Alex-V Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερες. Λοιποοοον. Μιας και σαν δευτερο επαγγελμα μελισσοκομος, θελω να βγαλω ετσι μια προχειρη ετικετουλα για τα βαζακια, για να μην φαινονται ετσι σκετα. Δεν μιλαω για επαγγελματικη. Μιλαω ετσι απλη για να δινω σε συγγενεις και γνωστους γιατι ειμαι στις αρχες ακομη. Εκανα ετσι μια μικρη προσπαθεια με την ζωγραφικη. Ερωτηση τωρα. Τι αναλυση πρεπει να εχει η εικονα για να βγει σχετικα καθαρη σε βαζακι του ενος κιλου? Ο εκτυπωτης ειναι ενας canon mp240
Sheogorath Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ανάλογα την ετικέτα, δες το σαν οθόνη κινητού, μέχρι 6'' την παλεύεις και με 2κ, για παραπάνω θες καλύτερα. 1
slr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Για καλή εκτύπωση υπολόγισε 300 DPI δηλαδή για κάθε ίντσα (2.6cm) 300 pixel.Για μέτρια εκτύπωση υπολόγισε 150 DPI. Παράδειγμα: Άν η ετικέτα σου είναι 3 ίντσες επί 2 ίντσες στα 300 DPΙ είναι 900 επί 600 pixel. Αν θες παραπάνω βοήθεια στείλε μήνυμα. 4
Alex-V Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Εγινε σας ευχαριστω πολυ και τους 2. Μεσα στην βδομαδα που θα το ξεκινησω αν κολλησω καπου θα σας ενημερωσω
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερες. Λοιποοοον. Μιας και σαν δευτερο επαγγελμα μελισσοκομος, θελω να βγαλω ετσι μια προχειρη ετικετουλα για τα βαζακια, για να μην φαινονται ετσι σκετα. Δεν μιλαω για επαγγελματικη. Μιλαω ετσι απλη για να δινω σε συγγενεις και γνωστους γιατι ειμαι στις αρχες ακομη. Εκανα ετσι μια μικρη προσπαθεια με την ζωγραφικη. Ερωτηση τωρα. Τι αναλυση πρεπει να εχει η εικονα για να βγει σχετικα καθαρη σε βαζακι του ενος κιλου? Ο εκτυπωτης ειναι ενας canon mp240 Μα, στη ζωγραφική;;; Καλύτερα να το έκανες στο Publisher (αν έχεις το office 2007 και πάνω, στο Ετικέτες->Βάζα) ή σε κάποιο σοβαρό (και δωρεάν) πρόγραμμα όπως το inkscape. 1
Alex-V Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Mic ξερω απαραδεχτος χαχα. Οπως ανεφερα, μια προχειρη θελω να κανω, ετσι να μην φαινεται σκετο το βαζακι. Να φαινεται λιγο ομορφο. Shit. Εχασα την μπαλα στο inkscape. Δεν το εχω ξαναδουλεψει. Θα με φανε τα tutorials
micos000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Έχει το publisher νομίζω που έχει έτοιμες μακέτες, το ανέφερα και πριν. Ίσως σου είναι ποιο εύκολο έτσι. Επίσης σου λέει για την κάθε μακέτα ποιος κωδικός είναι στα αυτοκόλλητα της avery.
stelios18120 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Το publisher όντως θα σε βοηθήσει πολυ λογω το ότι εχει έτοιμες μακετες,καλυτερα κάτσε και κάνε εκεί το σχέδιο σου.
Alex-V Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Λοιπον. Δοκιμασα και Publisher και Inkscape. Δεν τα καταφερα. Τα καταφερα με το photoshop. Λιγο απο εδω λιγο απο εκει, εβγαλα ενα ωραιο αποτελεσμα (για τις δυνατοτητες μου παντα).
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 BRAVOOOO! Τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο, έτσι; 1
Alex-V Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μωρε, μην φανταστεις. Δεν εκανα κατι ουαου. Ε κουτσα στραβα κατι εφτιαξα. Στην εκτυπωση να δω τωρα πως θα βγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα