Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουνε κάμποσα για specs, πχ αυτό: link

BTW ποιο είναι το μοντέλο της μητρικής σου; Αν δεν το γράφει το πρόγραμμα δες κάτω απο τις μνήμες, πρέπει να γράφει κάτι γράμματα.

Δημοσ.

Υπάρχουνε κάμποσα για specs, πχ αυτό: link

BTW ποιο είναι το μοντέλο της μητρικής σου; Αν δεν το γράφει το πρόγραμμα δες κάτω απο τις μνήμες, πρέπει να γράφει κάτι γράμματα.

Τι χαρακτηριστικά θέλεις να στα γράψω γιατί έτσι όπως μου τα εμφανίζει δεν μου αρέσει..?

Δημοσ.

Τον επεξεργαστή και το σόκετ του, το μοντέλο της μητρικής και τις μνήμες.

• Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo T5500 1.66 GHz
  • 2x 512  DDR2-SDRAM

Δεν μπορώ να βρω το socket και το μοντέλο της μητρικής.. Πως θα τα βρω αυτα?

έκτος αν η μητρική είναι αυτό που διαβάζω απο κάτω...

• HannStar J MV-4      94V-0 0642

οπότε αν είναι αυτό πρέπει να με βοηθήσετε να βρω το socket.

μέσα στην Intel που μπήκα εμφανίζει ότι είναι αυτό..

• Sockets Supported       PBGA479, PPGA478
Δημοσ.

Για επεξεργαστή δες τον ίδιο ή κάποιον καλύτερο. Το καλό του 7200 είναι οτι είναι πιο γρήγορος αλλά δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος οτι θα πάρει μπρος το λάπτοπ. Ο άλλος είναι ακριβώς ο ίδιος, T5500 σε socket M.

Μνήμες παίρνει DDR2 αρα θες 1 module 4200. Δες αυτό: link ή κάτι αντίστοιχο.

Τροφοδοτικό πάρε ένα universal έτσι για την δοκιμή. 19V θέλει το λάπτοπ σου.

O κωδικός της μητρικής σου πρέπει να είναι αυτός ή κάποιος παραπλήσιος:  DAKW3MB16E5

Δημοσ.

Για επεξεργαστή δες τον ίδιο ή κάποιον καλύτερο. Το καλό του 7200 είναι οτι είναι πιο γρήγορος αλλά δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος οτι θα πάρει μπρος το λάπτοπ. Ο άλλος είναι ακριβώς ο ίδιος, T5500 σε socket M.

Μνήμες παίρνει DDR2 αρα θες 1 module 4200. Δες αυτό: link ή κάτι αντίστοιχο.

Τροφοδοτικό πάρε ένα universal έτσι για την δοκιμή. 19V θέλει το λάπτοπ σου.

1. Δεν είναι σίγουρο δηλαδή με τον 7200 ε? Λέω αν είναι καλύτερος να έπαιρνα αυτόν..
  2. Με τα μεταφορικά τι παίζει? τι κόστος έχουν?
  3. Μήπως να αγοράσω και ένα ανεμιστηράκι αφού κάνω που κάνω την κίνηση?
Δημοσ.

Κοίτα, 2€ έχει, και εγώ αυτόν θα έπαιρνα αλλά στην περίπτωση που βιάζεσαι ο 5500 είναι ο σίγουρος.

Μεταφορικά τα γράφει απο κάτω, δεν έχει απο όσο βλέπω κανένα απο τα 3.

Fan πάρε αλλά δύσκολο να είναι αυτό, αφού δουλεύει πρέπει να είναι ΟΚ. In any case αν θες να σου βρω κανένα βγάλε αυτό που έχεις και ανέβασε το φωτογραφίες μπρος πίσω και μέτρα και την απόσταση απο τις τρύπες με τις βίδες. Αλλιώς δες εδώ κανένα που να έχει ίδιο ακριβώς κονέκτορα, ίδιες τρύπες στις ίδιες θέσεις και τα χρώματα στα καλώδια να πάνε με την ίδια σειρά.

Δημοσ.

Κοίτα, 2€ έχει, και εγώ αυτόν θα έπαιρνα αλλά στην περίπτωση που βιάζεσαι ο 5500 είναι ο σίγουρος.

Μεταφορικά τα γράφει απο κάτω, δεν έχει απο όσο βλέπω κανένα απο τα 3.

