NT1G Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Αν ήταν εύκολο να αγοραστεί ή Arm θα την είχε αγοράσει ή Intel. Δεν μπορούσε να την αγοράσει η Intel αλλά την αγόρασε η softbank της Ιαπωνίας ας πούμε. 3
Misokatsu64 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Για περι πολιτισμου κρατα μικρο καλαθι. Ολα γινανε ενα.
adtakhs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Για περι πολιτισμου κρατα μικρο καλαθι. Ολα γινανε ενα. Δεν έγιναν ένα, απλά οι άνθρωποι έγιναν πιο επιφανειακοι και απολιτιστοι . Σου κουνούν το καθρεφτάκι, όπως κάποτε οι ισπανοί στις νέες χώρες και εσύ χωρευεις στον ρυθμό ....
giotis7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ας αυξήσει λίγο το Single core performance στα ήδη υπάρχων chips μπας και συναγωνιστεί τα SoCs της Apple λέω εγώ! Τα άλλα δεν μας ενδιαφέρουν!
iceman79 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Signetics -> Philips Semiconductors -> NXP Semiconductors -> (aqcuired by) Qualcomm Πως αλλάζουν οι εποχές!
paparovic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Αυτό φίλε μου δεν είναι πολιτισμός ..... Σε αντίθεση π.χ. με τις παπαρολογίες στα φόρα. 1
paparovic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Εγώ θέλω να υπάρχει δημόσιο γιατι πολυ απλα τα κοινωνικά αγαθά δεν πρέπει να είναι προϊόν εκμετάλλευσης και κέρδους, παρα να δίνονται στον λαό σε τιμές κόστους. Αυτο μόνο μέσω του δημοσίου το πετυχαίνεις. Το όνειρό σου έχει γίνει πραγματικότητα, τι χαλιέσαι; Να ένα τέρας και να η ευημερία.
i7 6850k Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Την Intel δεν μπορεί να την φτάσει κανένας ποτέ ήταν και θα είναι κορυφαία εταιρεία και θα παράγει κορυφαία προιοντα
NT1G Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Την Intel δεν μπορεί να την φτάσει κανένας ποτέ ήταν και θα είναι κορυφαία εταιρεία και θα παράγει κορυφαία προιοντα Άσχετα που στην mobile αγορά (κινητά κ.τ.λ.) έχει ρίξει τρελά λεφτά και μέχρι τώρα έχει πάρει ... το μακρύτερο.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μια που ξεφύγαμε απο το θεμα να πούμε οτι αλλο παραγωγικότητα, άλλο δουλεύω πολυ και ειμαι απόλυτα συνεπής στην δουλειά μου. Στην ελλαδα δουλειά ειναι να μεταφέρουμε χαρτιά πέρα δώθε, και να σερβίρουμε αναμεταξυ μας καφέδες, μπυρόνια και σπλιναντερα. Και 24/7 να τα κανουμε αυτα και να γυρνάμε πτώματα σπίτι μας, πάλι στον τοπο τα βιολιά, μηδενική παραγωγή πλούτου. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2016 από Evangelos Anagnostou 2
georgepppo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Την Intel δεν μπορεί να την φτάσει κανένας ποτέ ήταν και θα είναι κορυφαία εταιρεία και θα παράγει κορυφαία προιοντα πιο fanboy πεθαίνεις μεγάλε,σιγά την αιματορουφίχτρα που έχει να εξελίξει σοβαρά επεξεργαστές μια 7 ετία τώρα. 3
kostasfalcon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Ας αυξήσει λίγο το Single core performance στα ήδη υπάρχων chips μπας και συναγωνιστεί τα SoCs της Apple λέω εγώ! Τα άλλα δεν μας ενδιαφέρουν! ότι βγάζει στο single score του geekbench ο 650 μου σχεδόν τόσο εχει και ο 820.... 1
adtakhs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Το όνειρό σου έχει γίνει πραγματικότητα, τι χαλιέσαι; Να ένα τέρας και να η ευημερία. Το δημόσιο υπονομεεται από εμάς τους ιδιους, απλά γιατί είμαστε κοντοφθαλμοι. Υπονομευσαμε τον ΟΤΕ που τον πλήρωσαν οι δικοί μας χρυσό για να στηθεί, αφήνοντας ανεξάρτητες αρχές .... να τρώνε από τις σάρκες του για να πλουτίζουν λαμογιά με εταιρίες βιτρίνες ... Σήμερα που ο ότε αλλα και το δίκτυο είναι στα χέρια των Γερμανών και τρως την εξαγωγή συναλλάγματος με το κουτάλι, δουλεύοντας για αυτόν με 500€ σε διμηνες συμβάσεις ...... Είσαι καλύτερα και ευτυχής .... Ήρθε δηλαδή ή ανάπτυξη στην Ελλάδα ... Το Γερμανικό δημόσιο που αγόρασε ολακερο τον εναέριο χώρο σου, τα αεροδρόμια σου και την αστυνόμευση του/τους είναι οπισθοδρομικο ... εσύ ο νεοέλληνας που το ξεπούλησε γιατι κάθε τι δημόσιο είναι και κακο .... Είσαι ο έξυπνος ... Και ξέρεις όλο αυτό ειναι μέρος και της βιομηχανίας τουρισμού σου .... Εκεί δηλαδή που περιμένεις να καρπωθεις το μέρισμα από τα κερδη... Το Ολλανδικό αντίστοιχο ΙΚΑ .... που αγόρασε την μεγαλύτερη ιδιωτική ασφαλιστική στην Ελλάδα, είναι οπισθοδρομικο .... Εσύ ο νεοέλληνας που θα δουλευεις για αυτό σαν σύγχρονος δούλος ... χωρίς προοπτικές ανάπτυξης της τσέπης σου και χωρίς ευκαιρίες να καρπωθεις αυτά για τα οποία δουλευεις, είσαι ο έξυπνος .... Περίμενε τώρα τις συνταξεις πείνας που θα σου δώσει το δικό σου ΙΚΑ ... για να ζήσεις... Το δημόσιο φταίει ....και όχι ή σκαρτη παιδεία του Έλληνα που γίνεται ακόμα πιο σκαρτη με τα ρεμαλια που έχουμε βάλει επάνω να μας κυβερνούν ... 2
OLDjunior Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Αυτό φίλε μου δεν είναι πολιτισμός ..... Έχεις μπερδέψει λιγακι τα μπούτια σου .. Τσιπακια σχεδιάζουν που είναι τεχνολογικό προϊόν ... Και προσωπικά ούτε κάθομαι ούτε λιαζομαι ... Δουλεύω από τις 5 το πρωί έως τις 6/7/8 το βράδυ και πολλές φορές και έως τις 10 , έξι ημέρες την εβδομάδα, με αμοιβές πολύ μικρότερες από αυτές που θα έπρεπε και σε παραγωγικό τομέα (βιομηχανία) ... και το μόνο που μου μένει είναι ή μηδενική προσωπική ζωή ... Τα χρήματα όμως που πηγαινοέρχονται μεταξύ πολυεθνικών δεν θα τα δω ποτέ .... Όπως είχε πει και ο Σωκράτης, ο πλούτος ΔΕΝ είναι προϊόν εργασίας ... Δυστυχώς Δυστυχώς καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα