Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω ένα προβλημμα εκεί που είμαι στο ιντερνετ ξαφνικά σβήνει η οθόνη γίνεται μαύρη,  και μετά όταν κάνω restart δεν κάνει μπιπ το ειχιακι, σβήνει ο υπολογιστής ανοίγει ξανά από μόνος του και μετά παίρνει μπρος, τι μπορεί να φταίει;   τροφοδοτικό είναι καλό βλέπω τάσεις καλές, μνήμες με μεμτεστ δεν βγάζουν πρόβλημα θερμοκρασίες έχω 30 στον επεξεργαστή 25 στην μητρική

μητιρκη ειναι Asrock h87 perf   4670 cpu   corsair RM 650  το μυαλο μου παει προς μητρικη και δεν εχω να παρω καινουρια

Δημοσ.

κανένας παιδιά; κάποια άποψη;  πάντως μου ξανά έβγαλε μαύρη οθόνη την ώρα που πήγε να μπει στα windows 7 αυτή την φορά

Δημοσ.

τα ξηλωνεις ολα, βγαζεις καλωδια, DVD, επεξεργαστη, μνημες και αρχιζεις να τα βαζεις ενα ενα και να δεις που σου δινει το μπιπ της μητρικης. Εαν με ολα ξηλωμενα παλι δεν σου δινει τιποτα εχεις την απαντηση σου. Δες και τις θερμοκρασιες της καρτας γραφικων.

Δημοσ.

ναι άλλα δεν το κάνει συνέχεια , μπορεί τώρα την επόμενη εβδομάδα να το κάνει, αλλά μόλις το έκανε πριν λίγη ώρα  απλά δεν ξερό τι συμβαίνει, μπορεί να φταίει η κάρτα γραφικών αν είναι θα το αφήσω να δω πως θα πάει  είναι και ο δίσκος ο 2 που λέει το sendinel οτι προέκυψαν προβλημματα επικοινωνιας αναμεσα στον host και τον δίσκο, πρέπει και εκείνον να βγάλω  τουλάχιστον αν μου έδινε μια μπλε οθονη θα το έβρισκα το πρόβλημα πεταει μια μαύρη οθόνη και δεν δείχνει τίποτα, και το χειρότερο είναι ότι δεν έχει αρχείο καταγραφής στα 7 minidump αρα δεν βγάζει μπλε οθόνη,

Δημοσ.

Παιξε με vga καλωδιο να δεις την υγεια σου!Κοιτα να αλλαξεις καλωδιο και αν στο ξανα κανει κοιτα να δοκιμασεις και μια αλλη οθονη. Αν παιζεις με hdmi η΄ dvi  ,  τοτε κοιτα οντως να βαλεις κανα vga αν παιρνει. Μετα πρεπει να ψαχτεις με την καρτα γραφικων

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον τελικα ανακαλυψα οτι ειναι η καρτα γραφικων ειδα στο google οτι κι αλλοι ειχαν ιδιο προβλημα με το δικο μου, μπωρει να λυθει αν κατεβασω τα ρολογια πιο κατω αλλα δεν θα εχω μειωση σε fps στα παιχνιδια μετα;  επισης εχει ενα μηνα εγγυηση ακομα και φοβαμαι οτι θα χειροτερεψει μολις λειξει η εγγυηση  δεν το κανει συχνα τωρα εχει ενα μηνα που δεν το κανει, πως μπωρο να τους πεισω να μου την αλλαξουν την καρτα γραφικων; θα τελειωσει η εγγυηση και δεν εχω λεφτα για αλλη μετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...