apostolisR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα! Έχω Windows 7, 64bit. Και για antivirus το microsoft security essentials Τον τελευταίο καιρό δεν περνάει καμιά ενημέρωση απο το windows update, και τις 5 τελευταίες ημέρες, ούτε την ενημέρωση του mse (Ορισμός ιών και λογισμικού spyware). Τι σημαίνει αυτό και γιατί γίνεται;
Xristaras12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 αντιβιωτικό δεν έχεις δηλαδή. βγάζει κάποιο error στις ενημερώσεις;
corsair04 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα! Έχω Windows 7, 64bit. Και για antivirus το microsoft security essentials Τον τελευταίο καιρό δεν περνάει καμιά ενημέρωση απο το windows update, και τις 5 τελευταίες ημέρες, ούτε την ενημέρωση του mse (Ορισμός ιών και λογισμικού spyware). Τι σημαίνει αυτό και γιατί γίνεται; για αρχή κανε αυτό
apostolisR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 αντιβιωτικό δεν έχεις δηλαδή. Καλά ναι ισχύει! Είχα απεγκαταστήσει το avg για δικούς μου λόγους και μέχρι να καταλήξω ποιο θα είναι το επόμενο, είπα να κατεβάσω προσωρινά αυτό. Ίσως εκεί την πάτησα κιόλας. Στο windows update δεν βγάζει κάτι. Απλά λέει ότι κάνει λήψη και δεν τελειώνει ποτέ. Και 10 ώρες να το αφήσεις. Στο mse, το ίδιο! @corsair04 Θα το δοκιμάσω αύριο. Ευχαριστώ
17 lines of code Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Ό,τι περνάω 7αρια σε ένα pc,ένα βράδυ μου πήρε,και δεν τελείωσα φυσικά,και μία από τα ίδια. Γενικά,από όταν βγήκαν τα παράθυρα10,οι χρήστες των 7 παλεύουν για τις ενημερώσεις,ενώ είδαμε και pc μετά από ενημέρωση,να μην ξαναανοίγει. Κατέβασε τις ενημερώσεις κατευθείαν από το σάιτ της ms,αφού επιλέξεις να μην γίνονται ενημερώσεις από το winupdate. Καθαρίζεις και τον φακελο C:\Windows\Softwaredistribution\Datastore + Download. Yπάρχουν και κάποιες ενημερώσεις που αν και είναι για άλλα θέματα,βοηθούν την λειτουργία του WU.Με ένα googlαρισμα θα τις βρεις,και πέρνα τες χειροκίνητα. Η ms θα βγάζει τις ενημέρωσεις (και) σε μηνιαία πακέτα πλέον,πέραν των security,οπότε απενεργοποίησε το winupdate,και μια φορά το μήνα,χεράτα. Με τη δέουσα προσοχή και γνώση,το ms essentials μια χαρά επαρκεί. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα