enlightened Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εγώ αν είναι να δώσω 1500€ θα μιλάμε για gaming pc, όχι Ultrabook (κάπου τόσο πάει ο υπολογιστής μου πάντα 1.5-2Κ παρόλο που αλλάζω κομμάτι κομμάτι και έχω πάνω από 10 χρόνια να δώσω τόσα μαζεμένα) Τις φοιτητικές μου ανησυχίες τις κάλυψα με λάπτοπ των 500€ Οι φοιτητικές μου ανησυχίες καλύπτονται και με το netbook που μας έδωσαν στην α' Γυμνασίου. Δεν είναι αυτή η ουσία. Ρώτησα επειδή το κόμμεντ σου υποννοούσε ότι ενδιαφέρεσαι για αγορά. Πάντως όλοι εδώ πέρα έχουν μπει για το δράμα, δεν είδα κάποιον να ενδιαφέρεται πραγματικά για τη συσκευή, μπλα μπλα μπλα το δικό μου πουλί είναι μεγαλύτερο και φθηνότερο μπλα μπλα μπλα αλλά καμία ουσία. 1
Papakaliati Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Οι φοιτητικές μου ανησυχίες καλύπτονται και με το netbook που μας έδωσαν στην α' Γυμνασίου. Δεν είναι αυτή η ουσία. Ρώτησα επειδή το κόμμεντ σου υποννοούσε ότι ενδιαφέρεσαι για αγορά. Πάντως όλοι εδώ πέρα έχουν μπει για το δράμα, δεν είδα κάποιον να ενδιαφέρεται πραγματικά για τη συσκευή, μπλα μπλα μπλα το δικό μου πουλί είναι μεγαλύτερο και φθηνότερο μπλα μπλα μπλα αλλά καμία ουσία. Προσωπικα ενδιαφερομαι και ειμαι στην φαση που με ψηνω. Του χρονου εκτιμω οτι θα πεσει κανα 200ρι ευρω (συμφωνα με αυτα που ακουγονται και την ιστορια των macbook). Το μονο που σκεφτομαι, ειναι αμα υπαρχουνε βελτιωσεις του χρονου, κυριως haptic interaction στο touchbar. 15αρι με 512 ssd θα παρω αμα το αποφασισω.
logistoulis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Οι φοιτητικές μου ανησυχίες καλύπτονται και με το netbook που μας έδωσαν στην α' Γυμνασίου. Δεν είναι αυτή η ουσία. Ρώτησα επειδή το κόμμεντ σου υποννοούσε ότι ενδιαφέρεσαι για αγορά. Πάντως όλοι εδώ πέρα έχουν μπει για το δράμα, δεν είδα κάποιον να ενδιαφέρεται πραγματικά για τη συσκευή, μπλα μπλα μπλα το δικό μου πουλί είναι μεγαλύτερο και φθηνότερο μπλα μπλα μπλα αλλά καμία ουσία.Δε χρειάζεται να ενδιαφέρομαι για την αγορά ώστε να χαρώ που η apple τιμολογει όπως τιμολογει Εντάξει πέρα από το τεχνολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και το κοινωνικοοικονομικό, αφού είναι premium ας το παίρνουν οι premium Για τους άλλους που θέλουν μηλαρακι σωνει και ντε κρίμα, αλλά έτσι είναι..ή θυσία ή κανένα μηλαρακι Επίσης με ενθουσιαζουν κι άλλα πράγματα όπως το ότι κάποιοι θα δώσουν αυτά τα επιπλέον χρήματα ή θα αρκεστουν ξαφνικά σε μικρότερο μοντέλο προκειμένου να συνεχίσουν να έχουν μήλο Όλα αυτά είναι σεμινάρια για το πού μπορεί να φτάσει το μάρκετινγκ τα κέρδη μιας εταιρείας και είναι βεβαίως πολύ ενδιαφέροντα να τα παρακολουθεί κάνεις Στο χώρο της τεχνολογίας αν κάποιος άλλος τα κάνει αυτά, η αγορα θα τον επαναφέρει στα ίσια του, όμως στην περίπτωση της apple είναι φοβερά αξιοπερίεργο μέχρι πόσο πίσω θα κάνει ο καταναλωτής από τις πραγματικές του ανάγκες ώστε να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του Βέβαια τώρα επειδή το παραχεσαν και πάτησαν πολλούς κάλλους, ίσως υπάρξει μία αντίδραση από τους καταναλωτές, ίσως και πάλι όχι.. Περιμένω με αγωνία να ανακοινωθούν πωλήσεις και να δω μελλοντικά μοντέλα (χαρακτηριστικά/τιμολογηση), απλά και μόνο για να παρατηρησω την ανθρώπινη συμπεριφορά Εμένα πάνω σε αυτό είναι το ενδιαφέρον μου πάντως, χωρίς να είμαι κι εγώ ο ίδιος βέβαια απόλυτα ορθολογικός καταναλωτής
enlightened Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δε χρειάζεται να ενδιαφέρομαι για την αγορά ώστε να χαρώ που η apple τιμολογει όπως τιμολογει Εντάξει πέρα από το τεχνολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και το κοινωνικοοικονομικό, αφού είναι premium ας το παίρνουν οι premium Για τους άλλους που θέλουν μηλαρακι σωνει και ντε κρίμα, αλλά έτσι είναι..ή θυσία ή κανένα μηλαρακι Επίσης με ενθουσιαζουν κι άλλα πράγματα όπως το ότι κάποιοι θα δώσουν αυτά τα επιπλέον χρήματα ή θα αρκεστουν ξαφνικά σε μικρότερο μοντέλο προκειμένου να συνεχίσουν να έχουν μήλο Όλα αυτά είναι σεμινάρια για το πού μπορεί να φτάσει το μάρκετινγκ τα κέρδη μιας εταιρείας και είναι βεβαίως πολύ ενδιαφέροντα να τα παρακολουθεί κάνεις Στο χώρο της τεχνολογίας αν κάποιος άλλος τα κάνει αυτά, η αγορα θα τον επαναφέρει στα ίσια του, όμως στην περίπτωση της apple είναι φοβερά αξιοπερίεργο μέχρι πόσο πίσω θα κάνει ο καταναλωτής από τις πραγματικές του ανάγκες ώστε να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του Βέβαια τώρα επειδή το παραχεσαν και πάτησαν πολλούς κάλλους, ίσως υπάρξει μία αντίδραση από τους καταναλωτές, ίσως και πάλι όχι.. Περιμένω με αγωνία να ανακοινωθούν πωλήσεις και να δω μελλοντικά μοντέλα (χαρακτηριστικά/τιμολογηση), απλά και μόνο για να παρατηρησω την ανθρώπινη συμπεριφορά Εμένα πάνω σε αυτό είναι το ενδιαφέρον μου πάντως, χωρίς να είμαι κι εγώ ο ίδιος βέβαια απόλυτα ορθολογικός καταναλωτής Αυτοί που θέλουν το μηλαράκι απλά για να έχουν το μηλαράκι, καλώς ή κακώς είναι η συντριπτική πλειοψηφία. Αυτό είναι το κατόρθωμα της εταιρείας. Να βλέπεις το μήλο και να γουστάρεις. Την ώρα που θα δεις έναν με Macbook σε μια καφετέρια και δε θα πεις "κοίτα τον παπάρα τι κάνει", δε θα σκεφτείς τίποτα, σαν να έβλεπες έναν Dell, τότε θα είναι και το τέλος της εταιρείας. Αν αύριο αυτοί που παίρνουν το μήλο απλά για να έχουν μήλο, σταματήσουν να αγοράζουν προϊόντα Apple, η εταιρεία θα εκφυλιζόταν. Ας μη γελιόμαστε, είναι μηδαμινές οι περιπτώσεις που αγοράζουν Αpple επειδή δεν υπάρχουν ενναλακτικές. Ο πυρήνας της Apple είναι αυτό το cult που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια, η τυφλή στήριξη των πιστών ακολούθων της. Αυτή είναι η πραγματικότητα, και αυτό την έχει καταστήσει ως το πιο valuable brand του κόσμου. TLDR; Η Apple και το marketing της, παλιά νέα. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2016 από enlightened
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Και μιας που αχος βαρυς ακουγεται για τιμες, τιμολογησεις και τα τοιαυτα: οι περισσοτεροι (ενδεχομενως) δεν εχουν ιδεα,για το γεγονος οτι, στην εποχη τους Apple laptop "διαμαντια" οπως τα Powerbook και Ibook, τιμολογιακως παλευανεμε τα....Genesis(!), Gericom(!!), WiseCom(!!!), εκτος βεβαιως των Turbo-x και Μultirama...! Και το "παλευανε", οχι δεναποτελει σχημα λογου: Πριν τον...τρεντυμποισμο(sic), που επεβαλαν τα Ipod και κυριως Iphone, οποιος επελεγε Apple,μαλιστα θεωρουνταν τυπος ιδιαιτερως "περιεργος", στα ορια του πα(πα)ρια! Κι αυτο, ακομη και απο τον ειδικο Τυποτης Πληροφορικης στην Ελλαδα, ναι..! Ως αποδειξη, δειτε το κραταιοτατο RAM [του ΔΟΛ, περιοδου παντως πριν το 2005] 1
atheatos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Και μιας που αχος βαρυς ακουγεται για τιμες, τιμολογησεις και τα τοιαυτα: οι περισσοτεροι (ενδεχομενως) δεν εχουν ιδεα, για το γεγονος οτι, στην εποχη τους Apple laptop "διαμαντια" οπως τα Powerbook και Ibook, τιμολογιακως παλευανε με τα....Genesis(!), Gericom(!!), WiseCom(!!!), εκτος βεβαιως των Turbo-x και Μultirama...! Και το "παλευανε", οχι δεν αποτελει σχημα λογου: Πριν τον...τρεντυμποισμο(sic), που επεβαλαν τα Ipod και κυριως Iphone, οποιος επελεγε Apple, μαλιστα θεωρουνταν τυπος ιδιαιτερως "περιεργος", στα ορια του πα(πα)ρια! Κι αυτο, ακομη και απο τον ειδικο Τυπο της Πληροφορικης στην Ελλαδα, ναι..! Ως αποδειξη, δειτε το κραταιοτατο RAM [του ΔΟΛ, περιοδου παντως πριν το 2005] Προφανώς η πλειοψηφεία που κραζουν την Apple, δεν την γνωριζαν πριν το 2005 ή ακομα και πριν το 2000. Οταν τους λεμε οτι 30 χρονια τωρα εχει αυτη την τακτικη και αυτοι απλα "κοιμοντουσαν" νομιζουν οτι τους κανουμε πλακα ή τα λεμε για να την υπερασπιστουμε . Η αληθεια αυτη ειναι και σε όποιον αρεσει. Εξαιροντας οσους ειναι κατω απο 30 οι υπολοιποι που κραζετε την Apple ειστε, ειτε ασχετοι με την ιστορια των υπολογιστων ,ειτε σχετικοι που όμως χασατε το στοιχημα οτι η Apple θα κλεισει.....και τωρα βριζετε αυτους που σας εκαναν να χασετε το στοιχημα. Ο εγωισμός και η μη παραδοχη της παραγματικοτητας ειναι αρρωστεια... 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ομως ο logistoulis παραπανω εχει δικιο, μιλωντας για παρατηρηση -και ερμηνεια κατοπιν-της ανθρωπινης συμπεριφορας -και, θα τολμουσα να ελεγα, οχι μονο της καταναλωτικης Προσωπικως εχω υπερασπιστει(!) την Apple, με γραπτα κειμενα μου στον ειδικο τυπο πληροφορικηςτουλαχιστον 3 φορες αρκετα χρονια πισω: τοτε που ακομη και το Linux ηταν περισσοτερο "αποδεκτο"σε σχεση για παραδειγμα με Puma-Jaguar-Panther.. Μιλαμε για -ιδιοτυπως βεβαια- πετρινα χρονια Μαλιστα σε 1 απο αυτα ειχα υπερασπιστει και τον...Steve Jobs, αναφεροντας περιπου το αυτονοητο,πως δηλαδη: ανθρωπος που εχει αλλους, να δουλευουν τοσο πολυ (σχεδον..ηλιθιωδως!) για εκεινον,δεν μπορει να θεωρειται αποτυχημενος, η ηλιθιος! Και αυτο γιατι ο θεωρουμενος σημερα ως γκουρουJobs, πισω στην εποχη εκεινη, ακομη κι απο 'μεγαλα κεφαλια' του ειδικου τυπου @ Ελλαδα -& εκτος-θεωρουνταν εντελως...αποτυχημενος -εως ηλιθιος!- συγκρινομενος με τον, θεοποιημενο, Bill Gates
Papakaliati Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Η απλα παιρνεις κατι του στυλ https://www.amazon.de/Multiple-Ethernet-Netzwerk-Netzwerkadapter-Chromebook-Notebooks/dp/B00WTVLYYE/ref=sr_1_27?s=computers&ie=UTF8&qid=1478111034&sr=1-27&keywords=USB-C+Hub και με 10 ευρω εχεις αυτα και επιπλεον μια ακομη usb typ A. Χαζουλικα ποστς. PS: Ακομη και στο windows laptop που εχω στην δουλεια, με dock station δουλευω. Το προβλημα ειναι οτι προφανως η μια συνδεση usb 3 προφανως και δεν σηκωνει να μου δωσει usb 3 speed για συσκευες, μιας και εχω και 2 οθονες συνδεδεμενες. Αμα ητανε thunderbolt 3 dock, δεν θα ειχα αυτο το προβλημα. 1
Unabomber Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Επισης και αυτο αλλα και αυτο, με enthernet
AlexKane Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ο Steve περιγράφοντας τη σημερινή aapl και τα προϊόντα της.
atheatos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Νομιζω πως με 4 thunderbolt 3 και τους καταλληλους adapters συνδεεις παρα πολυ περισσοτερα πραγματα απο οτι με μια thunderbolt 3 ,4 usb 3, μια hdmi κτλ. που εχουν τα περισσοτερα laptop. Ο Steve περιγράφοντας τη σημερινή aapl και τα προϊόντα της. Axaxa καλο... απο ποτε η Apple ειναι μονοπώλειο? Κανενα στοιχηματακι βαζεις οτι αυτα που λεει αφορουν παρα μονο την δικη σου αρρωστημενη φαντασια? Αντε για να μην πω και του χρονου, σε δυο χρόνια απο τωρα. Τι λες ?
AlexKane Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Axaxa καλο... απο ποτε η Apple ειναι μονοπώλειο? Από πάντα, εκτός και άν εσύ αγοράζεις mac με mac os από αλλού (ξέρεις εσύ ). Κανενα στοιχηματακι βαζεις οτι αυτα που λεει αφορουν παρα μονο την δικη σου αρρωστημενη φαντασια? Επίπεδο όχι αστεία. Αντε για να μην πω και του χρονου, σε δυο χρόνια απο τωρα. Τι λες ? Λοιπον παιδια γεια και τα λέμε του χρόνου.... Σε βρίσκω λίγο αναποφάσιστο! Του χρόνου ή σε δύο; Το 'χεις χάσει ήδη το στοίχημα
Digital-Entity Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Έλα να βλέπω να πέφτουν λεφτά για αντάπτορες http://9gag.com/gag/ao293mx
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Την ώρα που θα δεις έναν με Macbook σε μια καφετέρια και δε θα πεις "κοίτα τον παπάρα τι κάνει", δε θα σκεφτείς τίποτα, σαν να έβλεπες έναν Dell, τότε θα είναι και το τέλος της εταιρείας. Ουσιαστικά επιβεβαιώνεις την άποψη ότι τα Mac είναι για φιγούρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα