papala Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα με το Laptop. περίπου κάθε δέκα λεπτά κολλάει και σέρνεται για περίπου ένα λεπτό, μαζί και ο ήχος. Επίσης καμια φορά μου βγάζει μπλε οθονη με τo μήνυμα "page fault in nonpage area" Δοκίμασα τις διορθώσεις που βρήκα στο ιντερνετ για αυτό το μήνυμα. Επίσης έκανα format. Τίποτα δεν διόρθωσε το πρόβλημα. To laptop είναι σχεδόν καινούργιο περίπου 1,5 χρόνο το έχω. Είναι Lenovo Υ50-70 (i7-4710HQ/8GB/1TB&8GB/ GTX 860M) Έχετε καμία ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ
Mr_Terror Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Τσεκαρε την υγεια του σκληρου δισκου με το hard disk sentinel.
papala Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ουτε το HD Sentinel ουτε το Cristal disk info βρίσκει το δίσκο μου, μόνο τον SSD βρίσκει, δεν ξέρω γιατί. Επίσης στο disk management των windows μου τον βγάζει βέβαια.
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Το sentinel δοκίμασε να το τρέξεις με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής.
papala Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μπα τίποτα, το ίδιο μου βγάζει. Παρατήρησα επίσης ότι στο device manager μου βγάζει πάλι μόνο τον SSD και καθόλου τον HDD. Είναι δυνατόν να τρέχει μόνο με τον SSD?
Xristaras12 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 SSHD πρέπει να έχεις στο σύστημα,υβριδικό δίσκο δηλαδή. Στο "υπολογιστής" βλέπεις κανονικά τον 1ΤΒ; μου φαίνεται περίεργο πάντως κανονικά τον ssd δεν θα έπρεπε να τον βλέπει κανένα πρόγραμμα κλπ.
papala Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ναι υβριδικό έχω, στον υπολογιστη στο file manager τον βλέπω κανονικά και στο Sentinel μου τον βγάζει στην αριστερη στήλη κάτω σαν φυσικό δίσκο C, όχι όπως τον SSHD πάνω.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Απενεργοποίησε το page file και δες αν σου κάνει θέμα και δοκίμασε με crystal disk μήπως στον δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα