Neglextis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας φίλοι μου. Θα ήθελα να ρωτήσω. Πότε θα σταματήσουν να βγάζουν βιντεοπαιχνίδια για την κάθε κονσόλα? Θέλω να γνωρίζω, για να ξέρω να αγοράσω κάποια που θέλω ώστε να μην τα πάρω μεταχειρισμένα.
ronaldofenomeno Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 δεν εχει αναφερθει κατι καπου, απλα καθε χρονο βγαινουν ολο και λιγοτερα games, παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι στην επομενη 3ετια θα εχουν σταματησει οριστικα. μολις δηλαδη βγει η επομενη γενια τοτε πιστευω θα τερματισει και αυτη.
Stratos Piraeus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Όσον αφορά το ΧΒΟΧ 360 τον Απρίλιο ανακοινώθηκε πως σταμάτησε η παραγωγή του οριστικά κλείνοντας πλέον δέκα χρόνια κιαι πως τα παιχνίδια δεν θα σταματήσουν να παράγονται τουλάχιστον στο "άμμεσο μέλλον". Τα παρακάτω θα συνεχίσουν να ισχύουν: Οι κάτοχοι του 360 θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τις υπηρεσίες Xbox Live για την κονσόλα τους, όπως online gaming με πολλούς παίκτες κλπ. πρόσβαση στις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε σήμερα, και παιχνίδια Gold και προσφορές με Gold.Οι Xbox Live servers που υποστηρίζουν τις υπηρεσίες του Xbox 360 θα παραμείνουν επίσης σε σύνδεση και ενεργοί ώστε να συνεχίσουν να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια με την πλήρη υποστήριξη του Xbox Live.Οι παίκτες θα είναι επίσης σε θέση να συνεχίσουν να αγοράζουν πάνω από 4.000 παιχνίδια του Xbox 360 ή και αξεσουάρ σε επίπεδο λιανικής και μέσω του Xbox 360 online.Οποιοδήποτε υλικό του Xbox 360 θα εξακολουθεί να στηρίζεται από το xbox.com/support.Επίσης οι κάτοχοι θα είναι σε θέση να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα διαθέσιμα παιχνίδια του Xbox 360 μέσω του Xbox One backward compatibility χωρίς επιπλέον κόστος.
Le Perv Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Οσον αφορα το Ps3, φαντασου οτι εγινε και με το Dreamcast. Σταματησε η παραγωγη το 2001. Ακομα βγαινουν παιχνιδια. Αυτο δε σημαινει οτι ειναι της ιδιας ποιοτητας με τον καιρο που κυκλοφορουσε επισημα η κονσολα. Δεν υπαρχει χρονικο οριο. Και για το Nes βγαινουν παιχνιδια μεχρι σημερα. Οπως καταλαβαινεις ειναι σχετικο.
markoliaz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 το ps3 μεχρι αρχες 2017 θα εχει τελειωσει την παραγωγη του, δηλαδη δεν θα ξαναβγει αλλη κονσολα..πιστευω μετα θα γινει το κλασικο, θα βγαινουν games οπως pes και fifa για τουλαχιστον 3 χρονια.η sony συνηθως οταν βγαζει μια νεα κονσολα σταματαει εντελως και τα παιχνιδια απο την προπροηγουμενη...παραδειγμα το ps2 σταματησε να βγαζει games το 2013 οταν δηλαδη βγηκε το ps4 οποτε λογικα οταν βγει το ps5 θα σταματησει να βγαζει το ps3 games...και απο ο,τι λενε το ps5 θα βγει τελος 2019.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα