Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν φίλοι μου ακούστε τι έκανα.... Έχω δύο redmi note 3 pro, πήρα την σιμ από ένα άλλο τηλ που είναι what's up και που μέσα δεν έχει το παραμικρό δηλαδή ούτε ένα λεπτό σε ευρώ ούτε mb ούτε τίποτα όλα μηδέν. Έβαλα λοιπόν την σιμ και στο ένα και στο άλλο redmi και δεν μπαίνει σε κανένα από 0. Μετά έβαλα την ίδια σιμ σε ένα Samsung s6 και έμπαινε κανονικότατα έστειλα και μηνύματα κλπ. Οι ρυθμισεις στα xiaomi είναι οκ εχω μιλησει και με κοσμοτε, αλλα παλι τιποτα.Συμπέρασμα πώς είναι σίγουρα θέμα του redmi note 3 pro. Αν μπορεί να γίνει κάτι  βοηθάτε......

Επεξ/σία από k30taas
Δημοσ.

To APN το έχεις περάσει της cosmote στο redmi? internet πρέπει να είναι το APN name, τα άλλα άστα όπως είναι.

Αλλιώς κάνε αυτό:

Για να λάβετε στο κινητό σας τις κατάλληλες ρυθμίσεις, προκειμένου να πλοηγηθείτε στο Internet ή/ και στο Cosmote My View, στείλτε δωρεάν το γραπτό μήνυμα «INTERNET» στο 1333. Για να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα MMS απαιτείται ενεργοποίηση της υπηρεσίας MMS. Για να γίνει αυτό, στείλτε δωρεάν SMS με τη λέξη «MMS», στο 1333 και θα λάβετε αυτόματα ρυθμίσεις MMS στο κινητό σας. Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις χρεώσεις των υπηρεσιών που χρησιμοποιείτε από τον Αναλυτικό Τιμοκατάλογο. Για χειροκίνητη καταχώρηση ή έλεγχο ρυθμίσεων μπορείτε να αναζητήσετε οδηγίες με βάση τον κατασκευαστή και το μοντέλο κινητού στην παραπάνω μηχανή αναζήτησης.

Δημοσ.

To APN το έχεις περάσει της cosmote στο redmi? internet πρέπει να είναι το APN name, τα άλλα άστα όπως είναι.

Αλλιώς κάνε αυτό:

Για να λάβετε στο κινητό σας τις κατάλληλες ρυθμίσεις, προκειμένου να πλοηγηθείτε στο Internet ή/ και στο Cosmote My View, στείλτε δωρεάν το γραπτό μήνυμα «INTERNET» στο 1333. Για να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα MMS απαιτείται ενεργοποίηση της υπηρεσίας MMS. Για να γίνει αυτό, στείλτε δωρεάν SMS με τη λέξη «MMS», στο 1333 και θα λάβετε αυτόματα ρυθμίσεις MMS στο κινητό σας. Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις χρεώσεις των υπηρεσιών που χρησιμοποιείτε από τον Αναλυτικό Τιμοκατάλογο. Για χειροκίνητη καταχώρηση ή έλεγχο ρυθμίσεων μπορείτε να αναζητήσετε οδηγίες με βάση τον κατασκευαστή και το μοντέλο κινητού στην παραπάνω μηχανή αναζήτησης.

τα εχω κανει αυτά είναι σωστα, μιλησα και με cosmote και είναι όλα οκ στο κινητο.... παρολα αυτά δεν μπαινει..

τα εχω δει και αυτά ποιο πριν δεν λενε τιποτα καινουργιο...... ειμαστε σε αδιεξοδο.

Δημοσ.

Άλλο browser δοκίμασες; Στο http://0.facebook.com/ μπαίνεις ε;

Στο cosmote my view σε βάζει;

Τα MCC MNC είναι σίγουρα τα σωστά;

ναι σε αυτό. τα αλλα  δυο που λες τι είναι ακριβως μου εξηγεις να τα κοιτάξω?

Δημοσ.

H σελίδα του myview πρέπει να είναι αυτή: http://wap.cosmotemyview.gr/

Κάνεις αυτό που λέει εδώ: link

Μετά τα MCC και MNC είναι στο APN απο κάτω, εκεί που έγραψες internet σε εκείνο το προφίλ πήγαινε δες τι νούμερα έχει και αν είναι τα σωστά. Α, και δες να είναι το προεπιλεγμένο προφίλ σύνδεσης αυτό που έφτιαξες με το apn: internet

Δημοσ.

H σελίδα του myview πρέπει να είναι αυτή: http://wap.cosmotemyview.gr/

Κάνεις αυτό που λέει εδώ: link

Μετά τα MCC και MNC είναι στο APN απο κάτω, εκεί που έγραψες internet σε εκείνο το προφίλ πήγαινε δες τι νούμερα έχει και αν είναι τα σωστά. Α, και δες να είναι το προεπιλεγμένο προφίλ σύνδεσης αυτό που έφτιαξες με το apn: internet

φιλε μου αυτά δεν τα εγραψα εγω ηταν ετοιμα τα τσεκαραμε και με την κοσμοτε είναι οκ. το τηλ μπαινει κανονικα στο ιντερνετ εκτος από το 0.

Δημοσ.

Απο που μπαίνει στο ίντερνετ; Αφού mb δεν έχεις (αν έχεις νομίζω δεν μπορείς να μπεις στο 0). Μετά για να μπεις στο 0 πρέπει να είσαι απο δεδομένα, με WiFi δεν ξέρω αν μπαίνει (και δεν έχει και νόημα :P).

Στην παραπάνω σελίδα, την my view, μπορείς να μπεις ή δεν σε βάζει; Μπες μία και πες μας τι γράφει στις ρυθμίσεις του ΑPN του κινητού μπας και είναι εκεί το θέμα γιατί αν δεν είναι εκεί και δεν είναι και στον browser που αλλού να είναι...

Κανένα app δοκίμασες; πχ: λινκ

• Like 1
Δημοσ.

Απο που μπαίνει στο ίντερνετ; Αφού mb δεν έχεις (αν έχεις νομίζω δεν μπορείς να μπεις στο 0). Μετά για να μπεις στο 0 πρέπει να είσαι απο δεδομένα, με WiFi δεν ξέρω αν μπαίνει (και δεν έχει και νόημα :P).

Στην παραπάνω σελίδα, την my view, μπορείς να μπεις ή δεν σε βάζει; Μπες μία και πες μας τι γράφει στις ρυθμίσεις του ΑPN του κινητού μπας και είναι εκεί το θέμα γιατί αν δεν είναι εκεί και δεν είναι και στον browser που αλλού να είναι...

Κανένα app δοκίμασες; πχ: λινκ

Εννοώ πώς μπαίνει στο ίντερνετ κανονικά όταν είσαι από WiFi η όταν έχεις δεδομένα. Πρόκειται για την κόρη μου και αυτή την στιγμή έχει mb. Όταν θα τελειώσουν θα δοκιμάσω και αυτά που μου λες και θα επανέλθω, οι ρυθμίσεις στο APN είναι εντάξει είναι ίδιες με το s6 που δοκίμασα. Και από άλλο browser είχα δοκιμάσει και τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...