Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ειχα αγοράσει κάποια στιγμή ψηφιακα 2 παιχνίδια. Τα TitanFall και Tomb Raider Definitive edition. Τα παιχνιδια έπαιζαν κανονικα από την πρώτη μέρα που τα ειχα. Χωρις ομως να κανω καποια αλλαγη στην κονσολα ή στο account μου σταματησαν να παιζουν πριν από ένα μήνα περίπου. Δεν ξεκινούν δηλαδη και το μόνο που κάνουν είναι να εμφανίζουν μια μαύρη οθόνη μετά την εισαγωγική εικόνα. To μεν TitanFall μετά από λίγο επιστρέφει στην homepage το δε Tomb Raider μένει εκεί.

Να σημειωθει οτι η κονσόλα έχει αγοραστεί καινούρια και επίσης έχω συνδρομή που ισχυει κανονικα και αλλα 40 games που παιζουν κανονικα. Επίσης έχω δοκιμάσει να τα τρέξω και από τον εσωτερικό και από εξωτερικό δίσκο καθώς επίσης και από δεύτερο account.

Έχει αντιμετωπίσει κανένας κάποιο παρόμοιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

(παρακαλώ αν η ερώτηση μου υπάρχει ήδη ας με ειδοποιήσει κάποιος και ας διαγραφεί το topic)

• Like 1
Δημοσ.

Τα ίδια είχα και με το division far cry και άλλα πολλά, επίσης δεν έμπαινε το δισκάκι, το έστειλα Τσεχία μου το έστειλαν πίσω μετά από μισό μήνα. Και σε μια εβδομάδα δεν διάβαζε τα δισκάκια αντε πάλι πίσω στην Τσεχία. Για να μην στα πολυλογω από το ένα χρόνο που το είχα ποιο πολύ έβλεπα την ups πάρα έπαιζα Games .. Αυτά δεν τα λένε όμως και τη κονσόλα το one η το s και πόσο ουαου.. Τέσπα κάνε αυτό που έκανα εγώ πετά την σαβούρα της ms και πάρε ένα ps4 να βρεις την υγεία σου. και επειδή μπορεί να με πεις κοκοπροαιρετο πάρε την τηλεφ υποστήριξη της ms να δεις τι *** θα σου πουν, και είναι μόνο η Αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

Τα ίδια είχα και με το division far cry και άλλα πολλά, επίσης δεν έμπαινε το δισκάκι, το έστειλα Τσεχία μου το έστειλαν πίσω μετά από μισό μήνα. Και σε μια εβδομάδα δεν διάβαζε τα δισκάκια αντε πάλι πίσω στην Τσεχία. Για να μην στα πολυλογω από το ένα χρόνο που το είχα ποιο πολύ έβλεπα την ups πάρα έπαιζα Games .. Αυτά δεν τα λένε όμως και τη κονσόλα το one η το s και πόσο ουαου.. Τέσπα κάνε αυτό που έκανα εγώ πετά την σαβούρα της ms και πάρε ένα ps4 να βρεις την υγεία σου. και επειδή μπορεί να με πεις κοκοπροαιρετο πάρε την τηλεφ υποστήριξη της ms να δεις τι *** θα σου πουν, και είναι μόνο η Αρχή.

Σκέφτηκες ότι μπορεί να είσαι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας;

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ το είχα πάθει και με το ps4 οπότε πέτα τη σαβουρα το ps και πάρε pc.Αν στο κάνει και στο pc σταμάτα το gaming και τράβα για ψάρεμα.
  • Like 3
Δημοσ.

Εγώ το είχα πάθει και με το ps4 οπότε πέτα τη σαβουρα το ps και πάρε pc.Αν στο κάνει και στο pc σταμάτα το gaming και τράβα για ψάρεμα.

Νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει, τα νεύρα που έχω με την συγκεκριμένη κατάσταση δεν είναι με το μηχάνημα αυτό μπορεί να συμβεί σε οτιδήποτε, και με την Panasonic 4k tv που έχω αντιμετώπισα προβλήματα αλλά οι άνθρωποι της intertech είναι άψογη!!!!! Εγώ σας λέω έστειλα το μηχάνημα στο εξωτερικό, και όταν ήταν να επιστρέψει τους ρωτουσα να μου πουν τι τελικά ήταν, και μου έλεγαν ότι δεν μας ενημερώνουν για το τη είδους βλάβη έχει ένα μηχάνημα, απλά το επισκευαζουν, μετα μου έλεγαν ότι τελικά δεν βρήκαν τίποτα, και πάλι ότι τελικά κάτι είχε αόριστο, και μόλις πήρα το μηχάνημα στα χέρια μου μετά από δεκαπέντε και μέρες, δεν ήταν το ίδιο, έλειπε πχ το αυτοκόλλητο hdmi που έχει μπροστά, και ούτε υπήρχε ένα σημάδι που του είχα βάλει, και πάλι τους πήρα τηλέφωνο να τους ρωτήσω αν μου το αλλάξανε, και πάλι δεν ήξεραν τίποτα. Και αντε αφού παίζει its ok σε ένα μήνα δεν διάβαζε τα δισκάκια, αντε πάλι τα ίδια πακέτα ups κτλ κτλ.. Και σας ρωτάω τα *** λεφτά που έδωσα τα βρίσκω στο δρόμο? Και ναι ξενέρωσα και όπου σταθώ βρίζω την ms, όσο για το ps4 εξυπνε που θα πάω για ψάρεμα η cometron άψογη σε ότι την χρειάστηκα και εδώ!!! όχι στου διαβόλου .

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αρκετά με το derail. Αν δεν σκοπεύετε να βοηθήσετε στο πρόβλημα του Stratos Piraeus καλύτερα να απέχετε από το νήμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Τρεις περιπτώσεις...

1) Πρόβλημα δίσκου (όχι πολύ πιθανό). Σύνδεσε έναν εξωτερικό 2,5ρι και κατέβασε τα πάλι εκεί.

2) Αγορά από κλειδάδικο το οποίο μπορεί να είχε αγοράσει τα συγκεκριμένα κλειδιά με "προβληματική" κάρτα οπότε η ms "ακύρωσε" ότι αγοράστηκε με αυτήν.

3) Αγορά secondary account με το θέμα που περιγράφει πολύ αναλυτικά το παλικάρι εδώ http://www.maxplay.gr/?page_id=378 (το ποιο πιθανό) Είναι για το psn αλλά κάπως έτσι παίζει και το live.

(αν υπάρχει πρόβλημα που έβαλα το link παρακαλώ διαγράψτε το)

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.  Το πρόβλημα συνεχίζεται. Τα παιχνίδια αγοράστηκαν ΨΗΦΙΑΚΑ και όχι σε δισκάκι , on line από κάρτα με κανονική ισχύ , όπως έχουν αγοραστεί και άλλα 40 και πάνω games ακόμα τα οποία λειτουργούν κανονικότατα. Ο εξωτερικός δίσκος που χρησιμοποιώ δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.Το πρόβλημα δεν αφορά παιχνίδια που χρειάζονται συνδρομή τύπου EA access ή κάτι τέτοιο. Δεν χρησιμοποιώ κανενός τύπου περίεργο λογισμικό. Απλά υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα με τα 2 συγκεκριμένα παιχνίδια.

(πάντως χωρίς πλάκα το πρόβλημα μου θυμίζει όπως όταν δεν ξεκίναγαν τα pc-games αν έλειπε κάποιο .dll ή κάποιο σχετικό αρχείο :P )

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Το πρόβλημα συνεχίζεται. Τα παιχνίδια αγοράστηκαν ΨΗΦΙΑΚΑ και όχι σε δισκάκι , on line από κάρτα με κανονική ισχύ , όπως έχουν αγοραστεί και άλλα 40 και πάνω games ακόμα τα οποία λειτουργούν κανονικότατα. Ο εξωτερικός δίσκος που χρησιμοποιώ δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.Το πρόβλημα δεν αφορά παιχνίδια που χρειάζονται συνδρομή τύπου EA access ή κάτι τέτοιο. Δεν χρησιμοποιώ κανενός τύπου περίεργο λογισμικό. Απλά υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα με τα 2 συγκεκριμένα παιχνίδια.

(πάντως χωρίς πλάκα το πρόβλημα μου θυμίζει όπως όταν δεν ξεκίναγαν τα pc-games αν έλειπε κάποιο .dll ή κάποιο σχετικό αρχείο :P )

Δοκίμασες να τα κατεβάσεις ξανά όπως σου πρότειναν και οι άλλοι από πάνω; Να σβήσεις τα save files κτλ; (κανε τα ένα back up προφανώς, αν εχεις κάνει progress)

ΥΓ. Το Tomb raider definite edition είχε θέματα και στο ps4 όπου σε ένα συγκεκριμένο σημείο του χάρτη (και mission) μου τραβούσε error και δεν μπορούσα να προχωρήσω. Μετά από 5-6 προσπαθειες το πέρασα και όλα good.

ΥΓ2. Μου είχε συμβεί και στο ps3 με ένα και μόνο game που δεν έλεγε να το ανοίξει. Το πήγαινα σε άλλο ps3 φίλου έπαιζε. Είχα παίξει σχεδόν ότι είχε βγει στο ps3 και το Afro Samurai δεν κατάφερα για αρκετό καιρό να το παίξω στο ps3 μου. Μαύρη οθόνη, παρόμοιο με αυτό που σου συμβαίνει. Το θέμα λύθηκε με ένα update στο ps3.

Οπότε βλέπεις ότι και στην δική σου περίπτωση η κονσόλα τα πήγαινε καλα(πριν πιθανώς στην αλλάξουν και πάθει κοκομπλοκο το drive) και απλά είχε θέμα σε αυτά τα δύο games. Οι αστοχίες σε κάποιο προϊόν συμβαίνουν, το θέμα είναι να υπάρχει καλό support. Από αυτα που αναφέρεις, δεν ήταν καθόλου καλή η αντιμετώπιση της Ms.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με factory reset (επιλέγοντας να κρατήσω τα εγκατεστημένα παιχνίδια). Τα παιχνίδια πλέον λειτουργούν κανονικά!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...