Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω πρόβλημα με τις διπλές επαφές κατέβασα ένα απ το dublicate contacts αλλά με το που κάνω επανεκκίνηση το smartphone lenovo a2010 επανεμφανίζονται, πως θα γίνει να τις διαγράψω τελείως απο την μνήμη του κινητού και να μην ξανα εμφανιστούν; Αυτά σε android lollipop. ευχαριστώ προκαταβολικά σε όσους θα απαντήσουν Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2016 από Χάρης Μυλωνίδης
chios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μπες στο Gmail σου και δες εκεί είναι διπλές οι επαφές;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 τι σχέση έχει το gmail εγώ μιλάω για αυτούς που έχω αποθηκευμένους στην κάρτα sim
ziaba Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 τι σχέση έχει το gmail εγώ μιλάω για αυτούς που έχω αποθηκευμένους στην κάρτα sim τις έχει κάνει back up και στο gmail
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 είναι η επιλογή στις ρυθμήσεις που λέει αυτόματη επαναφορά; Αυτό λες να τις επαναφέρει; όχι τελικά δεν είναι αυτό το δοκίμασα.
leo066 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 επιλογή για το ποιες επαφές θα εμφανίζει και απο που δεν έχεις? πχ σιμ,gmail,skype,ολες είναι η επιλογή στις ρυθμήσεις που λέει αυτόματη επαναφορά; Αυτό λες να τις επαναφέρει; όχι τελικά δεν είναι αυτό το δοκίμασα.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μπες στο Gmail σου και δες εκεί είναι διπλές οι επαφές; όχι δεν έχω επιλογή για το ποιες επαφές θα εμφανίζει και απο που δεν έχεις? πχ σιμ,gmail,skype,ολες έχει μια επιλογή στις επαφές που λέει προβολή απο εκεί έχει να επιλέξω gmail,κάρτα sim,μνήμη κινητού, όλες. Εγώ έχω επιλεγμένο την κάρτα sim μόνο.
chios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μην ασχολείσαι με την Sim πέρασε τις επαφές στο Gmail και φτιάξε τες όπως θέλεις
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μα δεν θέλω να τις περάσω στο gmail, εγώ θέλω να μην αντιγράφονται στη μνήμη του κινητού. Δεν μπορεί κάποιος τρόπος θα υπάρχει δεν ξέρει κανείς;
chios Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που ασχολούνται με την απαρχαιομενη αποθήκευση στην σιμ, την δεκαετία του 90α μπορεί τώρα οχι.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δεν νομίζω ότι είναι και το καλύτερο να έχεις όλες τις επαφές στο gmail και αν μου χακάρει κάποιος το λογαριασμό τι θα γίνει θα του δώσω στο πιάτο όλες τις επαφές με τα τηλέφωνα. Και πίστεψε με είναι πάρα πολύ εύκολο να σου χακάρει ο άλλος το λογαριασμό. Τόσα ακούμε κάθε μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα