Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα,σημερα ξαφνικα μετα απο εναμιχη χρονο χρησης με το συγκεκριμενο ποντικι ανοιξα τον υπολογιστη και το μεσσαιο κλικ απλα δεν λειτουργουσε...δοκιμασα και στο software της log που εχει το key mapping και οσο και να παταγα κλικ δεν τα "εβλεπε" οπως στα αλλα κουμπια.Κοιταξα και λιγο στο google και ειχαν και αλλοι παρομοια προβληματα τα τελευταια χρονια σε logitech ποντικια...Ομως διαβασα οτι και καλα το προβλημα μια παρουσιαζοταν και μια οχι...εχει βρεθει καποια λυση?ΕΠισης ποιες θα επρεπε να ειναι οι κινησεις μου απο δω και περα.Απο οσο θυμαμαι το ποντικι εχει αγοραστει απο πλαισιο λογω του οτι εδινε 3 χρονια εγγυση αν και ακομα εγω ειμαι πριν τα 2...Απλως δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω την αποδειξη,υποθετω οτι θα το βρουν στο συστηνα. Απλα δεν ηθελα να μπλεξω μαζι τους και να μιλαγα κατευθειαν με ελληνικη αντιπροσωπεια της logitech...Υπαρχει?Αν ναι ποια ειναι...?Γιατι απο το site δεν βλεπω να βγαζω ακρη απλα φορτωνει συνεχεια σταματαει ξαναφορτωνει προφανως καποιο θεμα εχει προς το παρον... Αν καποιος εχει εμπειρια απο την συγκεκριμενη εταιρια ας γραψει να μου πει τι βηματα να ακολουθησω. edit:Βρεθηκε η αποδειξη!Και οπως γραφων ειναι 3 ετων απο το Πλαισιο!
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω ότι από το κατάστημα θα έχεις πολύ πιο γρήγορο αποτέλεσμα. Το πας για έλεγχο, διαπιστώνουν το πρόβλημα και γίνεται η αλλαγή. Από logitech θα φας σίγουρα 10 εργάσιμες.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 αν τους ζητησω πιστωτικο παιζει να μου δωσουν?η θα μου το αλλαξουν μ ενα ιδιο?επισης απο τι βλεπω στην αποδειξη το ποντικι το πηρα 59,99 και τωρα εχει 69,99 αν μου δωσουν πιστωτικο αυτο θα ειναι στην τιμη που αγοραστηκε σωστα? Σε συγκριση με το Corsair M65 RGB τι λεει?αξιζει η μεταβαση?κανει 15 ευρο παραπανω το Laser και 20 το optical
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα