Προς το περιεχόμενο

Αγορά αυτοκινήτου

GeorgeHellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σε όλους. Ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί το 156 του 99 που υπάρχει στη φαμίλια. Λέγαμε για ένα μικρό αυτοκινήτου περίπου στα 13-15 χιλιάρικα. Λόγω γνωστού στη σουζουκι λέγαμε για το baleno. Άλλοι υποψήφιοι είναι το φιέστα αν και έχει αρκετά χρόνια στην αγορά. Γενικά έχετε κάποια άλλη πρόταση; γνώμες για το baleno?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υγ. Δεν με ενδιαφέρει το κορολα του συμφορουμιτη χαχαχαχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα το Baleno πρίν μερικές μέρες (έρευνα αγοράς για εκμετάλλευση ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων).

Υποτίθεται οτι είναι αδελφό όχημα του Swift,δίνοντας έμφαση στους μεγαλύτερους χώρους.Παραδόξως το μικρότερο Suzuki μου έδωσε την εντύπωση οτι είναι πιο "δεμένο" σάν αμάξι απο το Baleno.

Είναι άνετο και όντως,ανταγωνίζεται σε χώρους αμάξια μεγαλύτερης κατηγορίας.

Το εσωτερικό του είναι κάπως... meh,με σκληρά πλαστικά παντού.

Θετικό οτι έχει Bluetooth και δισκόφρενα πίσω,ακόμα και στην βασική έκδοση. 

Απέφυγε τον ασθματικό Ν/Α 1,2 κινητήρα με 90 άλογα και προσανατολίσου στον νέο 1000αρι turbo με τα 112 άλογα.Κινεί το όχημα σαφώς καλύτερα και παραμένεις εντός budget.

Infotainment έχεις μόνο στην έκδοση GLX,άλλα με 17000 που ζητάει θα μπορούσες κάλλιστα να πάς σε Ford Focus 1.0 Business που είναι σαφώς πιο πλήρες σάν όχημα.

To Fiesta μετράει 8 χρόνια ζωής σάν πλατφόρμα και ο 1000αρης ecoboost σχεδόν 5.

Είχα το 1,6 Sport και έχω οδηγήσει το νεότερο ecoboost.Μπορώ με σιγουριά να πώ οτι το Baleno δέν μπορεί να συγκριθεί μαζί του,τόσο άπο άποψη οδηγικής συμπεριφοράς όσο και σε ποιότητας κατασκευής.Αν το Baleno έχει χώρους που παραπέμπει σε μεγαλύτερο όχημα,το Fiesta κάνει κάτι αντίστοιχο απο άποψη στησίματος/γενικότερου πατήματος στον δρόμο.

Αν μου ζητούσες να βρώ κάτι αρνητικό στο μικρό της Ford,θα έλεγα οτι ο εξοπλισμός του (που έχει μείνει σχεδόν απαράλλαχτος),είναι παρωχημένος τεχνολογικά. 

Παρ' ολο που τάσσομαι υπέρ του Fiesta,σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα θα αντικατασταθεί με το 8ης γενιάς μοντέλο,οπότε θα σε συμβούλευα να περιμένεις.

Επεξ/σία από Tenshi
  • Like 2

Το ότι ένα μοντέλο είναι κάποια χρόνια στην αγορά δεν είναι απαραίτητα κακό. Άλλωστε στα τόσα χρόνια έχουν εμφανιστεί τα όποια προβλήματα οπότε και ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις.

Γειά σε όλους. Ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί το 156 του 99 που υπάρχει στη φαμίλια. Λέγαμε για ένα μικρό αυτοκινήτου περίπου στα 13-15 χιλιάρικα. Λόγω γνωστού στη σουζουκι λέγαμε για το baleno. Άλλοι υποψήφιοι είναι το φιέστα αν και έχει αρκετά χρόνια στην αγορά. Γενικά έχετε κάποια άλλη πρόταση; γνώμες για το baleno?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υγ. Δεν με ενδιαφέρει το κορολα του συμφορουμιτη χαχαχαχα

Μόνο για καινούριο σκέφτεσαι; αν θες για δεύτερο χέρι πάρε corolla 3-4 ετών, 20 χρόνια τα βγάζει για την πλάκα του, κοιμάσαι ήσυχος χωρίς προβλήματα.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη σε Fiesta 1.0 ecoboost 100 (ή και 125 αν με έπαιρνε οικονομικά).

Μακάρι να βγάλει κάποιος άλλος κάτι αντάξιο, έστω και τόσα χρόνια μετά...

Το baleno δεν μου αρέσει καθόλου μέσα (όχι ότι η μούρη είναι πολύ καλύτερη...).

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1

Η αλήθεια είναι πως πριν 2 χρόνια που είχα δοκιμάσει το φιέστα, αυτό θα αγόραζα, αν και τελικά πήραμε το swift λόγω γνωστού στη σουζούκι. Για τον ίδιο λόγω προσανατολιζόμαστε πάλι για σουζούκι, γιατί πιστεύω αλλιώς είναι να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο στο service. Πάντως θα ρίξω μια ματιά και στο φόκους, ωραίο μου φάνηκε.. Για πιο κινητήρα λέγατε?

editQ είδα πως αυτό με τα 125 άλογα έχει κατανάλωση 8-9 λίτρα

• Moderators

editQ είδα πως αυτό με τα 125 άλογα έχει κατανάλωση 8-9 λίτρα

Ούτε καν.

Γύρω στο 6,8 έχει (μικτή χρήση) με νορμάλ οδήγηση.

Με πολύ συντηρητικό πόδι έχει ~5,8 και ~7,5-7,8 χωρίς συντηρητική οδήγηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε καν.

Γύρω στο 6,8 έχει (μικτή χρήση) με νορμάλ οδήγηση.

Με πολύ συντηρητικό πόδι έχει ~5,8 και ~7,5-7,8 χωρίς συντηρητική οδήγηση.

Καλώς τότε.. θα του ρίξω μια ματιά )

edit: Καμιά γνώμη για το mitsubishi spacestar>?

Επεξ/σία από GeorgeHellas

• Moderators

Είναι ολοφρεσκο μοντέλο αυτό, δεν νομίζω να βρεις κάποιον να το έχει.

Στην έκθεση σχετικά συμπαθητικό μου φάνηκε. Αλλά πολύ πλαστικουρα μέσα και τσοχα στην οροφή, κλασικό japan φτηνουλι. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...