Nfountou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Egw apo proswpikh empeiria kai mono (exasa gurw sta 120G dedomena apo disk failure se raid0) tha elega na skaseis kati parapanw kai na valeis raid 5. Se auth thn periptwsh xaneis ta dedomena sou otan xaseis tous 2 apo tous tris diskous... Ligo api8ano etsi den einai?
gdp77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Και εγώ έχω προσωπική εμπειρία ΠΟΤΕ να μη μου έχει χτυπήσει δίσκος επί σειρά ετών που ασχολούμαι με pc. Και επίσης σε όσα pc φίλων έχω στήσει, ΠΟΤΕ δεν έχει χτυπήσει δίσκος. Αυτό τι έχει να λέει? Ίσως κάποιος θα μπορούσε να βρει από κάποια εταιρεία, κάποια ποσοστά HD failure, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι 10% που ισχυρίζονται μερικοί εδώ. Υ.Γ. Ακόμα και ο ΙΒΜ "DeathStar" που έχω και χρησιμοποιώ επί τρία χρόνια (τώρα πλέον σε external USB case), με έχει υπηρετήσει απροβλημάτιστα... Τι να πω... Λέτε να έχω το κοκκαλάκι της νυχτερίδας?
georgeadams Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Λέτε να έχω το κοκκαλάκι της νυχτερίδας? Ναι
gdp77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Εντάξει λοιπόν, εγώ Κυψέλη μένω. Όποιος θέλει να αγοράσει σκληρό, pm και σε 15 λεπτά είμαι Στουρνάρη :)
dop Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Ξέρει κανείς επιστημονικά που κυμαίνεται η αξιοπιστία των δίσκων; Συνολικά, θα κοιτούσα το MTBF καθώς και την πιθανότητα αστοχίας μετά από αυτό και πριν από αυτό... Μετά θα έβλεπα αν είναι αποδεκτό όριο, και σίγουρα άμα είχα τέτοιο RAID κάθε εβδομάδα backup...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.