kleanthis mpra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Έκτως δηλαδή από το 3D Touch που εχει επιπλεον το 6s και τη μεγαλύτερη οθόνη τι άλλη διαφορά έχουν;επίσης γιατί το se είναι τόσο πιο φθηνότερο 384 με 517?
soik85 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Έκτως δηλαδή από το 3D Touch που εχει επιπλεον το 6s και τη μεγαλύτερη οθόνη τι άλλη διαφορά έχουν;επίσης γιατί το se είναι τόσο πιο φθηνότερο 384 με 517? δεν φτανουν αυτα για την διαφορα στην τιμη; συν την καλυτερη μπροστινη του 6s. 140 ειναι λογικη διαφορα για Ios συσκευη. πιο ειδικα http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1409058/iphone-6s-vs-iphone-se-oi-vasikes-diafores.html
kleanthis mpra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 δεν φτανουν αυτα για την διαφορα στην τιμη; συν την καλυτερη μπροστινη του 6s. 140 ειναι λογικη διαφορα για Ios συσκευη. πιο ειδικα http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1409058/iphone-6s-vs-iphone-se-oi-vasikes-diafores.html μηπως ειναι πιο ευαισθητα τα se εννοω δηλαδη μηπως χαλανε πιο ευκολα?η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη και κραταει και παραπανω η μπαταρια στο se.ντακσει το 6ς εχει περισοτερα στοιχεια λλα παλι εχουν αρκετη διαφορα στη τιμη..ρωταω επειδη πηρα το 6s δεν ηξερα το se ηταν τοσο καλο και πιστευω εκανα βλακεια.
17 lines of code Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 τώρα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα. Αλλά εδώ σου φάνηκαν λογικά τα 517..τι να λέμε..
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Έκτως δηλαδή από το 3D Touch που εχει επιπλεον το 6s και τη μεγαλύτερη οθόνη τι άλλη διαφορά έχουν;επίσης γιατί το se είναι τόσο πιο φθηνότερο 384 με 517? Μεγαλυτερη οθονη/παραπανω αναλυση,καλυτερη selfie,3d touch,πιο/διαφορετικο σχεδιο,ταχυτερη δακτυλικο αποτυπωμα. Οσο για την τιμη που ρωτας εν μερη σε βρισκω ψιλο αδιαβαστο.Και τι εννοω Iphone 5se κυκλορησε αυτο τον Απριλιο με αρχικη τιμη τα 499ευρω και οχι τα 769περιπου που ειχε το iphone 6s αρα ειναι λογικη η διαφορα τιμης που εχουν. Το iphone se ειναι στην ουσια ενα iphone 5s με καλυτερα specs. Επισης η μικρη οθονη του δεν ειναι για ολους γιαυτο και δεν εχει μεγαλη ζητηση. 1
taslikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Ότι προαναφέρθηκε αλλά αν είσαι ανάμεσα στα 2 το 6s αξίζει πολύ περισσότερο λόγω 3D Touch πλέον τα πάντα γίνονται μέσω αυτού στο iOS 10
dimips Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Ότι προαναφέρθηκε αλλά αν είσαι ανάμεσα στα 2 το 6s αξίζει πολύ περισσότερο λόγω 3D Touch πλέον τα πάντα γίνονται μέσω αυτού στο iOS 10 Kαλά για το μόνο που θα το χρησιμοποιείς μετά από κάνα μήνα που θα σταματήσεις να παίζεις είναι για να σε πηγαίνει απ ευθείας να ενεργοποιήσεις τα δεδομένα 4g. Κι εγώ το 6s έχω
taslikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Kαλά για το μόνο που θα το χρησιμοποιείς μετά από κάνα μήνα που θα σταματήσεις να παίζεις είναι για να σε πηγαίνει απ ευθείας να ενεργοποιήσεις τα δεδομένα 4g. Κι εγώ το 6s έχω το χρησημοποιω εδω και 6 μηνες καθημερινα.. με βολευει παρα πολυ.. σβηνω κειμενο πιο γρηγορα αν πατησω πιο δυνατα, σβηνω ολες τις ειδοποιησεις μου με ενα πιο δυνατο πατημα, βλεπω widgets χωρις να ανοιξω εφαρμογη και γενικα υπαρχει παντου μεσα στο συστημα.. προσωπικα το 3D touch το χρησημοποιησα ελαχιστα για τις συντομευσεις του, το χρησημοποιω για οτι προαναφερθηκε και απλα μου λυνει τα χερια δεν ειναι καθολου ενα απλο παιχνιδι της πρωτης εβδομαδας για εμενα.. edit: να μην ξεχασω και το οτι βλεπω links χωρις καν να τα ανοιξω, αλλα και τις φωτο στο instagramm?? οτι καλυτερο το insta σε iphone 6s και ανω... οκ μπορει το ινστα να εχει ιδιες λειτουργιες και στα παλια(απλα κρατας περισσοτερο) αλλα για κανενα λογο δεν εχει την ιδια αισθηση η πλοηγηση.. γενικα το κινητο ειναι πιο ζωντανο και οχι ενα κουτι πλεον...
johnteki Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 https://www.thenerd.gr/smartphones/5-diafores-ton-iphone-se-kai-6s-pou-isos-den-prosexate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα