smoke0man2 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα παιδια, ειπα σημερα να καθαρισω τον υπολογιστη του θειου μου, Και αλλαξα παστα το καθαρισα και ειχε κατι δισκους και ενα παλιο τροφοδοτικο.και μξυ λεει βγαλε τον ssd που εχει μεσα και το καλο τροφοδοτικο και βαλε τα παλια/δεν το δουλευει πλεον πολυ/ Μετα απο αυτα παω να το αναψω και δεν αναγνψριζει κανενας σκληρο,ενω ειμαι σιγουροσ οτι δουλευουν.εκανα cmos αλλα τιποτα, τι να κανω;οποιος ξερει θα τον παρακαλουσα θερμα να με βοηθησει.
smoke0man2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 κανεις δεν γνωριζει τι μπορω να κανω στην περιπτωση μου ρε παιδια ?
basilis_k6 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 χωρις να ειμαι σιγουρος.... Μηπως ο ssd ηταν σε achi και τωρα δεν βλεπει τον παλιο δισκο?
smoke0man2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 χωρις να ειμαι σιγουρος.... Μηπως ο ssd ηταν σε achi και τωρα δεν βλεπει τον παλιο δισκο? καταρχας σε ευχαριστω για τον χρονο σου να αναφερω οτι η μητρικη ειναι του 2008 δεν νομιζω να εχει ahci και ide εκανα default settings αλλα τπτ... οι δισκοι ειναι φρεσκοφορμαρισμενοι σε ntfs μορφη.. σε αλλον υπολογιστη δουλευουν...
basilis_k6 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 αυτο μπορεις να το δεις στα Bios. Εσυ τωρα θες να περάσεις win στο παλιο hdd? Τον ssd συνεχιζει να το βλεπει με τα ιδια καλωδια κτλ? μπορει απλα να ειναι το καλωδιο γιαυτο ρωταω
smoke0man2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 αυτο μπορεις να το δεις στα Bios. Εσυ τωρα θες να περάσεις win στο παλιο hdd? Τον ssd συνεχιζει να το βλεπει με τα ιδια καλωδια κτλ? μπορει απλα να ειναι το καλωδιο γιαυτο ρωταω Τον ssd των βλεπει και τον αναγνωριζει κανονικα τους hdd δεν αναγνωριζει δοκιμασα κια καινουργιο καλωδιο γι αυτο μου φαινεται τοσο περιεργο...
basilis_k6 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Τον ssd των βλεπει και τον αναγνωριζει κανονικα τους hdd δεν αναγνωριζει δοκιμασα κια καινουργιο καλωδιο γι αυτο μου φαινεται τοσο περιεργο... ουτε στα bios?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 ειπες οτι εβαλες το παλιο τροφοδοτικο στο tower ,δοκιμασε να βαλεις πανω το τροφοδοτικο που ειχε και πριν και πες μας το αποτελεσμα
smoke0man2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 ουτε στα bios?Όχι καθολου δεν φαινονται πουθενα,Μηπως γιατι πριν τους βαλω στο συστημα.τους εκανα format μεσω απο το disk manager απο αλλον υπολογιστη;
smoke0man2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 ειπες οτι εβαλες το παλιο τροφοδοτικο στο tower ,δοκιμασε να βαλεις πανω το τροφοδοτικο που ειχε και πριν και πες μας το αποτελεσμα καλημερα δοκιμασα και με το παλιο τροφοδοτικο που δουλευε και τωρα παλι δεν τους βρικσει ολο το βραδυ ειχα βγαλει μπαταρια και το ασ καλωδιο αλλα τπτ ..τωρα που εβαλα τον δισκο σε usb docking station σε αλλο pc τον βρισκει κανονικα
vasdim1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Αφού έχεις συνδέσει τον hdd και ανοίξεις τον υπολογιστή, μπορείς να καταλάβεις ότι ο σκληρός τροφοδοτείται με ρεύμα:
smoke0man2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 O controller τελικα ειναι ide?ενταξει ηθελε ρυθμισεις απο bios.αλλα τωρα μετα αφου εκανα φορματ και τ φορεσα τα xp και τα αναλογα drivers δεν μπορω να συνδεθώ στο ιντερνετ με τπτ μεσω internet explorer,μηπώσ ξερετε τι φταιει;
basilis_k6 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 ενταξει ηθελε ρυθμισεις απο bios .αλλα τωρα μετα αφου εκανα φορματ και τ φορεσα τα xp και τα αναλογα drivers δεν μπορω να συνδεθώ στο ιντερνετ με τπτ μεσω internet explorer,μηπώσ ξερετε τι φταιει; γιατι χπ?! εχεις θαυμαστικα στο device manager? η καρτα δικτύου λειτουργει?
smoke0man2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 γιατι χπ?! εχεις θαυμαστικα στο device manager? η καρτα δικτύου λειτουργει? δεν εχει φιλε απλα σαν να το εμποδιζει κατι... πηγα ιντερνετ options... αλλα δεν προσεξα κατι το κακο γιατι xp?γιατι για αυτη την motherboard που εχει το pc η καλη μας gigabyte εβγαλε τον lan driver και δεν προκειται να τον φτιαξουν(μιλησα μαζι τους) σε ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα