vounisios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας.Εχω τα win 7 home,αρκετα χρονακια...μηπως ηλθε η ωρα για αναβαθμιση σε 10; και απ οτι εχω διαβασει,ειναι δωρεαν αφου τα 7 ειναι αγορασμενα.θα ηθελα την γνωμη σας.σας ευχαριστω πολυ!
jim_p Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Η προσφορα για δωρεαν αναβαθμηση απο 7 σε 10 εληξε τελη Ιουλιου και, αν δεν την εκανες μεχρι τοτε, πλεον πρεπει να αγορασεις κανονικα τα 10 μιας και το κλειδι των 7 δεν ισχυει για νεα εγκατασταση ή αναβαθμηση.
vounisios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Εχω διαβασει,ομως,αυτο--> Δωρεάν Windows 10 για όσους έχασαν την προθεσμία αναβάθμισηςΓια αυτούς που δεν πρόλαβαν την προθεσμία, ή δεν ήθελαν να αναβαθμίσουν μέχρι τις 29 Ιουλίου αλλά πλέον άλλαξαν γνώμη, η Microsoft φρόντισε να αφήσει ένα μικρό παραθυράκι. Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη σελίδα της Microsoft, αν ανήκουμε στην κατηγορία χρηστών που χρησιμοποιούν τεχνολογίες υποβοήθησης, μπορούμε ακόμα να αναβαθμίσουμε δωρεάν....... Αυτο δεν ισχυει;;;συγνωμη κι ολας....
Stavros_Fox Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ισχυει, δες κι εδω: https://www.google.gr/amp/s/www.cnet.com/google-amp/news/microsoft-windows-10-free-upgrade-offer-assistive-features/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα