Προς το περιεχόμενο

"MyLucky123"...θα το σπασω!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι με avast, μαζι με mbam και super για σκαναρισματα. Εκει που ημουν face, χωρις να κανω κατι, με πεταει ο chrome, κανει εγκατασταση το emulec (κατι σαν το emule) και κανει και εγκατασταση τον chrome και καλα αλλα απο αλλη εταιρια. Και στον chrome μου εβαλε σαν αρχικη σελιδα το mylucky123.

Ξεκιναω με adwcleaner, μετα  mbam και μετα super. Βρηκανε αρκετη σαβουρα.

Με το που μπαινω σε κανονικη λειτουργια μετα απο ολα αυτα, το ψευτικο chrome ακομη εκει. Παω πινακα ελεγχου δεν υπηρχε. Το εσβησα χειροκινητα απτο program files. Μονο το emulec εσβησα απτον πινακα. Αντε λεω ξεμπερδεψα. Μπαινω chrome, αντε λεω ολα καλα. Δεν περναει ενα μισαωρο, τσαφ τα ιδια! Ε τωρα λεω θα σου γ*** το τρικι τρικι.

Εχει τυχει σε κανεναν? Τι στο καλο? Να χωσω και αλλα προγραμματα? hitman, emsisoft, eset online?

Σημειωση, δεν εκανα τιποτα στο facebook, στην αρχικη χαζευα.

• Like 2
Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο το αντιμετώπισα στο PC ενός φίλου με Malwarebytes (την δωρεάν έκδοση, μάλιστα).

Κάνεις scan, βρίσκει κάποιες χιλιάδες Issues, τα επιλύει, και τέλος πας και κάνεις χειροκίνητα την αλλαγή του homepage από τον Chrome σου, και απεγκαθιστάς και την επιλογή για search που λογικά σου έχει προσθέσει σαν πάροχο.

--bonus points για το "τρίκι τρίκι".

Δημοσ.

Την δωρεαν εβαλα. Επισης ολα τα προγραμματα ενημερωμενα.

Χαχαχα τα αλλαξα ολα απο τον chrome. Το ξαναεκανε.

Δημοσ.

Κάθε βράδυ είναι ένα φίνο βράδυ για φορμάτ και καθαρό στήσιμο!

~αστειεύομαι. Απλά προσωπικά δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αφιερώσω τόσο χρόνο να επαναφέρω ένα compromised PC με πάνω από 1 tool, όταν μπορώ (απλά εύκολα και οικονομικά) να κάνω φορμάτ. Αλλά δεν έχω 8000 προγράμματα να ξαναπεράσω, και προφανώς έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο.

Δημοσ.

Αυτο ειναι το θεμα. Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να κατσω να κανω format αυτη τη στιγμη. Οσο χρονο και αν εχω. Θα κοιταξω αυτο με το shortcut.

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις και κανέναν άλλο browser (εννοείται αφού καθαρίσεις πρώτα). Βάλε ff και δες αν στο κάνει και εκεί.

Αν δεν το κάνει σημαίνει ότι ο chrome έχει μολυνθεί άγρια και καλύτερα να πάρεις backup αν χρειάζεσαι κάτι π.χ. τα bookmarks και να τον διαγράψεις τελείως και να τον ξαναστήσεις καθαρά.

Δημοσ.

Περασε τα πανδεινα το λειτουργικο. Κουμπωσα, adwcleaner, mbam, super, hitman pro, emsisoft, dr web cureit, eset online που αναφερθηκε. Ολα, καποια σαβουρα βρηκαν. ΟΛΑ ομως. Ειτε ηταν στον φακελο temp ειτε οχι. Διεγραψα και τελειως τον chrome με revo pro. Προς το παρον ολα οκ. Θα δειξει.

Επισης, αλλαξα προστασια. Περασα το 360 total essential. Φαινεται ελαφρυ και πολλα υποσχομενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...