Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πήγαινε στην εκτέλεση και τρέξε το msconfig, εκεί στην καρτέλα εκκίνηση συστήματος πάτα το κουμπί για προχωρημένους και τίκαρε αυτό που λέει πάνω αριστερά αριθμός επεξεργαστών και βάλτο 1. Πάτα οκ, κάνε επανεκκίνηση και δες αν μέσα στο λειτουργικό σταματήσει τα κλεισίματα.

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για πήγαινε στην εκτέλεση και τρέξε το msconfig, εκεί στην καρτέλα εκκίνηση συστήματος πάτα το κουμπί για προχωρημένους και τίκαρε αυτό που λέει πάνω αριστερά αριθμός επεξεργαστών και βάλτο 1. Πάτα οκ, κάνε επανεκκίνηση και δες αν μέσα στο λειτουργικό σταματήσει τα κλεισίματα.

Φίλε μου καλησπέρα.. έκανα κάτι άλλο και δουλεύει μέχρι στιγμής μια χαρά..

τοποθέτησα πάλι ενδιάμεσα απο επεξεργαστή - πάστα και το χάλκινο που ακουμπάει πάνω στον επεξεργαστή ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και δεν έχει σβήσει απο το βράδυ έως σήμερα καθόλου. Επίσης το λαπτοπ δεν καίει απο κάτω όπως ήταν πριν..

Δημοσ.

τοποθέτησα πάλι ενδιάμεσα απο επεξεργαστή - πάστα και το χάλκινο που ακουμπάει πάνω στον επεξεργαστή ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και δεν έχει σβήσει απο το βράδυ έως σήμερα καθόλου. Επίσης το λαπτοπ δεν καίει απο κάτω όπως ήταν πριν..

Μάλλον δεν έπρεπε να το λογοπίασω.. :-(   έκανα εγκατάσταση drivers και προγράμματα τσάμπα... με το που τα τελείωσα όλα έκανε επανεκκίνηση και ...... σβήνει αμέσως. Τώρα δεν προλαβαίνει ούτε στα Windows να μπεί γιατι σβήνει.. Να το πετάξω καλύτερα?

Δημοσ.

Κάνε το παραπάνω με τον επεξεργαστή για δοκιμή.

Γνωρίζεις μοντέλο μητρικής;;?P/n

Αυτή πρέπει να είναι η μητρική του: DAKW3MB16E5

θερμοκρασίες είχες δει καθόλου;

Κάτι σελίδες πιο πίσω λέει για 70ρια με youtube να παίζει. Αλλά κάρτα γραφικών δεν βλέπω πουθενά να υπάρχει :/

Δημοσ.

Γνωρίζεις μοντέλο μητρικής;;?P/n

Μητρική είναι η HannStar JKV-4 94V-0 0642

θερμοκρασίες είχες δει καθόλου;

όχι δεν ΄μπορώ να δω γιατί δεν μπαίνει κάν στα Windows μέσα..σβήνει

Κάνε το παραπάνω με τον επεξεργαστή για δοκιμή.

Αυτή πρέπει να είναι η μητρική του: DAKW3MB16E5

Κάτι σελίδες πιο πίσω λέει για 70ρια με youtube να παίζει. Αλλά κάρτα γραφικών δεν βλέπω πουθενά να υπάρχει :/

Ναι τόσο μου έβγαζε.. θερμοκρασίες απο κάρτα γραφικών εννοείς?

σε safe mode δουλεύει;

Δεν ανοίγει καν.. με το που εμφανίζει την πρώτη εικόνα να πατήσεις F2 να μπείς στο BIOS μετα απο 5 δεύτερα σβήνει.

Υπάρχει περίπτωση κάποιο απο τα Drivers να έκανε την ζημιά?

Δημοσ.

Βγάλε τον σκληρό δίσκο και κάνε boot me Live CD/ USB μιας διανομής λινουξ να δεις αν δουλευει το hardware σωστά .

Θα πρότεινα μια εκ των mint , Lxle που είναι φορτωμένες με αρκετά προγράμματα και δουλευουν σχεδόν παντού με την πρώτη

Δημοσ.

Βγάλε τον σκληρό δίσκο και κάνε boot me Live CD/ USB μιας διανομής λινουξ να δεις αν δουλευει το hardware σωστά .

Θα πρότεινα μια εκ των mint , Lxle που είναι φορτωμένες με αρκετά προγράμματα και δουλευουν σχεδόν παντού με την πρώτη

Θα το δοκιμάσω και αυτό αλλά άκου να δείς τυχαία τι ανακάλυψα.. Υπάρχει περίπτωση να τα έχει φτήσει το βύσμα εκεί που μπαίνει το τροφοδοτικο στο λάπτοπ? Να σου πω γιατί..

βρήκα σε ένα σημείο (όταν δηλαδή το τροφοδοτικό είναι σε κάθετη θέση ) δεν σβήνει το λαπτοπ.. Αν είναι σε οποιαδήποτε άλλη σβήνει. Επίσης το άφησα ανοιχτό για αρκετές ώρες και μόλις κούνησα το τροφοδοτικό έσβησε..

Δημοσ.

Πιθανό είναι να φταίει το βύσμα του τροφοδοτικού (μου έχει τύχει κι εμένα)

Πιθανό είναι να έχει πιτσικάρει η αντίστοιχη υποδοχή του βύσματος στο λάπτοπ και να μην κάνει καλή επαφή

Να υποθέσω ότι η μπατταρία είναι εντελώς νεκρή και δεν κρατάει φορτίο (πχ να το λειτουργήσεις 15-20 λεπτά) ;

Μακάρι να είναι αυτό...

Δοκίμασε με ένα άλλο τροφοδοτικό καθώς και το τροφοδοτικό σου σε κάποιο άλλο λαπτοπ αν υπάρχει η δυνατότητα αυτή.

Δημοσ.

Πιθανό είναι να έχει πιτσικάρει η αντίστοιχη υποδοχή του βύσματος στο λάπτοπ και να μην κάνει καλή επαφή

Να υποθέσω ότι η μπατταρία είναι εντελώς νεκρή και δεν κρατάει φορτίο (πχ να το λειτουργήσεις 15-20 λεπτά) ;

Μακάρι να είναι αυτό...

Δοκίμασε με ένα άλλο τροφοδοτικό καθώς και το τροφοδοτικό σου σε κάποιο άλλο λαπτοπ αν υπάρχει η δυνατότητα αυτή.

Τροφοδοτικό έχω πάρει καινούριο.. Μάλλον το βύσμα στο λαπτοπ φταίει..

Η μπαταρία έχει βγει knock out εδω και χρόνια..

Δημοσ.

Μακάρι να είναι αυτό...

είναι εύκολο να αλλάξω το βύσμα αυτό στο λαπτοπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...