Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειδα ενα βιντεακι που δειχνει οτι σε ενα Usb  μεγαλης χωριτικοτητας οτι μπορεις να βαλεις

πολλα os για φορματ

πχ

7.8.10 μαζι

ξερετε εαν γινεται ? θα σας ημουν ευγνωμων

καλη σας μερα !

Δημοσ.

και πως τα επιλεγω οταν κανει  boot  το usb?

ποιο ειναι το καλυτερο ?

θα υπαρχει κανενα προβλημα ?

σε ευχαριστω πολυ 

Grim Ripper για την γρηγορη απαντηση σου
Δημοσ.

Δεν γίνεται εύκολα αυτό που θες,με τα προγράμματα που σου είπε θα τα περάσει μεν στο usb θα σου βγάλει και αυτόματα menu για να επιλέγεις όποιο θες,αλλά επειδή και τα 3 έχουν τον ίδιο τρόπο εκκίνησης θα ξεκινάει πάντα μόνο το ένα από αυτά.

Δημοσ.

Δεν γίνεται εύκολα αυτό που θες,με τα προγράμματα που σου είπε θα τα περάσει μεν στο usb θα σου βγάλει και αυτόματα menu για να επιλέγεις όποιο θες,αλλά επειδή και τα 3 έχουν τον ίδιο τρόπο εκκίνησης θα ξεκινάει πάντα μόνο το ένα από αυτά.

ΔΗλαδη τι μπορω να κανω?τοτε

Δημοσ.

και πως τα επιλεγω οταν κανει  boot  το usb?

ποιο ειναι το καλυτερο ?

θα υπαρχει κανενα προβλημα ?

σε ευχαριστω πολυ 

Grim Ripper για την γρηγορη απαντηση σου

Δεν θα έχεις κάποιο θέμα, το κάθε πρόγραμμα δημιουργεί ένα menu όπου επιλέγεις το λειτουργικό που θες.

Από εκεί και πέρα συνεχίζεις κανονικά με την εγκατάσταση του λειτουργικού. :)

Δημοσ.

Με το winsetup δεν θα χει αυτό το πρόβλημα μια και το έχω με Windows 7, 8.1 Kai 10
Δημοσ.

Με το winsetup δεν θα χει αυτό το πρόβλημα μια και το έχω με Windows 7, 8.1 Kai 10

μπορω να βαλω και XP η θα υπαρχει θεμα ?

Δημοσ.

Δεν το χω δοκιμάσει αλλά από την στιγμή που το πρόγραμμα έχει επιλογή για Windows xp δεν νομίζω να χεις θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ το winsetup έχω δοκιμάσει και δουλεύει κανονικά. Ενεργοποιεί grub menu για επιλογή os κατά το boot και μπορείς να βάλεις και xp αλλά και linux ή repair isos π.χ. hirens boot dvd.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ το winsetup έχω δοκιμάσει και δουλεύει κανονικά. Ενεργοποιεί grub menu για επιλογή os κατά το boot και μπορείς να βάλεις και xp αλλά και linux ή repair isos π.χ. hirens boot dvd.

ολα αυτα μαζι;δηλαδη hiren,linux,xp,7,8,10 σε ενα;μηπωσ υπαρχει καποιο βιντεακι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...