cabdik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 βαλε εναν SSD.......... αν θες να δεις ταχυτητα..!!! αλλα κανε και τα σκαναρισματα για virus, malware, spyware, adware, κλπ..! καλο ειναι, κακο δεν ειναι..!!
jason97 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Για malware κανω για spyware και adware θελει αλλο προγραμμα? Λεω να εξαντλησω ολες τις πιθανοτητες μηπως ειναι απο καπου αλλου και μετα να αγορασω ssd Ειχα παρει και μια 4gb αλλα τιποτα
soteras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Επίσης πόσα χρόνια τον έχεις?Του έχεις κάνει ποτε φορμτα να στρώσει ο δίσκος από όαλ τα σκουπίδια που μαζεύει κατά καιρούς? Επίσης βγάλε από τις διεργασίες ενα σκρενν μπας κι τρέχει κάτι από πίσω
jason97 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 εχω βγαλει απο τις διεργασιες φωτογραφια απο το 2012 τον εχω χωρις να του εχω κανει format
Pstathece Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 θα χασω και τα save απο τα παιχνιδια Κανε ενα back up τα παντα και μετα format.
cabdik Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Οχι γενικο μπακ απ (image disk), γιατι δεν θα αλλαξει τιποτα...!!! Το μπακ απ πρεπει να γινει φακελο φακελο, οσον αφορα αρχεια βιντεο,μουσικης,φωτο και saves παιχνιδιων. 2
soteras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Για το back up πάρε ότι θες μόνο σε ένα στικακι δηλαδη φωτο/μουσικη/και το φακελο μονο το φακελο save από το καθε παιχνιδι τίποτα άλλο όμως καθώς θέλουμε ένα νεο φρεσκο συστημα
jason97 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 που μπορω να απενεργοποιησω τις εφαρμογες για να μην ανοιγουν μαζι με τον υπολογιστη?
Illsigvo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Εναρξη>εκτελεση>msconfig>Εκκινηση στοιχειων Καταβεσε HWmonitor ή HWinfo και τσεκαρε θερμοκρασιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα