Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! εχω ενα s7 edge 2.5 μηνων σαν καινουργιο δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα , υπερευχαριστημενος! παρατηρησα 4 φορες εκει που το εχω διπλα μου και δεν το χρησιμοποιω αναβει μονη της η οθονη. Δεν εχω καμια λειτουργια ενεργη ( πχ. να περναω το χερι μου και να αναβει η οθονη κλπ) .

Ξερει κανεις τιποτα ?

Δημοσ.

Ίσως είναι θέμα λογισμικού. Δοκιμασες να κάνεις επαναφορά δεδομένων? Μπορεί να έχει κάποιον "ιό" μέσα. Αλλά μπορεί και να μην κάνει καλή επαφή η οθόνη με την πλακέτα... Μπορεί να φταίει και η μπαταρία... Υποθέσεις κάνουμε :D

Δημοσ.

Factory reset εννοεις? Όχι δεν έχω κάνει ακόμα αλλά θα το κάνω. Έχω βάλει το pc smart switch της samsung και έκανα back up. Αυτό το back up τα κρατάει όλα; και εφαρμογές και ρυθμίσεις και όλα όπως πριν αν κάνω factory reset?

Δημοσ.

Ναι λογικά, αλλά πάντα εγώ όταν κάνω back up τα κάνω χωρίς software. Απλά συνδεω το κινητό με έναν υπολογιστή και περναω τα σημαντικότερα αρχεια κάνω reset και ξανά περναω τα αρχεία και ξανά κατεβαζω τις εφαρμογές που είχα. Κοίτα είναι όπως βολεψει τον καθενα

Δημοσ.

Ναι αυτό το βαριέμαι να ξαναβάλω μια μια όλες τις εφαρμογές και να τα φτιάχνω όλα όπως πριν. Γίνεται με το smart switch ή κάπως αλλιώς να είναι όλα όπως πριν το reset ;

Δημοσ.

Ωραια. Κάνω λοιπόν reset το κινητό από τις ρυθμίσεις και μετά πως βάζω το back up που έκανα μέσω smart switch? Το λέω διότι μόλις ανοίγω στο pc το smart switch μου βγάζει back up, restore , outlook sync. Back up έχω κάνει, restore θα έχω κάνει και το outlook sync είναι άσχετο. Το χει κάνει κανείς;

Δημοσ.

οχι αν κάνεις με το switch θα σου βάλει τα apps  έτσι ακριβώς τα είχες αφήσει όταν έκανες το back up

Σίγουρα απο εμπειρία ?εγω νομιζω οτι ναι βάζει τις εφαρμογές αλλα όχι τις ρυθμίζεις

Δημοσ.

και εγω δεν νομίζω να περνάει τα data των εφαρμογών οπως το titanium backup πχ

Σίγουρα απο εμπειρία ?εγω νομιζω οτι ναι βάζει τις εφαρμογές αλλα όχι τις ρυθμίζεις

Δημοσ.

Το τιτανιουμ ναι περνάει τις ρυθμίσεις και ειναι το καλυτερο μαλλον,σκοτεινό σημείο οτι θελει root

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι ....φάντασμα ; :)

χαχαχα... λες ? 

Δημοσ.

Εκανα restore, μπηκαν απο μονα τους ολα οπως ανοιξε το κινητό βαζοντας google k samsu g account δεν χρειαστηκε smart switch . ολα κομπλε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...