Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αγόρασα χτες ένα usb stick 512GB. Πραγματική χωρητικότητα έχει 499GB. Το πρόβλημα που αντιμετώπησα εχτές είναι το εξής.

Άρχισα να αντιγράφω αρχεία από έναν εσωτερικό δίσκο στο usb stick. Ο συνολικός όγκος των δεδομένων που αντέγραψα ήταν 400GB το πλήθος των αρχείως ήταν περίπου 700.000 αρχεία. 

Έκανα την αντιγραφή φάκελο φάκελο για να βλέπω πως όλα πάνε καλά. Όμως ο τελευταίος φάκελος ήταν πολύ μεγάλος και έτσι όταν μετά από ώρες τελείωσε την αντιγραφή πήγα να τσεκάρω αν όλα είναι καλά και είδα πως το περιεχόμενο των φακέλων ήταν μηδενικό σε όλους τους φακέλους. Δηλαδή είχαν μείνει στο usb όλοι οι φακέλοι που είχαν δημιουργηθεί με την αντιγραφή αλλά τα αρχεία είχαν χαθεί. Σε όλο το usb δεν φαινόταν ούτε ένα αρχείο αλλά παρόλα αυτά στην χωρητικότητά του έδειχνε πως ήταν σχεδόν γεμάτο, σαν να είχε τα αρχεία δηλαδή. Τώρα του έκανα φορματ και ξαναδοκιμάζω.

Έχει κανείς καμία ιδέα γιατί συνέβει αυτό; Υποπτεύομαι πως το πρόβλημα δεν είναι ο όγκος αλλά το πλήθος των αρχείων. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια!

Δημοσ.

λογικα το αναφερει στην σελιδα στο internet ή στην συσκευασια. περα απο αυτο δεν ξερω παραπανω διοτι δεν εχω ασχοληθει με αυτα.

Δημοσ.

Ναι από το ebay το αγόρασα. Προφανώς λόγο της χαμηλής τιμής φαντάστικα ότι κάτι δεν θα πηγαίνει καλά, αλλά φανταζόμουν πράγματα όπως πχ πολύ αργή ταχύτητα. Αυτό που κάνει τώρα είναι εντελώς κουλό...

Δημοσ.

Ναι από το ebay το αγόρασα. Προφανώς λόγο της χαμηλής τιμής φαντάστικα ότι κάτι δεν θα πηγαίνει καλά, αλλά φανταζόμουν πράγματα όπως πχ πολύ αργή ταχύτητα. Αυτό που κάνει τώρα είναι εντελώς κουλό...

Ένα στικάκι των 512 Gb κοστίζει πάνω απο 200€. Οπότε αν η τιμή του ήταν πολύ χαμηλότερη απλά δεν ειναι οτι λέει.  Κάνε επίσημη αναφορά στο ebay και ζήτα τα λεφτά σου πίσω λέγοντας τους οτι σε εξαπάτησαν. 

Δημοσ.

Το έχω ήδη κάνει αυτό, αλλά μου κάνει εντύπωση διότι υπάρχουν αρκετοί πωλητές που το πουλάνε το συγκεκριμένο και έχουν χιλιάδες πωλήσεις από αυτό και όλες με θετικά feedback. Αυτό που πιστεύω είναι πως επειδή είναι ίδιος τύπος με αυτά τα μούφα τα turbox που έχουν microsd μέσα, μήπως παίζει κάτι και με αυτά πχ να έχει ξεκολλήσει καμία επαφή απο την microsd μέσα...μήπως δηλαδή έτυχε σε μένα. 

Δημοσ.

Κλασσική περίπτωση κινέζικου. Είχα αγοράσει και εγώ ένα 128 gb  με 10 ευρώ και παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα. Ίσως αν αντιγράψεις τα αρχεία χύμα μπορέσεις να τα μεταφέρεις, αλλά με τόσα που έχεις το βλέπω λίγο δύσκολο.

Δημοσ.

Απλα η πραγματικη χωρητικοτητα του ειναι πολυ μικρη πχ 2-4GB και σβηνει οτι αρχειο βαλεις μετα τη χωρητικοτητα αυτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...