Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον. Βοηθεια. Εκανα μια εκτυπωση σε γυαλιστερο χαρτι. Το αποτελεσμα, ΑΘΛΙΟ! Η αναλυση απαραδεκτη. Καμια σχεση με την αρχικη εικονα που δημιουργησα. Δεν την εβγαλα σε ολο το A4. Την εβγαλα σε ενα μεγεθος πανω κατω για βαζο κιλου. Τι εκανα λαθος?

canon mp240

Δημοσ.

Μήπως τύπωσες από την άλλη πλευρά του χαρτιού; Στο προφίλ εκτύπωσης επέλεξες glossy paper; Πόσα γραμμάρια είναι το χαρτί και τι μάρκα;

Δημοσ.

στην γυαλιστερη το εκτυπωσα. ναι εβαλα glossy. επισης εχει και glossy ii. εγω εβαλα το σκετο..γραμμαρια θα σε γελασω..και μαρκα...jumbo :P :P :P. μαλλον θα παω σε τυπογραφειο

Ερωτηση δευτερη. Παιζει ρολο που η εικονα εχει αναλυση 900x600? Οτι δεν ειναι πιο μεγαλη? Πιο καλη αναλυση?

Δημοσ.

Δεν παίζει τόσο ρόλο η ανάλυση εκτός αν την έκανες μεγάλο resize.

Όσο για το χαρτί, μάλλον είναι γ.τ.π. Εγώ είχα πάρει από lidl κάτι γυαλιστερά και ήταν αρκετά καλά.

Δημοσ.

Χαχαχα. Τι εννοεις resize? Ξερω λες αν την μεγαλωσα. Που να την εκανα resize? Επισης εκανα συντηρηση του εκτυπωτη με τα εργαλεια των windows. Καθαρισμο κεφαλης κτλ κτλ.

Δημοσ.

Ο καθαρισμός κεφαλής να ξέρεις ότι ξεπατώνει τα μελάνια για αυτό να το χρησιμοποιείς με μέτρο. Την πάτησα με έναν canon και άλλαξα ολοκαίνουργια μελάνια σε λίγες μέρες.

Με το resize εννοώ αν την μεγάλωσες στο πρόγραμμα που την έβαλες για να την τυπώσεις.

Δημοσ.

Οπ! Δεν το ηξερα αυτο με τον καθαρισμο. Η αληθεια ειναι οτι κατεβηκε λιγο χωρις να εκτυπωσω πανω απο 3-4. Οχι δεν πειραξα κατι. Με το προγραμμα των windows εκτυπωσα. Δεξι κλικ στην εικονα και εκτυπωση. Τωρα κατεβαζω το tool της canon.

Τα ιδια. Δεν μπορω να καταλαβω. Κατι αλλο. Εχω μια εικονα 2234 x 969. Θελω να την εκτυπωσω σε 9 εκατοστα μηκος και 1 εκατοστο παχος. Οχι pixel. Να βγει σαν λωριδα με λιγα λογια πανω στο A4.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε resize image στο photoshop για να σου βγει στα εκατοστά που το θέλεις και στην εκτύπωση επέλεξε να μην κάνει fit to page (πήγαινε print with preview).

Και μια σημείωση για την εκτύπωση. Τα pixel και τα εκτατοστά δεν είναι το ίδιο αλλά υπολογίζονται βάση του dpi, δηλαδή πόσα dots per inch θα είναι, οπότε 2234 / 150 (αν θεωρήσουμε 150 τα dpi) = 14,3 ιντσες * 2.5 η ίντσα είναι περίπου 37,8 εκατοστά και τα 969 pix είναι 16,4 εκατοστά. Για λιγότερα dpi θα έχεις μικρότερο μέγεθος φυσικά.

Οπότε θα το μικραίνεις.στο photoshop στο ανάλογο μέγεθος και στην εκτύπωση θα πας όπως είπα print with preview και θα ξετσεκάρεις το scale to fit.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Ολοκληρο μπερδεμα ειναι το ριμαδι. Δεν εκατσα ποτε να ασχοληθω με αυτα. Εκτυπωσεις και αναλυσεις. Μονο να φτιαχνω χαλασμενα pc ειμαι :P Καταλαβα πανω κατω τι εννοεις. Επισης, το καταφερα αυτο με την λωριδα. :D

Δημοσ.

Αν το πας σε τυπογραφείο θα σου ζητήσει το αρχείο να έχει κάποιες συγκεκριμένες διαστάσεις και dpi. Εκεί θα χρειαστείς τη θεωρία.

Δημοσ.

Ποιες είναι οι διαστάσεις της ετικέτας σε cm; Αν θέλεις στείλε και τα αρχεία που έχεις κάνει να στα φτιάξω και να στα στείλω πίσω.

Δημοσ.

κατι δεν εχω κανει καλα στο photoshop. πηγα σε γνωστο μου σε καταστημα. του λεω βγαλε ενα δειγμα σε χαρτι. βγηκε παλι το ιδιο. μου λεει κατι δεν εχεις κανει καλα. εκανε ζουμ στην φωτογραφια και τα πραγματα χαλουσαν. πχ τα γραμματα. μου εδειξε ενα logo δικο του απο πελατη, εκανε ζουμ ζουμ ζουμ και δεν θολωνε. ηταν ολα καθαρα.

slr εχεις pm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...