zaf_4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Η αγορά έγινε, δεν χωρούσε καλά καλά στο αμάξι μου, τόσο μεγάλη είναι! Δεν μπορώ να πω πολλά καθώς την επεξεργάστηκα λιγάκι χθες βράδυ. Προς το παρόν έχω μόνο digea εν αναμονής της νοβα. Οπότε κατάλαβα διαφορά όταν είδα λίγο την ert hd που είχε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και πόσο διαφορετικά φαίνεται η ανάλυση παίζοντας φυσικά και με την επιλογή sports που είχε πάνω το χειριστήριο. Τα χρώματα φανταστικά και η οθόνη όσο έπρεπε τελικά. Αργότερα θα μιλήσω γιατί αναμένω την γραμμή του ίντερνετ, να δω τι παιζει με τι σμαρτ. Σήμερα θα δοκιμάσω σε φλασάκι βίντεο 4κ για να έχω άποψη. Για μια μέρα και μόνο, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι με έχει εκπλήσσει ευχάριστα. Αλλά προέρχομαι από 720p 32αρα LG η όποια διαφορά είναι τεράστια σε όλα!!! 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Η αγορά έγινε, δεν χωρούσε καλά καλά στο αμάξι μου, τόσο μεγάλη είναι! Δεν μπορώ να πω πολλά καθώς την επεξεργάστηκα λιγάκι χθες βράδυ. Προς το παρόν έχω μόνο digea εν αναμονής της νοβα. Οπότε κατάλαβα διαφορά όταν είδα λίγο την ert hd που είχε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και πόσο διαφορετικά φαίνεται η ανάλυση παίζοντας φυσικά και με την επιλογή sports που είχε πάνω το χειριστήριο. Τα χρώματα φανταστικά και η οθόνη όσο έπρεπε τελικά. Αργότερα θα μιλήσω γιατί αναμένω την γραμμή του ίντερνετ, να δω τι παιζει με τι σμαρτ. Σήμερα θα δοκιμάσω σε φλασάκι βίντεο 4κ για να έχω άποψη. Για μια μέρα και μόνο, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι με έχει εκπλήσσει ευχάριστα. Αλλά προέρχομαι από 720p 32αρα LG η όποια διαφορά είναι τεράστια σε όλα!!! Θα την ευχαριστηθεις και με το παραπανω. Ειναι οτι πιο vfm φετος μαζι με το "αδερφακι" της την 6100 την καμπυλωτη. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2016 από FromDusk_TillDawn
kirileman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Πρέπει να έχει ξεπουλήσει αυτή η σειρά. Υποθέτω λόγω ουσιαστικής έλλειψης ανταγωνιστικών μοντέλων στην κατηγορία της. Το sports mode τι ακριβώς κάνει εκτός του να ξεσκίζει την εικόνα και να αλλάζει λίγο τον ήχο; Υπάρχει κάποια ποιοτική διαφορά;
heavyrain Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Πρέπει να έχει ξεπουλήσει αυτή η σειρά. Υποθέτω λόγω ουσιαστικής έλλειψης ανταγωνιστικών μοντέλων στην κατηγορία της. Το sports mode τι ακριβώς κάνει εκτός του να ξεσκίζει την εικόνα και να αλλάζει λίγο τον ήχο; Υπάρχει κάποια ποιοτική διαφορά; αυτο ακριβως κανει! Εχει και εμενα η sony "football mode" !
zaf_4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Πρέπει να έχει ξεπουλήσει αυτή η σειρά. Υποθέτω λόγω ουσιαστικής έλλειψης ανταγωνιστικών μοντέλων στην κατηγορία της. Το sports mode τι ακριβώς κάνει εκτός του να ξεσκίζει την εικόνα και να αλλάζει λίγο τον ήχο; Υπάρχει κάποια ποιοτική διαφορά; Την εικόνα την κάνει τόσο έντονη, που τρομάζεις λίγο! Πολύ έντονα όλα τα χρώματα...ιδίως το πράσινο στο χορτάρι. Ήχο δεν είδα διαφορά, αλλά δεν το είχα και δυνατό. Σήμερα που έχει οσφπ μπάσκετ θα δω την διαφορά στην ert hd. Εγώ πάντως πήρα το τελευταίο κομμάτι από το κατάστημα του Βόλου, προφανώς και ξεπουλάει για πλάκα!
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρα τι καθεται της σαμυ.Πιο ευκολα ξεπουλαει 3 των 600 ευρω παρα 1 των 1500
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα