Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Ήθελα να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου, για 2 μεταφορές που έκανα στον άντρα της ξαδέλφης μου 4.000 και 2.000, τα οποία θα μου τα επιστρέψει μέσα στο έτος τμηματικά, είναι καλύτερα να μου τα κάνει και εκείνος μεταφορά ή να μου τα δίνει μετρητά;   

Τα παραπάνω ποσά θεωρητικά μπορεί να χτυπήσουν κάποιο "καμπανάκι" ή λογίζονται μικρά? 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kotsos_theo είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Ήθελα να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου, για 2 μεταφορές που έκανα στον άντρα της ξαδέλφης μου 4.000 και 2.000, τα οποία θα μου τα επιστρέψει μέσα στο έτος τμηματικά, είναι καλύτερα να μου τα κάνει και εκείνος μεταφορά ή να μου τα δίνει μετρητά;   

Τα παραπάνω ποσά θεωρητικά μπορεί να χτυπήσουν κάποιο "καμπανάκι" ή λογίζονται μικρά? 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το μικρά η όχι δεν είναι αόριστο.

Είναι συνάρτηση της φορολογικής του δήλωσης. Αν δηλώνει τον χρόνο εισόδημα 3.000€ είναι πολλά. Αν δηλώνει πχ 20.000€, είναι οκ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,,
Αν και αποτι καταλαβα δεν υπαρχει σαφή  αππάντηση εγω θα κανω τα παρακάτω ερωτηματα

Θέλω να μεταφέρω 3.000 στην μανα  μου από εθνική σε Πειραιώς

Θα  εχω θεμα να τα βαλω ολα μαζι ?

μεχρι ποιο ποσο χτυπαει alert ΄ωστε να τα σπασω

Τι χρεωση εχει εθνικη ανα  συναλαγη

χρεωνει και η πειρςως κατι ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, antykaps είπε

Καλησπέρα,,
Αν και αποτι καταλαβα δεν υπαρχει σαφή  αππάντηση εγω θα κανω τα παρακάτω ερωτηματα

Θέλω να μεταφέρω 3.000 στην μανα  μου από εθνική σε Πειραιώς

Θα  εχω θεμα να τα βαλω ολα μαζι ?

μεχρι ποιο ποσο χτυπαει alert ΄ωστε να τα σπασω

Τι χρεωση εχει εθνικη ανα  συναλαγη

χρεωνει και η πειρςως κατι ?

Ευχαριστώ

4-5€ είναι η χρέωση.

Έχει να κάνει με τα εισοδήματα που δηλώνετε.

Αν δηλώνετε 5.000€ το χρόνο είναι άλλο και αν δηλώνετε 20.000€ το χρόνο είναι άλλο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

4-5€ είναι η χρέωση.

Έχει να κάνει με τα εισοδήματα που δηλώνετε.

Αν δηλώνετε 5.000€ το χρόνο είναι άλλο και αν δηλώνετε 20.000€ το χρόνο είναι άλλο.

Μπορω να δικαιολογησω τα χρηματα

Δηλωνω 20000
να το μεταφέρω όλο το ποσο 1 φορα ?

Δημοσ.

ναι ρε φίλε. σιγά το ποσό. οι κουτοπονηριές δε πιάνουν. λες να μη το έχουν προβλέψει;

αν κάνεις καμια 100στη μεταφορές αυτό είναι χειρότερο διότι δείχνει μια διαρκή σχέση. εξάλλου σε ελέγχους κοιτάνε συνολική κίνηση. πχ ετήσια

Υ.Γ όχι δεν είμαι ειδικός.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, antykaps είπε

Δηλωνω 20000

Το θέμα δεν είναι μόνο αν μπορείς να δικαιολογήσεις εσύ που βρήκες τα χρήματα που της έστειλες, αλλά και η μητέρα σου να αποδείξει ότι έχει δηλώσει και ότι έχει φορολογηθεί για τα χρήματα που της έστειλες.

Επίσης από όσο ξέρω μικροποσά έως 1.000€ δεν αποτελούν προσαύξηση περιουσίας, δεν ξέρω όμως αν τέτοια μικροποσά μπορούν να κινηθούν πάνω από μια φορά το χρόνο.

Αλήθεια, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο αποφεύγεις να της δώσεις τα χρήματα αυτά σε μετρητά, έτσι ώστε με αυτόν τον τρόπο να λυθούν όλα τα προβλήματα πριν καν δημιουργηθούν?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, antykaps είπε

Δηλωνω 20000

Εσυ, 20.000€.

Η μάνα σου ?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Το θέμα δεν είναι μόνο αν μπορείς να δικαιολογήσεις εσύ που βρήκες τα χρήματα που της έστειλες, αλλά και η μητέρα σου να αποδείξει ότι έχει δηλώσει και ότι έχει φορολογηθεί για τα χρήματα που της έστειλες.

Επίσης από όσο ξέρω μικροποσά έως 1.000€ δεν αποτελούν προσαύξηση περιουσίας, δεν ξέρω όμως αν τέτοια μικροποσά μπορούν να κινηθούν πάνω από μια φορά το χρόνο.

Αλήθεια, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο αποφεύγεις να της δώσεις τα χρήματα αυτά σε μετρητά, έτσι ώστε με αυτόν τον τρόπο να λυθούν όλα τα προβλήματα πριν καν δημιουργηθούν?

Καλημερα,

Για να αποφυγω την ταλιπωρία να παω ατηντραπεζα να κανω αναληψη
Και μεχρι να τα δωσω (ειναι σε αλλη πολη) να φοβάμαι μηπως με κλεψουν
Το ιδιοα και απο την πλευρα της μητέρας μου
φοβαται λογω covide να παει τράπεζα  να τα καταθεσει και μεχρι να παει φοβάται την κλοπή

13 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Εσυ, 20.000€.

Η μάνα σου ?

12.000

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
6 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Μπορώ να μεταφέρω ονλαιν απο εθνική σε εθνική 4ψηφιο ποσο; δεν υπάρχει προμήθεια, έτσι;

Οχι

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...