aggelos87 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα! Εδώ και μια βδομάδα περίπου αντιμετωπίζω ένα περιεργο πρόβλημα με τις ταχύτητες των chrome/firefox και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. *Λοιπόν αγόρασα πρόσφατα νέο υπολογιστή, πέρασα τα windows 10 και όλα ωραία και καλά *Για να συνδέομαι στο ίντερνετ έχω στικάκι 4g κοσμοτέ πάνω σε ρούτερ για να παίρνω wifi Όλα λειτουργούσαν υπέροχα ωσπου μια μέρα διαπίστωσα πως ο Chrome ΑΡΓΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ να ανοίξει διάφορες σελίδες (όχι όλες αλλά το 99% απ αυτέςπου έχω δοκιμάσει ως τώρα). πχ την αρχική του άμαζον, την αρχική του facebook, google, youtube θέλει πάνω απο 30 sec για να τις ανοίξει πλήρως. Ελέγχω το σήμα, μια χαρά, 4g 1-2 μπάρες Δοκιμάζω με firefox τα ίδια χάλια και εκέι, αν όχι και χειρότερα Ας δοκιμάσω λέω και με τον Edge της microsoft και ως εκ θαύμαυος ανοίγει ΟΛΕΣ τις σελίδες άμεσα με <3-4sec καθυστέρηση!! Λέω αφού ο edge πετάει δεν φταίει η σύνδεση, μπορεί να φταίει το λειτουργικό, κατεβάζω ubuntu live cd το δουλεύω 2 μέρες και ο firefox πήγαινε μια χαρα, καθόλου κολλήματα Ξαναεγκαθιστώ χθες τα windows 10 κατεβάζω chrome, κατεβάζω firefox πάλι τα ίδια. Μόνο ο edge λειτουργούσε κανονικά. Σήμερα παίρνω τον υπολογιστή και τον πάω σπίτι ενός φίλου μου που έχει και σταθερή γραμμή ωστε να κάνω και όλα τα updates. Ξαναπεράσαμε τα 10άρια, όλες τις ενημερώσεις βάζουμε chrome και firefox και όλα λειτουργούσαν υπέροχα! καθόλου καθυστέρηση. Παίρνω τον υπολογιστή να έρθω σπίτι μου, τον συνδέω και ξανά μανά τα ίδια Chrome σέρνεται, Firefox σέρνεται Edge πετάει Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά;; Αν έφταιγε το λειτουργικό ή ο υπολογιστής τότε το πρόβλημα θα υπήρχε και στο σπίτι του φίλου μου Αν φταίει η κοσμοτέ ή το router τότε δεν θα έπρεπε να σέρνεται και ο edge?? Έκανα και ένα speedtest μόλις: EDGE: DOWN 7.74mbps UP 3.21mbps PING 22ms Chrome: DOWN 7.28mbps UP 3.24mbps PING 23ms Για πείτε καμιά ιδέα ρε παιδιά, θα δοκιμάσω το οτιδήποτε!! Τι πιστεύεται οτι φταίει; Και για την ιστορία το speedtest.net ο chrome το άνοιξε κανονικά, χωρίς καθυστέρηση
Gtr34 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ποιο antivirus χρησιμοποιείς ; Απενεργοποίησε το και ξαναδοκίμασε.
aggelos87 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δεν χρησιμοποιώ antivirus αυτή την στιγμή Επίσης το πρόβλημα φαίνεται να μην υπάρχει στα περισσότερα Ελληνικά sites όταν χρησιμοποώ τον chrome
Gtr34 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Hardware acceleration στον Chrome
aggelos87 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Το δοκίμασα και αυτό... Τίποτα δυστυχώς
jim_p Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δοκιμασε να απενεργοποιησεις αυτες τις επιλογες στον chrome
aggelos87 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ούτε αυτό λειτούργησε δυστυχώς.. Θα πάω σε λίγο να συνδέσω τον υπολογιστή με άλλη adsl σύνδεση να δω αν θα το παρουσιάζει και εκέι το πρόβλημα γιατί έχω την αίσθηση πως είναι θέμα σύνδεσης και όχι chrome ή firefox. ==EDIT== Λοιπόν μόλις δοκίμασα τον υπολογιστή και σε σύνδεση vdsl και φαίνεται να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε στον chrome ούτε στον firefox Οπότε θεωρώ πως έχει θέμα η cosmote ή το ρούτερ μου Αλλά αν έχει πρόβλημα κάποιο απ τα δύο γιατί φαίνεται να επηρεάζει μόνο τον chrome και τον firefox και όχι τον ΙΕ και τον Edge? Επίσης όταν ήμουν συνδεδεμένος σε 4g δοκίμασα να κατεβάσω και ένα αρχείο 1gb απο το ftp του ΟΤΕ με Chrome και με Edge. Η ταχήτυτα και στους δύο ήταν νορμάλ. Οπότε το πρόβλημα το έχει λογικά μόνο στην περιήγηση και όχι στο downloading Υπάρχει περίπτωση η cosmote να προσπαθεί να μου μειώσει την ταχύτητα για κάποιον λόγο; Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2016 από aggelos87
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα