kleanthis mpra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Όταν συνδέω το iPhone με το iTunes στον υπολογιςτη δε συγχρονίζεται και μου βγάζει να επιλέξω η διαμόρφωση ως νέο iPhone η κάτι με αντίγραφο iCloud.δε γίνεται να συγχρονιστεί με τον υπολογιστή χωρίς την επιλογή ενός από αυτών των δυο; αν κάποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατί δε ξέρω και πολύ καλά από αυτά
CheOnWeb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Πες όλη την ιστορία να καταλάβουμε τι παίζει. Το iPhone δουλεύει; Σε τι κατάσταση είναι; Είναι δικό σου;
kleanthis mpra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Είναι iPhone 6s το πήρα πριν περίπου μια εβδομάδα.δουλευει μια χαρά αλλά στο iTunes στον υπολογιστή όταν το συνδέω μου βγάζει 2 επιλογές διαμόρφωση ως νέο iPhone και κάτι άλλο αντίγραφο iCloud κάτι τέτοιο.πιο επιλέγω; η απλά γίνετε συγχρονισμός από μόνο του;μπορείς να μου πεις τα βήματα ;
CheOnWeb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Κάνε sign in και στο iTunes Store στον υπολογιστή. Κάνε backup στο iCloud στο iPhone. (Settings>iCloud>Backup>Back Up Now). Όταν τελειώσει βάλ' το στο iTunes και κάνε επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας iCloud, επιλέγοντας το Backup που μόλις έκανες. Έχεις βάλει πολλά data στο iPhone? Φωτογραφίες;
kleanthis mpra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Όχι δεν έχω βάλει πολλά.θα το δοκιμάσω ευχαριστώ πάντως
taslikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω αν πατήσεις διαμόρφωση ως νέο iPhone επειδή το έχεις σεταρει ήδη, δεν θα στο πειράξει καθόλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα