isim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Εννοω οτι κανουν ενα πασαλιμα με το κυριως campaign και ριχνουν ολο το βαρος στο online οπου πρεπει να αφιερωσεις χρονο καθημερινα η να εχεις φιλους/γνωστους που παιζουν (το δευτερο κυριως ειναι προβλημα). Εγω παλι θελω να παιξω οταν εχω ελευθερο χρονο (μια 2-3 ωρες την εβδομαδα) και να μην παρακαλω τον ενα και τον αλλον να παιξουμε μαζι το βραδυ (οποτε εχω χρονο εννοειται) η να μπαινω σε φορουμ και να ψαχνω να βρω αγνωστους μπας και καταφερω και μαζεψω ομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Εννοω οτι κανουν ενα πασαλιμα με το κυριως campaign και ριχνουν ολο το βαρος στο online οπου πρεπει να αφιερωσεις χρονο καθημερινα η να εχεις φιλους/γνωστους που παιζουν (το δευτερο κυριως ειναι προβλημα). Εγω παλι θελω να παιξω οταν εχω ελευθερο χρονο (μια 2-3 ωρες την εβδομαδα) και να μην παρακαλω τον ενα και τον αλλον να παιξουμε μαζι το βραδυ (οποτε εχω χρονο εννοειται) η να μπαινω σε φορουμ και να ψαχνω να βρω αγνωστους μπας και καταφερω και μαζεψω ομαδα. Τα Fps είναι κυρίως online,έτσι ήταν είναι και θα είναι.Αν είχε μόνο Campaign δεν θα άξιζε γιατί θα το τερμάτιζες και μετά θα έμενε στο ράφι.Με το online ασχολείται ο κόσμος μέχρι να βγεί το επόμενο 2-3 χρόνια,οπότε τα βγάζει τα χρήματα ακόμα και σε αγορά day one. Εφόσον θες μόνο Campaign ασχολήσου με παιχνίδια μεγάλης διάρκειας. Μια χαρά εύκολο είναι να βρείς παρέα στο PSN. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Τα Fps είναι κυρίως online,έτσι ήταν είναι και θα είναι.Αν είχε μόνο Campaign δεν θα άξιζε γιατί θα το τερμάτιζες και μετά θα έμενε στο ράφι.Με το online ασχολείται ο κόσμος μέχρι να βγεί το επόμενο 2-3 χρόνια,οπότε τα βγάζει τα χρήματα ακόμα και σε αγορά day one. Εφόσον θες μόνο Campaign ασχολήσου με παιχνίδια μεγάλης διάρκειας. Μια χαρά εύκολο είναι να βρείς παρέα στο PSN. Νομιζω οτι ειναι λαθος αυτο που λες για το online και τα Fps, το online ανθησε στη γεννια του xbox360 kai ps3. Aλλα, δεν ειναι το καταλληλο μερος να το συζητησουμε. Αν θες ανοιξε ενα καινουργιο thread και τα λεμε εκει. Φιλικα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα