graphist83 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Ταινιες 4Κ υπαρχουν ακομα και σημερα αρκετες πχ The Revenant, Kingsman, The Martian, Sicario The Amazing Spider-Man 2, Life Of Pi (Upscaled), Deadpool. κτλ Ακομα περισοτεροι τιτλοι εδω: http://www.blu-ray.com/4k/ Και απο εδω και εφεξης οτι ταινια παραγεται θα ειναι 4Κ. Περι των καναλιων. Τα περισσοτερα πλεον ειναι HD. Οταν σε αυτα θα γινεται και HD προβολη η εικονα θα ειναι παρα πολυ καλη. Οταν θα βλεπετε Βεγγο η ολγα τρεμη στα δελτια η τον Αδωνη να πουλαει βιβλια εκει μην περιμενετε να βλεπετε και υπερλεπτομερειες..... Οι περισσοτερες νεες σειρες και εκπομπες ειναι στα 1080.
17 lines of code Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Περι των καναλιων. Τα περισσοτερα πλεον ειναι HD. Οταν σε αυτα θα γινεται και HD προβολη η εικονα θα ειναι παρα πολυ καλη. Οταν θα βλεπετε Βεγγο η ολγα τρεμη στα δελτια η τον Αδωνη να πουλαει βιβλια εκει μην περιμενετε να βλεπετε και υπερλεπτομερειες..... Οι περισσοτερες νεες σειρες και εκπομπες ειναι στα 1080. τώρα με τρομοκράτησες..καμμιά καλή crt παίζει; Κακά τα ψέμματα,η hd μετάβαση στην ελληνική tv είναι σαν το μετρό της Θεσσαλονίκης.
graphist83 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δεν αντιλεγω σε αυτο. Οντως σε σχεση με αλλες χωρες ειμαστε ετη φωτος πισω. (αλλωστε ανηκω στην γενια που μεγαλωσε και εζησε πολλα χρονια με CRT). Αλλα σε αυτην την περιοδο που βρισκομαστε σιγα σιγα το τοπιο ωριμαζει ολο και πιο γρηγορα. Μπορει οι Γερμανοι, οι Αγγλοι ακομα και οι Τουρκοι να τα χαιρονταν χρονια νωριτερα, αλλα στο χαλι που ημασταν πριν 8 χρονια ουτε καν... Οι εκπομπες 1080 γινονται ολο και περισσοτερες. Θεωρω σε ενα με δυο χρονια θα ειναι σχεδον καθημερινοτητα. Ειδικα αν καταφερουν οι Γερμανοι να αγορασουν ολη την χωρα μην σου πω και 4Κ
17 lines of code Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Αν και με αφήνει παντελώς αδιάφορο το περιεχόμενο της ελλ.tv ,τώρα που ναυάγησε ο νόμος Παππά,και έπεται συνέχεια στην αβεβαιότητα,δεν το βλέπω να γίνονται επενδύσεις από τα κανάλια. Αν στέλνουν οι Τούρκοι hd περιεχόμενο,έχει καλώς. Άλλα Άδωνι θα "απολαμβάνουμε" σε 360p για καιρό ακόμα. Αυτά,και καλό σου βράδυ. 1
zaf_4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ψάχνω και εγώ σαν τρελή μια τηλεόραση. Θέλω τα ίδια χαρακτηριστικά. 50 ίντσες στα 600 ευρώ. Αρκετοί μου είχαν προτείνει την ku6000. Αν και διάβασα ότι στο γκρι βλέπεις κάποια νερά, δεν με ανησυχεί ιδιαίτερα. Θα πάω σήμερα από κοντά να την δω σαν τηλεόραση και κατά μεγάλο ποσοστό θα πάρω αυτή. Γιατί Σ αυτά τα λεφτά επώνυμες καλές είναι η LG και η Samsung. Λόγω πάνελ VA είπα να παω στη δεύτερη. Κάποιες σκέψεις μήπως σε βοηθήσω και εγώ. Επίσης άποψη μου μην πας σε μικρότερες ίντσες μια 50ρα είναι σούπερ εφόσον θα την κρατήσουμε και χρόνια... 1
heavyrain Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Στα 600€ η ku6000 ειναι η καλυτερη επιλογη ειτε ψαχνεις full ειτε ultra HD, τελος! Σε entry μοντελα η samsung παιζει μονη της φετος στις uhd. Οι φθηνες lg ειναι με ψευτικα 4κ πανελ και σε sony θες αρκετα πανω απο 1000 για καλο μοντελο. 1
zaf_4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Στα 600€ η ku6000 ειναι η καλυτερη επιλογη ειτε ψαχνεις full ειτε ultra HD, τελος! Σε entry μοντελα η samsung παιζει μονη της φετος στις uhd. Οι φθηνες lg ειναι με ψευτικα 4κ πανελ και σε sony θες αρκετα πανω απο 1000 για καλο μοντελο. Πήγα από κοντά σε κατάστημα Κωτσόβολος, στην Λάρισα. Το παιδί εκεί από όσους έχω πάει σε καταστήματα, πραγματικά ήταν εξαιρετικός στις γνώσεις του. Μου είπε ότι η ku6000 δεν θα μου την πρότεινε και αν και είναι uhd μου προτείνει την samsung K5500 που αν και fhd την θεωρεί καλύτερη. Διάβασα και στα specs http://www.displayspecifications.com/en/comparison/90742d2c για να δω τις διαφορές. Αλλά πραγματικά δεν θέλω με τίποτα να μην πάω σε 4k, όταν ξέρω ότι θα την κρατήσω αρκετό καιρό την τιβι. Εντύπωση μου έκανε επίσης και στο Public, ότι ούτε αυτός μου την πρότεινε. Βέβαια, δεν ξέρω τι παίζει με το πως πρέπει να προωθούν τις τηλεοράσεις. Όταν ανέφερα ότι διαβάζω φόρουμ και παίρνω γνώμες, ότι αυτή για 50ρα 4Κ θεωρείται η καλύτερη, μου είπε να μην τα πιστεύω, να διαβάζω καλύτερα ξένα φόρουμ γιατί ίσως να υπάρχουν μεθοδευμένα σχόλια. Δεν είναι ότι το πίστεψα, αλλά προσπαθώ να σας δείξω τι παίζει στην αγορά.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 είπε ότι η ku6000 δεν θα μου την πρότεινε και αν και είναι uhd μου προτείνει την samsung K5500 που αν και fhd την θεωρεί καλύτερη. Με λιγα λογια σου ειπε οτι θεωρει καλυτερη μια full hd στα ιδια hz με μια uhd αλλα με κατωτερη εκδοση hdmi,κατωτερη εκδοση smartv os,χωρις auto motion plus,με χειροτερο interpolation, με μια ιντσα λιγοτερη και χωρις hdr φυσικα.Kαι ολα αυτα στην ιδια τιμη. Που ακριβως ειναι καλυτερη μονο ο ιδιος ξερει,η μαλλον μονο ο ιδιος κανει οτι ξερει. 2
zaf_4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Όσο και αν κοίταξα δεν είδα καμία καλύτερη, ίσα-ίσα είδα κάτι LG στα ίδια λεφτά να φαίνονται πολύ πιο ξεθωριασμένες. Νομίζω, πλέον και εγώ ότι η ku6000 είναι μονόδρομος στα 600€, οπότε και γι αυτό θα αγοράσω αυτήν. Μόνο η βάση δεν με τρελαίνει, αλλά εντάξει τι να λέμε! Όσον αφορά για τον πωλητή, επειδή δεν την ήξερα την κ5500 δεν μίλησα, αλλά προφανώς ξέρει να πουλάει καλά! Mόνο να με ενημερώσει κανείς τι σημαίνει ακριβώς το interpolation για την τηλεόραση.
heavyrain Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το καθε μαγαζι εχει ευνοικοτερη συμφωνια με καποια εταιρια απο καποια αλλη και γι αυτο προωθουν αυτη. Googlare να δεις τι ακριβως ειναι το interpolation αναλυτικα να καταλαβεις, δεν περιγραφετςι με 2 λεξεις, εχει σχεση με την κινηση Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2016 από heavyrain
graphist83 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Με λιγα λογια σου ειπε οτι θεωρει καλυτερη μια full hd στα ιδια hz με μια uhd αλλα με κατωτερη εκδοση hdmi,κατωτερη εκδοση smartv os,χωρις auto motion plus,με χειροτερο interpolation, με μια ιντσα λιγοτερη και χωρις hdr φυσικα.Kαι ολα αυτα στην ιδια τιμη. Που ακριβως ειναι καλυτερη μονο ο ιδιος ξερει,η μαλλον μονο ο ιδιος κανει οτι ξερει. Ακριβως αυτο. Να πω οτι η 5500 ηταν 100Hz (εγγενη) και η 6000 50 να πω εχει μια ουσια αλλα και παλι αυτο εχει πολλους παραγοντες. Και οι δυο εχουν την ιδια συχνοτητα refresh rate με την διαφορα η 6000 εχει 4 φορες ανωτερη αναλυση και οσα σωστα προειπωθηκαν ανωθεν. (εκτος του OS, το ιδιο εχουν ακριβως). Θελω πραγματικα να δω αυτο το ξενο site που ισχυριζεται αυτη την εκδοχη. Παντως σε τεστ απο οτι βλεπω τα παει πολυ καλα για 600€ TV Πολυ καλο gamma, μηδενικα DSE errors και καλη χρωματικη ακριβεια (κατα το REC709) Για DCIP3 δεν αρκει καθως ειναι 8 bit. Επισης εχει μαυρα 0.018 cd/m2 (παρα πολυ καλη τιμη!!!) χωρις clouding και light bleeds και glowing effects αλλων πανελ.... Απο ξενο reviwing site.. ΥΓ η KU6300 ειναι ιδια με την KU6000 Απλα στην Αμερικη την ονμαζουν ετσι. The Samsung KU6300 has a good picture quality overall. High quality content like Blu-rays appears richly detailed and lower quality content like DVDs and cable TV doesn't look bad at all. Even with the lights out, dark scenes appears deep, thanks to its high contrast ration and good black uniformity. The KU6300 does have some down sides though. The viewing angle is limited due to the VA panel it's using and its gray uniformity is also not so great. Οπως ειπα για 600€ δεν γινεται να τα εχει και ολα αλλα δεν εχει και στην τελικη λιγα.. Θεωρω σε αυτα τα λεφτα μονοδρομος... 2
zaf_4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Απ ότι βλέπω ku6000 και ξερό ψωμί! Όσο και αν έχω ψάξει και μιλήσει γι αυτή την τηλεόραση, τελικά καταλήγει ως επικρατεστερη μιλώντας για το κόστος των 600€.
zaf_4 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Τελικά την παρήγγειλα τη ν ku6000, αύριο παραλαβή και τέλος το άγχος για το τι θα διαλέξω. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Τελικά την παρήγγειλα τη ν ku6000, αύριο παραλαβή και τέλος το άγχος για το τι θα διαλέξω. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν. Καλοριζικη και απροβληματιστη. 2
tredicesima Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Με το καλό να την παραλάβεις λοιπόν και περιμένω εντυπώσεις γιατι κι εγώ προς αυτή κινούμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα