agamoi-thytai Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Είμαι της ίδιας άποψης με τον kfyros. Μακάρι να υπήρχε σε πολλά προϊόντα επέκταση εγγύησης.
zio10 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Είμαι της ίδιας άποψης με τον kfyros. Μακάρι να υπήρχε σε πολλά προϊόντα επέκταση εγγύησης. Υπάρχει σε πολλά, πιο πολύ είναι θέμα καταστήματος.
jimarass26 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Η επέκταση εγγύησης είναι φοβερό εργαλείο. Το έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές. 1
gianniz_k Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Το αν αξίζει ή όχι μια επέκταση εγγύησης ο καθένας το κρίνει μόνος του,ανάλογα τις ανάγκες του,τις εμπειρίες του,την τσέπη του κλπ. Αυτά τα πακέτα εγγύησης έχουν όρους,καλό είναι να τους διαβάζουμε ΠΡΙΝ γίνει η αγορά. Φίλε ts το σωστό θα ήταν να ζητήσεις ως εφεδρεία ένα macbook,κι ας περίμενες λίγες μέρες να σου το βρουν 1
spyreto88 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω oled tv από public τώρα που έχουν την εγγύηση safetyNet δωρεάν. Αν κάνει burn-in θα μου την αντικαταστήσουν ή μας κοροϊδεύουν; Υπάρχει κάποιος με εμπειρία στο θέμα;
insomniac01 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Όχι. Ούτε στον ύπνο σου μην αγοράσεις. Θα βλέπεις 24 ώρες την ημέρα;
teopanta1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Ρε παιδιά έχω μια ερώτηση για ποιο λόγο η εγγύηση 5 χρόνια στο Public έχει διαφορετικές τιμές να επιλέξεις αλλά από την άλλη η περιγραφή παραμένει η ίδια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα