ParhsG Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Είναι αρκετά ακριβό.Σκεφτόμουν να δώσω το δικό μου αλλά θα πρέπει να συμπληρώσω άλλα τόσα και παραπάνω για μεταχειρισμένο Crypton.Με τα χρήματα που έχει καινούριο παίρνεις μηχανή αλλά υπάρχει 1 σημαντική διαφορά,οτι η συντήρηση της μηχανής κοστίζει αρκετά παραπάνω. Αν δεν είχα το αμάξι θα είχα μηχανή,τώρα αν έπαιρνα μηχανή θα είναι σαν να έχω 2 αυτοκίνητα. Ακόμα και για το Crypton-X 135 έχω ακούσει πως βγάζουν πρόβλημα στον στρόφαλο η στον ανορθωτή.Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.Πάντως πρέπει να είναι πολύ δυνατό για παπί,μάλλον αν το είχα οδηγήσει θα το είχα πάρει. Και εγω το ιδιο σκεφτομαι οποτε μαλλον λεω να παω σε crypton. Λενε πως στα 80.000βαρανε μπιελα
tornado Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 επανερχομαι στο θεμα, για να ανανεωσω το ενδιαφερον.... 2 χρονια μετα το μοντενας μου φυσαει και δεν μασαει μια, καθημερινη μετακινηση, αψογο στα παντα του. Δεν παιζεται το εργαλειο ✌️ 1
ALMPANIS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Γεια σας παιδιά εχω βγει απο γνωστό kawasaki kazer 115cc μοντέλο 2001 εγω το θελω για καθημερινή χρήση ο γνωστός μου ειπες ελα καιθα ταβρουμε στην τιμη απο τι τιμη ξεκινάνε τα kawasaki
di maria kun Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε Γεια σας παιδιά εχω βγει απο γνωστό kawasaki kazer 115cc μοντέλο 2001 εγω το θελω για καθημερινή χρήση ο γνωστός μου ειπες ελα καιθα ταβρουμε στην τιμη απο τι τιμη ξεκινάνε τα kawasaki εξαρταται απο πολλους παραγοντες αλλα να εχεις υποψιν οτι ανεξαρτητως ηλικιας ο γιαπωνεζος πωλειται γενικα ακριβα στην πιατσα,και πολλες φορες τοσο ακριβα που δεν αξιζει, εχει αναλυθει δεκαδες φορες στο φορουμ δυστηχως το παπακι αποτελει το πιο πρακτικο οχημα ειδικα στα χρονια της κρισης και γιαυτο πλεον πωλουνται πανακριβα τωρα αν θες εναν αριθμο αν και ξαναλεω εχει τοσους πολλους παραγοντες που παιζουν ρολο(χιλιομετρα,κατασταση οτικη και μηχανικη,ποσα χερια ειναι,αν εχει περασει απο χερι πακετα,αν κανει τα σερβις,αν εχει εξτραδακια)θα λεγα οτι παπι γιπαωνεζικο στα 500 ειναι καλα,ξαναλεω ειναι πλασματικο νουμερο αλλα επειδη εψαχνα καιρο παπι στο καρτζρ ξερω πανω κατω τις τιμες που παιζουν
ALMPANIS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, di maria kun είπε εξαρταται απο πολλους παραγοντες αλλα να εχεις υποψιν οτι ανεξαρτητως ηλικιας ο γιαπωνεζος πωλειται γενικα ακριβα στην πιατσα,και πολλες φορες τοσο ακριβα που δεν αξιζει, εχει αναλυθει δεκαδες φορες στο φορουμ δυστηχως το παπακι αποτελει το πιο πρακτικο οχημα ειδικα στα χρονια της κρισης και γιαυτο πλεον πωλουνται πανακριβα τωρα αν θες εναν αριθμο αν και ξαναλεω εχει τοσους πολλους παραγοντες που παιζουν ρολο(χιλιομετρα,κατασταση οτικη και μηχανικη,ποσα χερια ειναι,αν εχει περασει απο χερι πακετα,αν κανει τα σερβις,αν εχει εξτραδακια)θα λεγα οτι παπι γιπαωνεζικο στα 500 ειναι καλα,ξαναλεω ειναι πλασματικο νουμερο αλλα επειδη εψαχνα καιρο παπι στο καρτζρ ξερω πανω κατω τις τιμες που παιζουν Σε ευχαριστώ για την απάντηση το μηχανακι ειναι 2001 μοντελο και εχει 45000 χλμ
di maria kun Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, ALMPANIS είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση το μηχανακι ειναι 2001 μοντελο και εχει 45000 χλμ ν μας ενημρωσεις ποσο στο εδινε /ετσι να φυγει η απορια
ALMPANIS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, di maria kun είπε ν μας ενημρωσεις ποσο στο εδινε /ετσι να φυγει η απορια Πηγα το είδα και θα το παρω 400 ευρω μου το αφησε
di maria kun Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, ALMPANIS είπε Πηγα το είδα και θα το παρω 400 ευρω μου το αφησε πανε σε κανα μηχανικο να το ακουσει και αν δωσει οκ χωρις δευτερη σκεψη
ALMPANIS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, di maria kun είπε πανε σε κανα μηχανικο να το ακουσει και αν δωσει οκ χωρις δευτερη σκεψη ναι θα το πάω θέλω να το βάλω στο όνομα μου το μηχανάκι άλλα είμαι φοιτητής και δεν να κάνω φορολογική δηλώσει μπορώ να το βάλω στο όνομα και ας μην κάνω φορολογική δηλώσει
EvilEyes Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ALMPANIS είπε ναι θα το πάω θέλω να το βάλω στο όνομα μου το μηχανάκι άλλα είμαι φοιτητής και δεν να κάνω φορολογική δηλώσει μπορώ να το βάλω στο όνομα και ας μην κάνω φορολογική δηλώσει Δε θα έχεις πρόβλημα το μηχανάκι δεν αποτελεί τεκμήριο. Απλά υπογράψτε ο καθένας μια υπεύθυνη δήλωση ότι το αγόρασες και στο πούλησε για 100 ευρώ απλά να έχεις ένα αποδεικτικό. 400 ευρώ δεν είναι τίποτα τηλεόραση πιο ακριβά αγοράζεις.
panoskatos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, EvilEyes είπε Δε θα έχεις πρόβλημα το μηχανάκι δεν αποτελεί τεκμήριο. Απλά υπογράψτε ο καθένας μια υπεύθυνη δήλωση ότι το αγόρασες και στο πούλησε για 100 ευρώ απλά να έχεις ένα αποδεικτικό. 400 ευρώ δεν είναι τίποτα τηλεόραση πιο ακριβά αγοράζεις. Δεν χρειάζεται να υπογράψει ψευδή ποσό. Μην γίνει και καμιά στραβή και μετά τρέχει και δεν φτάνει. 400€ συμφώνησαν 400€ θα γράψουν, δεν είναι τρομερό ποσό ούτε μπαίνει σε τεκμήριο.
XronisR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Ένα supra στα 500€ αξίζει;Τα πλαστικά είναι καινούρια,επισκευή στο μοτέρ πρόσφατα και δεν καιει λάδια.
christopher0016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, XronisR είπε Ένα supra στα 500€ αξίζει;Τα πλαστικά είναι καινούρια,επισκευή στο μοτέρ πρόσφατα και δεν καιει λάδια. Εσύ τι πιστεύεις δεν αξίζει; Άντε βρες στο car.gr με 500 ευρώ Supra..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα