Axe84 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Acre 6935g. Το έχω καθαρίσει, αλάξει τη πάστα. Κενουριο ανιστιρακι κ συνεχίζει να σβήνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 πρωτον προσπαθησε να γραφεις με τα δαχτυλα και οχι τους αγκωνες...δευτερον τσεκαρε θερμοκρασιες... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Acre 6935g. Το έχω καθαρίσει, αλάξει τη πάστα. Κενουριο ανιστιρακι κ συνεχίζει να σβήνει. άλλαξες πάστα και στην κάρτα γραφικών εάν ναι εκεί έκανες το λάθος θέλει thermalpad αλλιώς τσέκαρε μήπως κάποια βίδα γειώνει και κλείνει το Laptop από προστασία κανε και αυτό που λεν τα παιδιά τρέξε αυτό το πρόγραμμα και βάλε ένα printscreen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axe84 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Τα έχω κάνει όλα αυτά. Στο Προγραμα που έχω κατεβάσει δείχνει πως ανεβαίνει η θερμοκρασία Temp1 υπερβολικά Α GPU νορμαλHDO ΝορμαλTemp1: στο θεό Κ όλες οι άλλες κανονικά Α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Στο Θεό τι σημαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 εγω υποψειαζομαι μηπως κατι δεν εχει κατσει καλα γ αυτο του σβηνει. Nα ρωτησω κατι πριν αλλαξεις παστα στον ανεμιστηρα της καρτας και prin αλλαξεις και παστα στον cpu to pc σ εκανε αυτα τα θεματα Axe84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα