Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σε λίγες μέρες λήγει το 2ετές συμβόλαιο μου. Ξέρεις κάποιος αν δεν ανανεώσω τι χρεώσεις παίζουν; Στο site τους έχει μόνο τιμές για 12μηνο και 24μηνο συμβόλαιο, δε λέει κάτι για μηνιαίο πάγιο αορίστου. (μήπως δε γίνεται; )

Εννοείται ότι αν το κάνω θα βγάλω πρώτα όλα τα έξτρα πακέτα ομιλίας που έχω τώρα και θα αφήσω το ελάχιστο.

Δημοσ.

Μπορει να μην το γραφουν μπορει να γινει απλα ανανεωση στο συμβολαιο για χ χρονικο διαστημα μπορει και να σε παρουν τηλεφωνο για ανανεωση.σε καθε περιπτωση παρτους ενα τηλεφωνο.μπορει και απλα να μεινει η ιδια χρεωση οπως ειναι τωρα.το τηλεφωνο ειναι οτι καλυτερο γιατι ξερουν και σε ποιο προγραμμα εισαι αλλα και ισως σου κανουν προταση για καποιο αλλο προγραμμα+ ανανεωση για χ χρονικο διαστημα που να σου αρεσει σαν προσφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Η CYTA λέει ότι όταν λήξει το συμβόλαιό σου, τότε αφαιρεί την οποιαδήποτε έκπτωση από το τιμολόγιο και σε χρεώνει την κανονική τιμή. Αν ζητήσεις τροποποίηση του προγράμματός σου, τότε θα σε χρεώσουν κάποια έξοδα υποβάθμισης ή αναβάθμισης, τα οποία νομίζω ότι είναι περίπου € 3. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν με την τροποίηση που θα ζητήσεις, θα σε "αναγκάσουν" να κάνεις νέο συμβόλαιο.

Εγώ όποτε τηλεφώνησα στα κεντρικά τους, για ανανέωση ή τροποποίηση, με εξυπηρετησαν χωρίς πρόβλημα.

Οπότε, κάνε αυτό που σου λέει κι ο poulinos και τηλεφώνησέ τους για να πάρεις διευκρινήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Πήγα σε ένα κεντρικό κατάστημα και έβγαλα άκρη. Για 24mbps, απεριόριστα σταθερά και 300 λεπτά κινητά, πάει στα 38 ευρώ. Αλλά στην ουσία αν ανανεώσεις πριν τη λήξη του τρέχοντος μηνός, "σου κάνουν τη χάρη" και πληρώνεις το μειωμένο. Ανεπίσημα δηλαδή μπορείς να ανανεώσεις και ένα μήνα μετά τη λήξη.

Βέβαια αν κρατήσεις το ίδιο πρόγραμμα ή το αναβαθμίσεις έχει καλώς, αν θέλεις να το υποβαθμίσεις πως θα γίνει όταν έχεις ήδη χρησιμοποιήσει τα 300 λεπτά σε κινητά πχ; Είναι μια απορία.

Εγώ βασικά ήθελα να μείνω το Νοέμβριο χωρίς συμβόλαιο γιατί βάσει κάποιων απαντήσεων μπορεί να χρειαστεί να μετακομίσω, οπότε δε συμφέρει να κάνω συμβολαιο (70 ευρώ για 1 χρόνο, 120 για 2 χρόνια, για διακοπή).

Το κόστος αλλαγής προγράμματος είναι στα 4 ευρώ. Εγώ από αυτά που μου είπαν στο κεντρικό κατάστημα κατάλαβα ότι θα μπορούσα να κάνω ένα πιο μειωμένο πρόγραμμα για το Νοέμβριο, πχ 8άρι χωρίς κινητά, αλλά στο τοπικό που πήγα μετά μου έλεγαν δε με συμφέρει. Τέλος πάντων, για 11 ευρώ διαφορά (38 - 23 + 4), δε θα χαθεί και ο κόσμος, αν είναι να με πάρουν και στη δουλειά.

Δημοσ.

Η CYTA λέει ότι όταν λήξει το συμβόλαιό σου, τότε αφαιρεί την οποιαδήποτε έκπτωση από το τιμολόγιο και σε χρεώνει την κανονική τιμή. Αν ζητήσεις τροποποίηση του προγράμματός σου, τότε θα σε χρεώσουν κάποια έξοδα υποβάθμισης ή αναβάθμισης, τα οποία νομίζω ότι είναι περίπου € 3. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν με την τροποίηση που θα ζητήσεις, θα σε "αναγκάσουν" να κάνεις νέο συμβόλαιο.

Εγώ όποτε τηλεφώνησα στα κεντρικά τους, για ανανέωση ή τροποποίηση, με εξυπηρετησαν χωρίς πρόβλημα.

Οπότε, κάνε αυτό που σου λέει κι ο poulinos και τηλεφώνησέ τους για να πάρεις διευκρινήσεις.

Πολλες φορες ναι σου λενε οτι τελειωσε το συμβολαιο σου οποτε η τιμη παει στα κανονικα χρηματα αλλα αν κανεις ανανεωση συμβολαιου ή παζαρεψεις μπορει να σου ξανακανουν το ιδιο.

Δημοσ.

Πολλες φορες ναι σου λενε οτι τελειωσε το συμβολαιο σου οποτε η τιμη παει στα κανονικα χρηματα αλλα αν κανεις ανανεωση συμβολαιου ή παζαρεψεις μπορει να σου ξανακανουν το ιδιο.

Επειδή ήθελαν οι δικοί μου να κρατήσουν την CYTA, όταν κόντευε να λήξει το συμβόλαιο, το παζάρεψα και πήρα ακόμα καλύτερη προσφορά από αυτή που είχαν. Δηλ είχαν 8άρι internet, απεριόριστα σταθερά και 60 λεπτά προς κινητά στα € 23,00, μου έδωσαν 24άρα γραμμή (ξέρω ότι είναι μούφα αλλά...) απεριόριστα σταθερά και 300 λεπτά προς κινητά με € 21,20 (υποχρεωτική παραμονή για 24 μήνες). Προσωπικά, αν και μένω 3 γωνίες πιο μακριά από τους δικούς μου, έχω αναγκαστεί να βάλω ΟΤΕ λόγω προβληματικής περιοχής (μεγαλύτερη απόσταση από κέντρο και πιό κοντά στην εξοχή :)  :)  :) )

Δημοσ.

γενικως παιζουν παζαρια.

β.ειναι μεχρι 24 οχι 24.

γ.αν πας να φυγεις και κανεις φορητοτητα αλλου πολλες φορες σε παιρνουν για αντιπροσφορα.

δ.αμα ειναι προβληματικη η περιοχη ειτε οτε βαλεις ειτε αλλο παροχο ενα και το αυτο αφου θα παρεις τον ιδιο χαλκο εκτος αν ο οτε

δινει απο Mini dslam.

Δημοσ.

Βαλε σκετο 8αρι στα 20€ χωρις συμβολαιο κ αμα σε παρουν ανανεωνεις

Τώρα έχω μπει ήδη στον έξτρα μήνα, οπότε είτε ανανεώνω είτε πληρώνω 38, αλλά όντως αυτό που λες είναι αρκετά καλό. Αν χρειαστεί να μείνω και άλλο χωρίς συμβόλαιο αυτό θα το κάνω. 

Εγώ με την 24 πιάνω 10.7/0.9, οπότε δε νομίζω να χάσω και πολύ αν το κάνω 8. Πάντως πλέον οι προσφορές παίζουν στα 24 και vdsl. Αν δε ζητήσεις 8 δεν πρόκειται να στο πούνε και πάλι ίσως να μη σου δώσουν καλή προσφορά. Εδώ ρωτώντας έμαθα ότι ακόμα δίνουν 4 mbps.

γενικως παιζουν παζαρια.

β.ειναι μεχρι 24 οχι 24.

γ.αν πας να φυγεις και κανεις φορητοτητα αλλου πολλες φορες σε παιρνουν για αντιπροσφορα.

δ.αμα ειναι προβληματικη η περιοχη ειτε οτε βαλεις ειτε αλλο παροχο ενα και το αυτο αφου θα παρεις τον ιδιο χαλκο εκτος αν ο οτε

δινει απο Mini dslam.

Αν δεν ικανοποιείσαι από τις προσφορές του καταστήματος, μπορούν να δώσουν σήμα να σε καλέσουν από το τμήμα προσφορών, κοινώς παζάρια.

Αυτό με τη φορητότητα είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι. Ξέρω πολλούς που δεν κατάφεραν να την ακυρώσουν. Εγώ θα το έκανα μόνο αν είχα γνωστό σε κατάστημα της εταιρίας φορητότητας, ώστε να το ακυρώσει άμεσα χωρίς φασαρία.

Και εγώ πλάκα πλάκα στη CYTA κάπως έτσι έμεινα. Με είχαν πάρει από τον ΟΤΕ με killer deal και επειδή η CYTA μου είχε πει θα αργούσε κάνα δύο βδομάδες ακόμα και είχα μείνει χωρίς ίντερνετ, λέω γιατί όχι. Ε, στο καπάκι με παίρνει η CYTA και μου λέει ότι η σύνδεση έχει γίνει και αύριο έρχεται ο τεχνικός να την ενεργοποιήσει.

Δημοσ.

Τώρα έχω μπει ήδη στον έξτρα μήνα, οπότε είτε ανανεώνω είτε πληρώνω 38, αλλά όντως αυτό που λες είναι αρκετά καλό. Αν χρειαστεί να μείνω και άλλο χωρίς συμβόλαιο αυτό θα το κάνω. 

Εγώ με την 24 πιάνω 10.7/0.9, οπότε δε νομίζω να χάσω και πολύ αν το κάνω 8. Πάντως πλέον οι προσφορές παίζουν στα 24 και vdsl. Αν δε ζητήσεις 8 δεν πρόκειται να στο πούνε και πάλι ίσως να μη σου δώσουν καλή προσφορά. Εδώ ρωτώντας έμαθα ότι ακόμα δίνουν 4 mbps.

Αν δεν ικανοποιείσαι από τις προσφορές του καταστήματος, μπορούν να δώσουν σήμα να σε καλέσουν από το τμήμα προσφορών, κοινώς παζάρια.

Αυτό με τη φορητότητα είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι. Ξέρω πολλούς που δεν κατάφεραν να την ακυρώσουν. Εγώ θα το έκανα μόνο αν είχα γνωστό σε κατάστημα της εταιρίας φορητότητας, ώστε να το ακυρώσει άμεσα χωρίς φασαρία.

Και εγώ πλάκα πλάκα στη CYTA κάπως έτσι έμεινα. Με είχαν πάρει από τον ΟΤΕ με killer deal και επειδή η CYTA μου είχε πει θα αργούσε κάνα δύο βδομάδες ακόμα και είχα μείνει χωρίς ίντερνετ, λέω γιατί όχι. Ε, στο καπάκι με παίρνει η CYTA και μου λέει ότι η σύνδεση έχει γίνει και αύριο έρχεται ο τεχνικός να την ενεργοποιήσει.

Ναι παντα ειναι ενα ρισκο η φορητοτητα.μπορει να μην σε παρουν καν μπορει να αργησουν να σε καλεσουν.1002 μπορει και εχουν γινει και διαφορα προβληματα να ψαχνει ο αλλος να δει που παιζει.να παιζει πχ σε ταδε παροχο και οι φορητοτητες να ειναι σε αλλον.

Δημοσ.

δινει απο Mini dslam.

Το ξέρω αυτό.

Απλά, θέλω να πιστεύω ότι σε περίπτωση που χρειαστώ τεχνική βοήθεια, ο ΠΟΤΕς θα με εξυπηρετήσει πιό γρήγορα.

Μακάρι να υπήρχε dslam στην περιοχή, αλλά δεν το βλέπω για τα επόμενα χρόνια, αν και πριν από ένα μήνα περνούσαν οπτική ίνα στην περιοχή (μάλλον σε αντικατάσταση χαλκού) και είχαμε μείνει 5-6 μέρες χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ.

Δημοσ.

Το ξέρω αυτό.

Απλά, θέλω να πιστεύω ότι σε περίπτωση που χρειαστώ τεχνική βοήθεια, ο ΠΟΤΕς θα με εξυπηρετήσει πιό γρήγορα.

Μακάρι να υπήρχε dslam στην περιοχή, αλλά δεν το βλέπω για τα επόμενα χρόνια, αν και πριν από ένα μήνα περνούσαν οπτική ίνα στην περιοχή (μάλλον σε αντικατάσταση χαλκού) και είχαμε μείνει 5-6 μέρες χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ.

μπορει η ινα να ειναι για kv μπορει να ειναι απλα για εναν πελατη μπορει απλα να ειναι κορμος δικτυου  μπορει και για Kv.

προσωπικα δεν θα πηγαινα οτε.αρκετα χρονια τον πληρωσαμε και τον καναμε χρυσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...