Hamurabi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Παιδια καλησπερα εχω ενα λαπτοπ LG p1 και του αλλαξα σκληρο. μου κανει ομως το εξης. ενω εχω βαλει πρωτη συσκευη Boot το dvdrom και μετα το σκληρο, προτου μου φορτωσει το dvd των windows για να ξεκινησω το φορματ,κανει μονο του reboot. και ξανα και ξανα το ιδιο. Bαζω τον παλιο σκληρο που ειχα μπαινει κανονικα στα windows που ειχε μεσα. Βαζω το νεο σκληρο σε αλλο πισι μηπως εχιε προβλημα αλλα δουλευει κανονικα. τι λετε?
hunter.back Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Σε ποιο σημείο κάνει επανεκκίνηση? Προλαβαίνει να bootάρει από το DVD?
Hamurabi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 οπως γραφω απο πανω,κατι restart ΠΡΙΝ φορτωσει το dvd
coolerman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Xωρητικότητα;;interaface;;ide?sata? σύμφωνα με το Manual,μέχρι κάποια gb διαβάζει! τώρα αν εσυ προσπαθείς να προσθέσεις 1tb στο άμοιρο..λογικό να μην τον διαβάζει!
Hamurabi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 160gb sata 3 ειναι!!! Ομως ως τωρα του ειχα εναν 120ssd και τον δούλευε τελεία!!
ss13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Κανείς ρε παιδιά;;; Ο coolerman σου έδωσε μια αναφορά , σύμφωνα με αυτήν δεν μπορείς να βάλεις παραπάνω gb στον φορητό
Hamurabi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Αφού ρε αδερφέ ο σκληρός πουχα ως τώρα είναι παραπανω gb
coolerman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ίσως τότε παίζει ασυμβατότητα. μπορείς να μας πείς στοιχεία και απο τους 2 δίσκους,και φωτό μας κάνουν.
Hamurabi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ο πρωτος ηταν samsung 840 evo ο δευτερος που βαζω τωρα ειναι HITACHI 160gb sata 3
bromiaris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Xωρητικότητα;;interaface;;ide?sata? σύμφωνα με το Manual,μέχρι κάποια gb διαβάζει! τώρα αν εσυ προσπαθείς να προσθέσεις 1tb στο άμοιρο..λογικό να μην τον διαβάζει! Αγαπητέ σε έναν μηχάνημα toshiba satellite c660 θέλω να αλλάξω τον σκληρό δίσκο. Τώρα αυτός ο δίσκος που έχει είναι ο «298gb toshiba mk3265gsx ata sata» σύμφωνα με το πρόγραμμα speccy. Στο manual της toshiba δεν αναφέρει κανένα στοιχείο για το τι σκληρό δίσκο μπορεί να υποστηρίξει. Έχετε καμία ιδέα για το που μπορούμε να βρούμε το παραπάνω στοιχείο?
coolerman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ^ το συγκεκριμένο λάπτοπ είναι αρκετά παλιό,θέλουν έλενχο "συμβατότητας" πρωτού κάνεις αγορά για Upgrade. Για το δικό σου Toshiba,δεν νομίζω να έχει τέτοιο θέμα..πρόσφατα είχα στα χέρια μου toshiba c660 με 500gb Hdd.
sil_unique Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 κάτι μου λέει ότι δεν διαβάζει το dvd για δοκίμασε και χωρίς δίσκο
Hamurabi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Οχι βάζοντας τον προηγούμενο δισκο (Samsung 840 evo ) διαβάζει κανονικα το cd. Κατι που ξέχασα να πω ειναι οτι στο bios φαινεται ο νέος σκληρός .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα