Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδεια εχο ενα προβλημα με το ιντερνετ εδω και κατι μερες οταν ανοιγω τον υπολογιστη δεν μπορω να μπο στο ιντερνετ μονο οταν πατησω την  αντιμετωπιση μπορω να μπο επισης το παθενω και οταν ακοθω τραγουδια η παιζω.Φευγει ο ιντερνετ και πρεπει να ανοιηω την αντιμετωπιση και να περιμενω να διορθωθει και να μπο τι μπορει να φταιει
?

Δημοσ.

Μόνο με το Internet;;;;;;

Τέλος πάντων.. Δοκίμασες να κάνεις μια επανεκκίνηση στο ρουτερ και στον υπολογιστή; Μπορεί να φταίει το ρουτερ που κάνει αποσυνδεσεις!

Δημοσ.

Στον υπολογιστή έχω κάνει άπειρες επανεκκίνησεις στο ρουτερ όχι γιατί στο λαπτοπ δεν έχω πρόβλημα μήπως φταίει το καλώδιο που είναι συνδεδεμένο η μήπως φταίνε τα. Drivers αν και δεν έχω πειράξει τίποτα να κάνω μια επαναφορά στα drivers η όχι?όταν πατάω αντιμετώπιση μου λέει ότι έφταιγε κάτι ότι δεν είχε έγκυρη ip κάτι τέτοιο

Και ότι η προεπιλεγμενη πύλη δεν είναι διαθέσιμη

Δημοσ.

Κάνε πρώτα μια επανεκκίνηση στο ρουτερ. Και δες αν συνεχίσει το πρόβλημα μετά. Μπορεί να λυθεί ετσι

Δημοσ.

μπα τα ιδια κανει παλι  μονο αν πατησψ αντιμετωπιση φενετε να το διορθωνει αλλα για λιγο μετα απο 10 λεπτα παλι τα ιδια μαι φορα λεει η προεπιλεγμενη πύλη δεν είναι διαθέσιμη καμια  φορα αυτο και καμια φορα αλλα θελωνα καταλαβω αν φτεει η καρτα τησ μιτρικης πριν παρω αλλη 

post-309665-0-59832300-1477666345_thumb.png

Δημοσ.

Το προβλημα σου φαινετε να υπαρχει στην καρτα δικτυου του υπολογιστη σου και οχι στο ρουτερ. Σαν πρωτη φαση κοιταξε να ενημερωσεις τους drivers της καρτας. Επισης στις ρυθμισεις της να ειναι ολα στο "αυτοματο".

Σε δευτερη φαση (και αν αποτυχουν τα παραπανω) απενεργοποιησε (απο το ρουτερ και απο την καρτα) το IPV6 μιας και εχουν αναφερθει αρκετα σκαλωματα απ' αυτο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φενεται να δουλεψε ευχαριστω για την βοηθεια

edit:ακυρο τελικα δουλεψε για 3 ωρες κανονικα και μετα αρχισε τα ιδια με βλεπω για καινοθρια καρτα 

Επεξ/σία από matrixtv1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...