panakart Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα. Εχω στο λαπτοπ μου ενεργοποιημενα Windows 10 Pro αναβαθμησμένα απο Windows 7 ;όσο ίσχυε η δωρεάν αναβάθμηση. Το θεμα μου ειναι οτι θα αγορασω καινουργιο laptop χωρις λειτουργικο. Γνωρίζει κανεις ανυπάρχει τροπος να μεταφέρω την άδεια στον καινουργιο υπολογιστή?
pita_kontosouvli Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Στο λαπτοπ που ήδη έχεις πρέπει να περάσεις άλλη έκδοση - για να μην είναι ενεργό το product key που είχες. Στο νέο λαπτοπ - και αφού δεν θα είναι ενεργό το product key των 7 του παλιού λαπτοπ- θα βάλεις τα Windows 10 Home (ή όποιας έκδοσης στικερ έχεις στο παλιό Home/Pro), Αφου γίνει η εγκατάσταση τότε θα βάλεις καρφωτά το product key των 7 (απο το στικερ). Βουαλά. Δούλεψαν τα παλιά windows στο νέο λαπτοπ. Μην ενεργοποιήσεις όμως τον κωδικό σε άλλο λαπτοπ/σταθερό γιατί θα κλειδώσουν.
panakart Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Το θεμα ειναι οτι την αναβαθμιση την εκανα απο πειρατικα Windows 7 Pro. Οποτε δεν δεν εχω product key των 7
tsofras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μπές σε ένα απο τα γνωστά κλειδάδικα και αγόρασε ένα windows 10 key με 15e , και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και θα είσαι νόμιμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα