Προς το περιεχόμενο

samsung a7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα 

Παιδιά υπάρχει περίπτωση να βρω φτηνή οθόνη για το samsung a7 είναι πολύ ακριβές όπου και να έχω κοιτάξει 120€ να βρω καμιά 50-70€ δεν με νοιάζει εάν είναι αποκλείστηκα από Ελλάδα.

ευχαριστώ  

Δημοσ.

120€ που βρίσκεις μια χαρά είναι... πιο φτηνά καμία μεταχειρισμένη μονό....

και σε καμία περίπτωσή δεν παίρνουν την ίδια οθόνη αφού οι αισθητήρες των συσκευών βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία φαίνεται και με γυμνό μάτι

Δημοσ.

120€ που βρίσκεις μια χαρά είναι... πιο φτηνά καμία μεταχειρισμένη μονό....

και σε καμία περίπτωσή δεν παίρνουν την ίδια οθόνη αφού οι αισθητήρες των συσκευών βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία φαίνεται και με γυμνό μάτι

χωρίς το digitizer το έχω 

Δημοσ.

χωρίς το digitizer το έχω 

δεν ταιριάζουν οι οθόνες έχουν διαφορετική πλακέτα πίσω και το κούμπωμα του '16 είναι πιο κοντό googlare το

+συσκευές έχουν διαφορετικές διαστάσεις

Δημοσ.

δεν ταιριάζουν οι οθόνες έχουν διαφορετική πλακέτα πίσω και το κούμπωμα του '16 είναι πιο κοντό googlare το

+συσκευές έχουν διαφορετικές διαστάσεις

ενταξει με αυτο απλα σου λεω θελω σκετη οθονη αυτες oi τιμες ειναι με το digitizer 

Δημοσ.

ενταξει με αυτο απλα σου λεω θελω σκετη οθονη αυτες oi τιμες ειναι με το digitizer 

δε νομίζω να πωλείται σκέτη η οθόνη συνήθως μονό το digitizer πουλάνε σκέτο ... και να βρεις οθόνη πως θα ξεκολλήσεις το δικό σου digitizer απ την χαλασμένη σου οθόνη χωρίς ζημία ή το χεις κάνει ήδη?

Δημοσ.

δε νομίζω να πωλείται σκέτη η οθόνη συνήθως μονό το digitizer πουλάνε σκέτο ... και να βρεις οθόνη πως θα ξεκολλήσεις το δικό σου digitizer απ την χαλασμένη σου οθόνη χωρίς ζημία ή το χεις κάνει ήδη?

καηκε η πλακετα τροφοδοσιας απο υπερταση μαλλον (κινεζικοσ φοτιστης ή χαλασμενο βυσμα) και αγοραζω ειναι σπασμενη η οθονη καταφερνω να την βγαλω αλλα ενω δεν δειχνει εξωτερικα να εχει σπασιμο δειχνει μαυρο το touch βγηκε χωρισ ζορι ειχα βρει μια πο το ebay στα 70€ αλλα δεν προλαβα .

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...