Fan πάρε αλλά δύσκολο να είναι αυτό, αφού δουλεύει πρέπει να είναι ΟΚ. In any case αν θες να σου βρω κανένα βγάλε αυτό που έχεις και ανέβασε το φωτογραφίες μπρος πίσω και μέτρα και την απόσταση απο τις τρύπες με τις βίδες. Αλλιώς δες εδώ κανένα που να έχει ίδιο ακριβώς κονέκτορα, ίδιες τρύπες στις ίδιες θέσεις και τα χρώματα στα καλώδια να πάνε με την ίδια σειρά.

Αν κοιτάξεις λίγο στις προηγούμενες σελίδες έχω βγάλει και φωτό απο το ανεμιστιράκι.. μήπως βοηθάει?

Σε ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.

Το ανεμιστιρακι το ειχες βγαλει απο την ψυκτρα οταν αλλαζες παστες να το καθαρισεις η απλα το καθαρισες απο πανω μονο ? 

Δες εδω που θελω να καταληξω.  Δεν ειναι Ιδιο με το δικο σου αλλα παρε μια ιδεα. Θελει καθαρισμα και απο μεσα η ψυκτρα, και αν δεν το εχεις κανει τοτε καλο θα ηταν να το κανεις. 92c ειδα σε μια φαση σε ενα βιντεο σου. πολυ μου φαινεται.

Δημοσ.

Το ανεμιστιρακι το ειχες βγαλει απο την ψυκτρα οταν αλλαζες παστες να το καθαρισεις η απλα το καθαρισες απο πανω μονο ? 

Δες εδω που θελω να καταληξω.  Δεν ειναι Ιδιο με το δικο σου αλλα παρε μια ιδεα. Θελει καθαρισμα και απο μεσα η ψυκτρα, και αν δεν το εχεις κανει τοτε καλο θα ηταν να το κανεις. 92c ειδα σε μια φαση σε ενα βιντεο σου. πολυ μου φαινεται.

Σε ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά ναι το έχω καθαρίσει πλήρες.

• Like 1
Δημοσ.

Δες αν αυτό σου κάνει: link

Η σειρά των καλωδίων στον κονέκτρα αν δεν είναι ίδια το πολύ πολύ να τα βγάλεις και να τα βάλεις σωστά όταν σου έρθει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ήρθαν μερικά ανταλλακτικά απο το ebay και τα πέρασα στο λαπτοπ. λειτουργεί προς το παρον καλα.. αντικατεστησα το τροφοδοτικό και τον επεξεργαστή... όμως οι μνήμες ram δεν μου ηρθαν και μου επέστρεψαν τα χρήματα. που μπορώ να βρω αμεσα μνήμες ? έχετε κατι να προτείνεται?

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Γιατί δεν ψάχνεις εδώ στις αγγελίες; Βρες κάποιον κοντά σου, βάλε μπαταρία στο λάπτοπ και πήγαινε να τις δεις. Αλλιώς κοίτα απο Αγγλία στο ebay.

Τρέξε ένα prime95 λίγο (βλέπε τις θερμοκρασίες με HWmonitor και μην πάνε πάνω απο 90) να δεις αν όλα πάνε καλά.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Γιατί δεν ψάχνεις εδώ στις αγγελίες; Βρες κάποιον κοντά σου, βάλε μπαταρία στο λάπτοπ και πήγαινε να τις δεις. Αλλιώς κοίτα απο Αγγλία στο ebay.

Τρέξε ένα prime95 λίγο (βλέπε τις θερμοκρασίες με HWmonitor και μην πάνε πάνω απο 90) να δεις αν όλα πάνε καλά.

Τελικά βρήκα και μνήμες αλλά μάλλον τσάμπα τα αγόρασα όλα.. Το Λαπτοπ σβήνει πάλι. Μάλλον θα το πετάξω στα σκουπίδια γιατι μου έχει σπάσει τα νεύρα. Απ ότι φαίνεται τίποτα απ όλα αυτά δεν χρειαζόταν αλλαγή.

Έκανα και φορματ, πέρασα τα Windows 7 Home και ξαφνικά ενώ προσπαθούσε να κατεβάσει ενημερώσεις έσβησε και απο εκείνη την στιγμή πάλι τα ίδια.. Με το που μπαίνει στα Windows μετά απο λίγο σβήνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...