Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά θέλω την βοήθεια σας στα παρακάτω

Χρειάζομαι γρήγορα κινητό διότι το δικό μου χαλάσε η μπαταρία (lg g2) δεν είχα ποτές καλό σήμα gps το έχω όμως από το 2013 χωρίς θήκη η τζάμι άρα θέλει άλαγ

ΟΙ προτάσεις που έχω είναι η εξής

LG stylus 2 219$ apo pl@isio

Xiaomi red mi note 3 και το note 4 στα 200 εδώ πόλοι λένε ότι το 3 είναι καλύτερο από το 4 γιατί έχει snapdragon

Δεν είχα ποτές τέτοιο κινητό δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ

Xperia xa ultra 350$ με χαλάσε η μπαταρία η σονι όμως λέει ότι κρατάει 2 μέρες τώρα άμα το έχει κάποιος να μου δώσει μια γνώμη

Τι ζητάω από τι κινητό

Μπαταρία διάρκειας όσο δυνατόν

Μεγαλη οθόνη

Chating fb

Video

Και να έχει καλό σήμα gps

Είμαι στο δρόμο και αναγκάζομαι να φορτίζω στο αμάξι

ΕΠΊΣΗΣ να κρατήσει σαν συσκευή να έχω προβλήματα

Τώρα διαθέτω 200 έως 250

Ίσως κάνω μια εξαίρεση για κάτι καλό στα 350 όχι παραπάνω

Δημοσ.

Πάνε στο xiaomi rn3p μπαταρία ατέλειωτη. Πολύ γρήγορο αν θες να παίζεις και κανά παιχνιδακι. Μεγάλη και καλή οθονη. Ύστερη λίγο στις φωτογραφίες. Πάντως αν έχεις ανάγκη από μπαταρία εδώ είσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Με παραχωρηση στην μπαταρια πιστευω  το lg nexus 5x 32 gb  ειναι πολυ καλη επιλογη αλλιως xiaomi redmi note 3 pro 32 gb ειναι και αυτη πολυ καλη επιλογη και με πολυ μεγαλη διαρκεια μπαταριας

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για της γνωμες σας

Κοιταω την κιντρα xiaomi rn3 kai rn4

Βλεπω οτι μεν στα τεστ κολαει λιγο στο αντουντου το 4αρι αλλα του δινει καλύτερη βαθμολογία απο το 3αρι που δεν το βλεπω να ζοριζεται καθολου στο τεστ

Και στο παιχνιδι βαζω το xperia xa ultra το εχω δει απο κοντά μπροστινή καμ 16 μπ και πισω 21

Αλλα με χαλασε το 2.700 η μπαταρια

Αν και λεει οτι κρατάει2 μερες η μπαταρια

Δημοσ.
από θέμα τιμής ναι είναι καλύτερα από σκρουτζομαγαζο εννοείται. Αλλά καλύτερα να πάρει ελληνική συσκευή (οποία κ αν διαλέξει) πάρα από σκρουτζομαγαζο. Και θα σου πω παράδειγμα! Είχα πάρει το lg g4 από σκρουτζομαγαζο και τώρα που χρειάζεται σέρβις δεν μου δίνουν άλλη συσκευή αντικατάστασης επειδή το πήρα από σκρουτζομαγαζο και δεν είναι ελληνική συσκευή. Είναι παραεισαγωγης δηλαδή!! Εχει κανονικά εγγύηση και το δέχονται στο σέρβις αλλά σε περίπτωση αντικατάστασης δεν σε καλύπτει το σέρβις. Οπότε καλύτερα να δώσει κάτι παραπάνω και να πάρει οποια συσκευή θέλει από ελληνικό κατάστημα (Γερμανός, wind, Vodafone, cosmote κτλ). Εκτός και αν αλλάζει πολύ συχνά συσκευές οπότε συμφέρει σκρουτζ σίγουρα για οικονομία
Δημοσ.

από θέμα τιμής ναι είναι καλύτερα από σκρουτζομαγαζο. Αλλά καλύτερα να πάρει ελληνική συσκευή (οποία κ αν διαλέξει) πάρα από σκρουτζομαγαζο. Και θα σου πω παράδειγμα! Είχα πάρει το lg g4 από σκρουτζομαγαζο και τώρα που χρειάζεται σέρβις δεν μου δίνουν άλλη συσκευή αντικατάστασης επειδή το πήρα από σκρουτζομαγαζο και δεν είναι ελληνική συσκευή. Είναι παραεισαγωγης δηλαδή!! Οπότε καλύτερα να δώσει κάτι παραπάνω και να πάρει οποια συσκευή θέλει από ελληνικό κατάστημα (Γερμανός, wind, Vodafone, cosmote κτλ).

Το γνωρίζω οτι δεν γίνεται αντικατάσταση στα παραεισαγωγής.Ομως καλύπτονται απο την Ελληνική αντιπροσωπεία σε επισκευή η αντικατάσταση ανταλλακτικών.Δυστυχώς με τα κινητά της LG αλλάζουν την πλακέτα αλλά κάνει πάλι τα ίδια αλλιώς δεν θα χρειαζόσουν αντικατάσταση κινητού.

Δεν είναι κάτι παραπάνω,είναι +130€.

Τελικά τι έκανες με το LG G4;

Δημοσ.

Το γνωρίζω οτι δεν γίνεται αντικατάσταση στα παραεισαγωγής.Ομως καλύπτονται απο την Ελληνική αντιπροσωπεία σε επισκευή η αντικατάσταση ανταλλακτικών.Δυστυχώς με τα κινητά της LG αλλάζουν την πλακέτα αλλά κάνει πάλι τα ίδια αλλιώς δεν θα χρειαζόσουν αντικατάσταση κινητού.

Δεν είναι κάτι παραπάνω,είναι +130€.

Τελικά τι έκανες με το LG G4;

Επισκευή και αντικατάσταση ανυσλλακτικων κάνει!!! Αλλά πες ότι σπάει ο διάβολος το ποδαρι του και χρειαστεί αντικατάσταση συσκευής.

Είναι ακόμα στο σέρβις το g4 για bootloop και μου είπαν ότι δεν δίνουν αντικατάσταση για συσκευές παραεισαγωγης. Είναι στο σέρβις 9 μέρες τώρα και δεν έχουν λέει πλακέτες και είμαι στην αναμονή. Γι αυτό και αγόρασα άλλο τηλέφωνο αναγκαστικά. Αν ήταν όμως ελληνικό....

αντι να δωσει 330 ευρω στον γερμανο, καλύτερα να παρει δυο xiaomi, να εχει και να αλλαζει..

Ναι είναι κ αυτό μια άποψη!! Εμείς του λέμε ιδέες και απόψεις και ας καταλήξει στην πιο συμφέρουσα για εκείνον!!

Δημοσ.

Επισκευή και αντικατάσταση ανυσλλακτικων κάνει!!! Αλλά πες ότι σπάει ο διάβολος το ποδαρι του και χρειαστεί αντικατάσταση συσκευής.

Είναι ακόμα στο σέρβις το g4 για bootloop και μου είπαν ότι δεν δίνουν αντικατάσταση για συσκευές παραεισαγωγης. Είναι στο σέρβις 9 μέρες τώρα και δεν έχουν λέει πλακέτες και είμαι στην αναμονή. Γι αυτό και αγόρασα άλλο τηλέφωνο αναγκαστικά. Αν ήταν όμως ελληνικό....

Μήπως αν ήταν Ελληνικό ισχύει αντικατάσταση συσκευής μόνο αν δεν είναι δυνατή η επισκευή;Ας μας το διευκρινήσει κάποιος που του έχει τύχει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά θέλω την βοήθεια σας στα παρακάτω

Χρειάζομαι γρήγορα κινητό διότι το δικό μου χαλάσε η μπαταρία (lg g2) δεν είχα ποτές καλό σήμα gps το έχω όμως από το 2013 χωρίς θήκη η τζάμι άρα θέλει άλαγ

ΟΙ προτάσεις που έχω είναι η εξής

LG stylus 2 219$ apo pl@isio

Xiaomi red mi note 3 και το note 4 στα 200 εδώ πόλοι λένε ότι το 3 είναι καλύτερο από το 4 γιατί έχει snapdragon

Δεν είχα ποτές τέτοιο κινητό δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ

Xperia xa ultra 350$ με χαλάσε η μπαταρία η σονι όμως λέει ότι κρατάει 2 μέρες τώρα άμα το έχει κάποιος να μου δώσει μια γνώμη

Τι ζητάω από τι κινητό

Μπαταρία διάρκειας όσο δυνατόν

Μεγαλη οθόνη

Chating fb

Video

Και να έχει καλό σήμα gps

Είμαι στο δρόμο και αναγκάζομαι να φορτίζω στο αμάξι

ΕΠΊΣΗΣ να κρατήσει σαν συσκευή να έχω προβλήματα

Τώρα διαθέτω 200 έως 250

Ίσως κάνω μια εξαίρεση για κάτι καλό στα 350 όχι παραπάνω

χτυπά το Ζ3 απ τον κότσο στα 269 όσο προλαβαίνεις και άσε τους κινέζους, lg κτλ

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/145440-sony-xperia-z3-black?cmicc=skroutz

• Like 2
Δημοσ.

Ναι είναι κ αυτό μια άποψη!! Εμείς του λέμε ιδέες και απόψεις και ας καταλήξει στην πιο συμφέρουσα για εκείνον!!

Αν ήταν όμως ελληνικό, πάλι για πλακέτα θα περίμενες. Αυτή τη μπαρούφα που λένε από το service είναι η μόνη απέλπιδα προσπάθεια που κάνουν για να τα τσεπωσει η εγχώρια θυγατρική της Lg αγοράζοντας με τιμές μεγάλων αλυσίδων. Παλιά δεν κάλυπταν και συσκευές λογω...διαφορετικού χρώματος. Στο μέλλον θα σκεφτούν κάτι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...