Προς το περιεχόμενο

Sony KDL-43W805C vs Samsung UE43KU6000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα την προτιμουσα γιατι ειμαι sonakias :D περαν αυτου εχει καλυτερη βαση, μακραν καλυτερο design, καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, 100hz και android. Η samsung ναι θα εχει καλυτερη αναλυση αρα και ευκρινεια αλλα στην αποσταση θεασης σου ειτε βλεπεις σε fhd ειτε uhd οθονη δεν θα φαινεται η διαφορα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση  heavyrain :-) (και εγώ αρχίζω και κλείνω προς sony )

Αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία με τα 2 μοντέλα ας τη αναφέρει θα ήταν πολύ βοηθητική καθώς βρίσκομαι σε δίλημμα   :fear:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην δική σου περίπτωση εφόσον είναι για gaming αυστηρά και σε αυτό το μέγεθος μάλλον την 805C.

Επεξ/σία από graphist83
Δημοσ.

Επειδη μιλησες και για gaming και επειδη οι νεες κονσολες θα εχουν 4k και η sony με το pro και η microsoft με το scorpio καλο ειναι να ξανασκεφτεις τι σκοπευεις να αγορασεις και να συνδεσεις πανω στη tv μελλοντικα

Αν δε πας καθολου σε 4k gaming τοτε και η full hd ειναι μια χαρα.

Αλλα κριμα ειναι να συνδεσεις σε 1 2 χρονια παιχνιδομηχανη 4k και η τηλεοραση σου να μη το υποστηριζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4k δηλαδή είναι καλό για τα games? θα δω διαφορά σε movies +games ?

άρα αν το δούμε μακροπρόθεσμα θα ωφεληθώ από τη samyπάρα από τη sony (αναρωτιέμαι γιατί η tv δεν είναι κάτι που αλλάζεις κάθε 2 χρόνια)

βέβαια έχω μεχρι τη Δευτέρα να το σκεφτώ γιατί η sony 805c είναι προσφορά (550 ευρώ) 

Επεξ/σία από dragonfist92
Δημοσ.

Στα χαρτια εννοειται οφελεισαι...στο πα και πριν ειναι future proof....αλλα αν η αποσταση παραμεινει τοσο μεγαλη δεν εχει κανενα νοημα το 4κ.

Δημοσ.

Μια βδομάδα που έχω τη Samsung, μπορώ να πω ότι στα 2 μέτρα, η διαφορά του 4k από FHD είναι εμφανής. Δεν έχω αφήσει 4k video στο Youtube. Από αυτήν την άποψη δεν το μετάνιωσα. Στο uniformity έχω θέμα, αλλά οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Aυτo είδα και εγώ ότι ηSamsung έχει πιο έντονα χρώματα αλλά ήταν ανομοιόμορφη σε σχέση με τη sony

4k σε  sony σε 43 ίντσες  στα 600-650 ευρώ υπάρχει ??

550 που βρήκα τη σονυ θεωρώ οτι ειναι καλή τιμη 

Δημοσ.

Μια βδομάδα που έχω τη Samsung, μπορώ να πω ότι στα 2 μέτρα, η διαφορά του 4k από FHD είναι εμφανής. Δεν έχω αφήσει 4k video στο Youtube. Από αυτήν την άποψη δεν το μετάνιωσα. Στο uniformity έχω θέμα, αλλά οκ.

Εμφανης δεν ειναι για καποιον που δε θελει να δει τη διαφορα.Η ειρωνια ειναι οτι αυτοι που δε βλεπουν

διαφορα 4κ με full hd παλιοτερα εβλεπαν διαφορα full hd  με 720p.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ έκανα τις μετρήσεις  και τελικά χωράει 49-50 ιντσών άλλαξα και λίγο διακόσμηση  :-D και είμαι ανάμεσα από 2

http://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=9777794%2C8995989

Πάλι sony και samy δεν το κάνω επίτηδες

Θέλω τα φώτα σας B)

πόσο 600 ευρώ 

η απόσταση 2,5-3 μέτρα (δεν ξέρω αν είναι λίγο μικρή  για αυτές τις ίντσες?)

Τα 200 hz στη sony με προβληματίζουν????? αλλά και πάλι κάτι με τραβάει προς sony

Δε ξέρω εσείς τι λέτε ??

Επεξ/σία από dragonfist92
Δημοσ.

οκ έκανα τις μετρήσεις  και τελικά χωράει 49-50 ιντσών άλλαξα και λίγο διακόσμηση  :-D και ανάμεσα από 2

http://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=9777794%2C8995989

Πάλι sony και samy δεν το κάνω επίτηδες

Θέλω τα φώτα σας B)

πόσο 600 ευρώ 

η απόσταση 2,5-3 μέτρα (δεν ξέρω αν είναι λίγο μικρή για αυτές τις ίντσες?)

Αν δεν ηταν ips το panel της sony με το μαυρο=γκρι θα συγκρινοταν.Τωρα ουτε καν.

Δημοσ.

H sony είναι πραγματικό 4κ ? Τα 50hz είναι αρκετά ή θα είναι ανομοιόμορφη? 

Είναι καλή για games + moves??

Yπαρχει κάποιο άλλο μοντέλο στα 600 ευρώ (uhd)?

Aν εχει κάποιος προσωπική έμπειρα με το συγκεκριμένο μοντέλο ας τη γράψει θα με βοηθήσει πολύ 

Ευχαριστώ προκαταβολικά  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...