Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω για 6p πηγαινα αλλα εχει παει η τιμη του στν θεο και δινω αυστηρα μεχρι 370 αντε τ παρα πολυ 400... https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=7811257%2C9672674%2C6260915%2C9287438%2C10000553%2C8413492 με βαση και με αυτον εδω τν πινακα π συγκρινω κινητα  το oneplus3 ειδικα σε καμερα ξεφευγει κατα πολυ απο τα αλλα . Στην μπαταρια ειναι τοσο καλο ? Απο υποστηριξη πως τα παει γενικα? 

Δημοσ.

στα 399 ειναι θηριο... Μπαταρια εχει ικανοποιητικη. Και καμερα του δεν ειναι αριστη εξαιρετικη αλλά είναι πολύ καλη. αν το budget σου είναι 400 ειναι μονοδρομος. εαν θες καμερα καλη και ομορφια είναι το s6 στα 360. Και το Μι5s πολύ δυνατό στα 300 με σχετικα καλη cam

Και εγω για 6p πηγαινα αλλα εχει παει η τιμη του στν θεο και δινω αυστηρα μεχρι 370 αντε τ παρα πολυ 400... https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=7811257%2C9672674%2C6260915%2C9287438%2C10000553%2C8413492 με βαση και με αυτον εδω τν πινακα π συγκρινω κινητα  το oneplus3 ειδικα σε καμερα ξεφευγει κατα πολυ απο τα αλλα . Στην μπαταρια ειναι τοσο καλο ? Απο υποστηριξη πως τα παει γενικα? 

μην δίνεις σημασια σε αυτά. μπες σε γειτονικο forum Που ασχολειται αποκλειστικα με κινητα να δεις εμπειριες χρηστών.

Δημοσ.

Το τσεκαρα  τ 1+3 τουμπανο κινητο φαινεται αλλα αυτη η μαλακια το 1 που εχει στν πλατη του και η πισω οψη χαλαει καπως την ΄΄εμφανιση του΄΄ να τ πω ετσι.. Δεν παω σε Κινα μερια γτ αν χαλασει θα πρεπει να περιμενω κανα μηνα και βαλε... Αρα μαλλον 1+3 ή στο LG G5

Δημοσ.

υπάρχει ακομα πιο κτηνος στα 400€ αλλά μετα πάμε ολο και πιο πανω... απλ τσεκαρε για πλακα mi5s Plus

χειροτερη καμερα , πιο '' ασχημο'' εμφανισιακα και 300 ευρω για κινεζο δεν θελω να τα δωσω ειναι η αληθεια .. να εδινα λιγοτερα για το redmi note 4 να πω οκ αλλα για το mi5s μπα...

Δημοσ.

ή να αγορασω με δοσεις ( ειναι καπως να σκασω 1000 ευρω) για τ νεο iphone...

Κανεις δεν τασσεται υπερ της αγορας ιφον εστω και με δοσεις ε ? :P  

Βασικα ερωτηση αλλα γιατι για Android θες να διαθεσεις μεχρι 350-370ευρω ας πουμε αλλα για το Iphone να δωσεις και 1000ευρω?

Γιατι πχ η περιπτωση να παρεις ενα καλο Android κινητο τυπου Galaxy S7 edge(αφου σε ενδιαφερει η μπαταρια και η καμερα),Htc 10 κλπ δεν υπαρχει που ειναι ενδιαμεση χρηματικα?Επισης γιατι βγαζεις απεξω τα προηγουμενα iphone 6s και 6splus που μια χαρα ειναι απο πλευρας επιδοσεων,ιδιο design και φυσικα αισθητα φθηνοτερα?Iphone 6s vs iphone 7 βλεπω εχουν διαφορα περιπου 200ευρω.

και μεταξυ Iphone 6s plus 64gb  και iphone 7 plus η διαφορα ειναι 300ευρω παρακαλω.

Προφανως και κανεις δεν ειναι υπερ των δοσεων για τον πολυ απλο λογο του οτι οσο να ναι ειναι κοροιδια να πρεπει να πληρωνεις καθε μηνα και ενα ποσο για το κινητο(προφανως και δεν απασχολει μονο χρηστες συμβολεων/συνδεσεων ουτως ή αλλως),ποσο μαλλον οταν αυτο αφορα κινητο τηλεφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

για m9 στα 340 ουτε καν να φανταστω ε?

Οχι δεν αξιζει.Μαπα καμερα,μετρια προς κακη αυτονομια,προβληματικος Snap810,αλλα φοβερα μπροστινα ηχεια.Επισης 

Δημοσ.

Οχι δεν αξιζει.Μαπα καμερα,μετρια προς κακη αυτονομια,προβληματικος Snap810,αλλα φοβερα μπροστινα ηχεια.Επισης 

μηπως μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια ρε  παιδια αυτα τα ''τεστ'' ειναι ως ενα βαθμο αληθη? η απλα για τα ματια του κοσμου? θα πρεπει δηλαδη να ειναι αποτρεπτικος παραγωντας για την αγορα μιας συσκευης τετοιου ειδους video?

Δημοσ.

Δικό σού θέμα είναι αυτό!

Αν κακομεταχείριζεσαι τα κινητά σου ίσως να πρέπει να τα λαμβάνεις υπόψη σου!

Εγώ θεωριτηκα έχω πολύ ευλύγιστο κινητό νεξυος 6ρ, πάντα με shinny jeans στην κολοτσεπη το εχω κάτσει άπειρες φορές ακόμα αλφάδι είναι!

Δημοσ.

μηπως μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια ρε παιδια αυτα τα ''τεστ'' ειναι ως ενα βαθμο αληθη? η απλα για τα ματια του κοσμου? θα πρεπει δηλαδη να ειναι αποτρεπτικος παραγωντας για την αγορα μιας συσκευης τετοιου ειδους video?

Εμένα ο όρος που μου έρχεται περισσότερο βλέποντας αυτού του τύπου τα "τεστ" δεν ειναι αν είναι αληθή αλλά το πόσο ηλίθια μπορεί να είναι... Υπάρχει περίπτωση να πιάσει κάποιος το κινητό του για να το σπάσει στη μέση;

Δημοσ.

Ο ανθρωπος στο 0:03-0:06 το λεει οτι οταν βγαινει ενα καινουργιο κινητο κανει τετοιοα τεστ για να δει ποσο πειραγμα αντεχει ενα κινητο. Οποιον δεν τον ενδιαφερουν αυτα απλα δεν τα κοιταζει.

Να θυμισω παντως οτι στην Ελλαδα ειμαστε απο τις πρωτες χωρες με κινητα με σπασμενες οθονες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...