Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ψάχνω οθόνη για gaming έχω rx480, 6600k, 16gb 3200hz και είμαι ανάμεσα σε

προτείνετε και άλλες αν πιστεύετε δεν κάνουν 

•  Samsung Lu28e590ds  amd freesync και 1 ms η
  •  Aoc g2460pf 144hz με 1ms και
  • Samsung LCD LED 27'' C27F591FD 
Επεξ/σία από teme
Δημοσ.

Kαλησπερα. Μην παρεις 60Hz TN, δεν εχουν κατι παραπανω απο τις αναλογες IPS, τα αναγραφομενα ms ειναι ψεματα. Επισης οι VA δεν ειναι ιδανικες για gaming λογω εντονου ghosting.

Η καλυτερη επιλογη σου ειναι η LG 23mp68vq (skroutz και αυτη τη στιγμη προσφορα στο e-shop) και LG 27mp68hm (e-shop), ΙPS με Freesync. 

Δημοσ.

καλησπέρα γιατί η aoc τη της λοιπή αυτές που μου δείχνεις είναι 60hz και LG 27mp68hm δεν υπάρχει πουθενά :/

Δημοσ.

300 -400 και τα 2 άλλα μήπως καλύτερη επιλογή είναι μια 1060 με ενα 144ηζ ?

στην ιδια φαση με σενα ημουν http://www.insomnia.gr/topic/622699-gaming-monitor-25-27-300e-max/

προχθες παρέλαβα την xg2401 απο  vision studio. Δεν ειμαι γνωστης των οθονων αλλα εχει πολύ καλες κριτικες. Στην λιγη ωρα που ασχολθηκα μπορω να πω οτι τα χρωματα της ειναι μια χαρα. Στο gaming μαζι με την rx480 που εχει freesync ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. 

Δημοσ.

αυτο που έχω να σου πω ειναι οτι αν δεν εχεις  δεν σκοπευεις να αποκτησεις καρτα που να σηκωνει 60φπς σε 1440π, μην παρεις τετοια οθονη. Και αν τελικα πας σε fullhd μεχρι 24΄. Παραπάνω πραγματικα βλεπεις τα πιξελ και δεν ειναι ωραιο. 

Δημοσ.

Την 27" την φερνει το e-shop, αν δεν την βλεπεις ειναι γιατι δεν εχει διαθεσιμοτητα, αυτο θα ξαναλλαξει.

Η XG2401 ειναι πολυ καλη 144Hz TN με Freesync. Φυσικα ως TN η εικονα της ειναι υποδεεστερη απο των IPS.

Mε 400 ευρω budget αγοραζεις και την LG 29um68, 29" ultrawide IPS με Freesync.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...