Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έλεγα να στήσω επιτέλους ένα μηχανάκι να παίζω σαν ανθρωπος και θα ήθελα πρωτού ξεκινήσω τα τηλεφωνα και τις παραγγελίες να μου δώσετε τις συμβουλές σας για το αν θα πρέπει να αλλάξω κάτι στο παρακάτω combo.

Περιφερειακά υπάρχουν, κουτί καθώς και storage (ssd & HDD).
Σύνολο βγαίνει κοντα στα 650€ που έχω και ταβάνι στο budget.
Να αλλάξω κάτι στη σύνθεση, κάτι να είναι overkill, ή να χρήζει αλλαγής; π.χ. μπορώ από PSU να παω ίσως στην TS στα 550w με επιπρόσθετο κόστος 20€, ή να μείνω στην XT (αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος).

Το PC προορίζεται για 1080p gaming
Δημοσ.

Νομιζω θα ηταν σοφοτερο να πας στο TS 550W που ειναι καλυτερης ποιοτητας και με 5 χρονια εγγυηση, να παρεις μια πιο οικονομικη μητρικη Η170 η Β150 αφου δεν πας για ξεκλειδωτο επεξεργαστη και αντι για τον 6400 να βαλεις τον 6500 μια που εχει αρκετη διαφορα σε base clock σε σχεση με τον 6400.

• Like 2
Δημοσ.

d

Καλησπέρα,

έλεγα να στήσω επιτέλους ένα μηχανάκι να παίζω σαν ανθρωπος και θα ήθελα πρωτού ξεκινήσω τα τηλεφωνα και τις παραγγελίες να μου δώσετε τις συμβουλές σας για το αν θα πρέπει να αλλάξω κάτι στο παρακάτω combo.

Περιφερειακά υπάρχουν, κουτί καθώς και storage (ssd & HDD).
Σύνολο βγαίνει κοντα στα 650€ που έχω και ταβάνι στο budget.
Να αλλάξω κάτι στη σύνθεση, κάτι να είναι overkill, ή να χρήζει αλλαγής; π.χ. μπορώ από PSU να παω ίσως στην TS στα 550w με επιπρόσθετο κόστος 20€, ή να μείνω στην XT (αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος).

Το PC προορίζεται για 1080p gaming

θα εβαζα 470 4gb,φθηνοτερη mobo και 6500

Δημοσ.

Να πας στον XFX TS 550. Το ΧΤ δεν ειναι κακο, απλα κατωτερο.

Να πας στον 6500 αντι 6400, η διαφορα δικαιολογει ανετα τα +20 ευρω.

Να πας σε Β150 αντι για Ζ170 εφοσον εχεις κλειδωμενο επεξεργαστη, για παραδειγμα https://www.skroutz.gr/s/7651956/MSI-B150-Pc-Mate.html

Επισης εναλλακτικα μπορεις να πας σε RX 470 https://www.skroutz.gr/s/9593999/Asus-Radeon-RX470-4GB-OC-Gaming-90YV09J2-M0NA00.html 

ειδικα αν εχεις σκοπο να αγορασεις μονιτορ, το freesync αξιζει πολυ κατα την γνωμη μου. Η 1060 3GB μπορει να ειναι λιγο καλυτερη τωρα αλλα με 3GB δεν πας πολυ μακρια (ουτε με 4 πας πολυ παραπανω αλλα ειναι πιο safe.)

Δημοσ.

Ότι σου έγραψαν παραπάνω ειδικά για τον 6500 & για το xfx TS ισχύει, και σαφώς είναι καλύτερες επιλογές από τον 6400 και το xt αντίστοιχα. Για την κάρτα - όποια και από τις δυο θέλεις εσύ, επέλεξε. Μητρική, θα σου πρότεινα αυτή.

• Like 1
Δημοσ.

Θα προχωρήσω στην αλλαγή σε 6500 και XFX TS, αλλά έλεγα να μείνω στη συγκεκριμένη υλοποίηση της Ζ170α αφενός για πιο futureproof λύσεις (μπας και μου έρθει σε καμια 4ετία και καρφώσω πχ κανέναν 6700κ και πάρε μια ανάσα), αφετέρου για το χρωματικό της φάσης μιας και το κουτάκι που θα στήσω το μηχανάκι είναι το παρακάτω και ψάχνω total black εσωτερικό setup:

https://www.nzxt.com/products/noctis-450-white-blue

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...