Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ρίχνω θα ματιά για αγορά high-end VR headset, Oculus Rift ή HTC Vive. Μετά από κάποια reviews κλπ κατέληξα ότι μάλλον -αυτή την στιγμή- καλύτερη επιλογή είναι το HTC Vive.

Το θέμα είναι ότι ενώ το Oculus το βρήκα για αγορά, και από Πλαίσιο (κατόπιν παραγγελίας) και από το Amazon.co.uk, το HTC Vive δεν το βρίσκω σε κανένα κατάστημα σε skroutz, bestprice Πλαίσιο κλπ, και στο Amazon μόνο από 3rd party sellers που δεν θα ξέρω κατά πόσο μπορώ να τα εμπιστευτω (όσα από αυτά στέλνουν Ελλάδα). Ακόμα και στο site της HTC που μπήκα, είδα ότι στέλνει σε ένα σωρό χώρες αλλά όχι Ελλάδα.

Μήπως ξέρει κανείς από πού θα μπορούσα να το παραγγείλω; Και εξωτερικό προφανώς, αλλά καινούργιο και όχι μεταχειρισμενο (από eBay κλπ) , η αγορά -εφόσον γίνει- θα γίνει με τιμολόγιο κλπ.

Δημοσ.

Από τα καταστήματα Γερμανός: Σας ενημερώνουμε ότι η συσκευή HTC Vive θα διατεθεί στα καταστήματά μας το 4ο τρίμηνο του έτους.

Δημοσ.

Ναι αυτά τα είδα κι εγώ.. Απλά υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να το παραγγείλω μέσα στον Νοέμβριο για να το βάλω σε μια επιδότηση. Οπότε το ΘΑ έρθει δεν με πολυκαλύπτει..

Από ότι έχω καταλάβει μπορώ να το παραγγείλω και από εξωτερικό απλά δεν ξέρω αν υπάρχει κατάστημα που να στέλνει Ελλάδα και να μπορώ να το εμπιστευτω. Amazon το βρίσκω από 3rd party πωλητές (που δεν μπήκα καν στην διαδικασία να δω αν στέλνουν Ελλάδα), ebay δεν παίζει, κανένα άλλο ευρωπαϊκό αξιόπιστο κομπιουτερομάγαζο δεν γνωρίζει κανείς;

Δημοσ.

Μπορεις να το παραγγειλεις απο το Steam απευθειας..

ΑΛΛΑ.. Περιμενε λιγο γιατι ανακοινωσε η Microsoft την Τεταρτη τα νεα VR Headsets, με ενσωματωμενο tracking και τιμες που θα ξεκινουν απο 299..

http://www.pcworld.com/article/3136156/virtual-reality/microsofts-300-windows-vr-headsets-6-thing-we-know-and-1-big-question.html

Γενικα η 1η γενια θα ξεπεραστει πολυ γρηγορα και σε θεμα δυνατοτητων αλλα και σε τιμες.

Δημοσ.

Ωραίος. Δεν μου έκοψε να κοιτάξω στο Steam. Στέλνουν κανονικά Ελλάδα ε;

Όσο για το άλλο, πολύ χρήσιμη πληροφορία, θα μελετήσω λίγο το link, αλλά το Vive παίζει να το πάρω ούτως ή άλλως..

Δημοσ.

Ωραίος. Δεν μου έκοψε να κοιτάξω στο Steam. Στέλνουν κανονικά Ελλάδα ε;

Όσο για το άλλο, πολύ χρήσιμη πληροφορία, θα μελετήσω λίγο το link, αλλά το Vive παίζει να το πάρω ούτως ή άλλως..

Steam Controller και Steam Link εχω λαβει κανονικα με αγορα απο Steam. Ερχονται απο Λουξεμβουργο οποτε εισαι καλυμμενος απο τελωνεια κλπ.

Vive δεν παραγγειλα αλλα το εχει στο Hardware κομματι προς παραγγελια.

Δημοσ.

Χμμμ.. Μπήκα από το Steam και μου βγάζει:

An error was encountered while processing your request:

This item is currently unavailable in your region

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απο σήμερα διαθέσιμο και στην Ελλάδα στο vive.com στα 925€ με μεταφορικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...