Προς το περιεχόμενο

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 50-60Ε PARAPANΩ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ RAID0

git

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Egw apo proswpikh empeiria kai mono (exasa gurw sta 120G dedomena apo disk failure se raid0) tha elega na skaseis kati parapanw kai na valeis raid 5. Se auth thn periptwsh xaneis ta dedomena sou otan xaseis tous 2 apo tous tris diskous... Ligo api8ano etsi den einai?

Δημοσ.

Και εγώ έχω προσωπική εμπειρία ΠΟΤΕ να μη μου έχει χτυπήσει δίσκος επί σειρά ετών που ασχολούμαι με pc. Και επίσης σε όσα pc φίλων έχω στήσει, ΠΟΤΕ δεν έχει χτυπήσει δίσκος. Αυτό τι έχει να λέει? Ίσως κάποιος θα μπορούσε να βρει από κάποια εταιρεία, κάποια ποσοστά HD failure, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι 10% που ισχυρίζονται μερικοί εδώ.

Υ.Γ. Ακόμα και ο ΙΒΜ "DeathStar" που έχω και χρησιμοποιώ επί τρία χρόνια (τώρα πλέον σε external USB case), με έχει υπηρετήσει απροβλημάτιστα... Τι να πω... Λέτε να έχω το κοκκαλάκι της νυχτερίδας?

Δημοσ.

Ξέρει κανείς επιστημονικά που κυμαίνεται η αξιοπιστία των δίσκων;

Συνολικά, θα κοιτούσα το MTBF καθώς και την πιθανότητα αστοχίας μετά από αυτό και πριν από αυτό...

Μετά θα έβλεπα αν είναι αποδεκτό όριο, και σίγουρα άμα είχα τέτοιο RAID κάθε εβδομάδα backup...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...