 15:36, vag.patrick said: Καλησπερα. Απο χθες εχω και γω 1000ρα με την προσφορα. εβαλα απο το lan 1 του δικου τους ρουτερ στο Wan του asus Που εχω (tuf ax3000 v2) και εχω πολυ αμηλες ταχυτητες απο το ασους και σε ethernet και σε wifi... Εχει κανεις εμπειρια? Παραλληλα με επιτοπιο ελεγχο με λαπτοπ απο το δικο τους παει νερο 960/960... Έχεις το QoS ενεργοποιημένο; Αν ναι, δοκίμασε να το κλείσεις και τσεκαρε πάλι την ταχύτητα. Στο δικό μου router της Asus (RT-AC1200G+), όχι με Inalan, με το QoS ενεργοποιημένο μειώνεται πολύ η ταχύτητα. Επίσης στην σελίδα της Asus για το router σου γράφει το παρακάτω https://www.asus.com/networking-iot-servers/wifi-routers/asus-gaming-routers/tuf-gaming-ax3000-v2/ When traditional QoS is enabled, there will be limitations due to the actual Internet service bandwidth and different environment, and there may be a risk of speed reduction. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, panakos_thess said: ενας φιλος μου που εβαλε INALAN το ρουτερ καινουργιο οταν αναψει βρωμαει ΚΑΤΣΙΚΙΛΑ το ειπαμε μας εφεραν αλλο και ξανα μποχα!!εσεις το εχετε παθει? Τι φάση με τους φίλους σου που μυρίζετε router και ONT; Θυμάμαι παρόμοιο post στο adslgr για το NOKIA ONT της Cosmote... Επεξ/σία 19 Ιουλίου από infin1tyGR 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shogo Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2 ώρες πριν, panakos_thess είπε ενας φιλος μου που εβαλε INALAN το ρουτερ καινουργιο οταν αναψει βρωμαει ΚΑΤΣΙΚΙΛΑ το ειπαμε μας εφεραν αλλο και ξανα μποχα!!εσεις το εχετε παθει? εμένα βρώμαγε προβατίνα και τελικά το τύλιξα σε μια πίτα και το έφαγα 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Παίζει βέβαια να είναι προσωπικό και να πέσουν άκυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 7 minutes ago, Thresh said: Παίζει βέβαια να είναι προσωπικό και να πέσουν άκυρα. Δεν είναι, υπάρχει καιρό και στο site αυτή η προσφορά: https://inalan.gr/form-summer-offer-website/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα