Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση. Εκανα τα οσα μου ειπες και ανοιξα τα δεδομενα,Εχω ιντερνετ μεσω δεδομενων απλα δεν μπορω να μπω στη σελιδα του myinternet. Μου βγαζει μηνυμα να κλεισω το wireless και να μπω μεσω δικτυου το οποιο και κανω. ΠΑρολα αυτα εξακολουθει το μηνυμα.

Κανω κατι λαθος?

Μια απ'τα ιδια.. bugαρει η σελιδα λογικα.

ΥΓ: Ειμαι What's up βεβαια.. παιζει ρολο?

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση. Εκανα τα οσα μου ειπες και ανοιξα τα δεδομενα,Εχω ιντερνετ μεσω δεδομενων απλα δεν μπορω να μπω στη σελιδα του myinternet. Μου βγαζει μηνυμα να κλεισω το wireless και να μπω μεσω δικτυου το οποιο και κανω. ΠΑρολα αυτα εξακολουθει το μηνυμα.

Κανω κατι λαθος?

Το ίδιο θέμα είχα και εγώ, τελικά έφταιγε η συσκευή μου. Σε άλλη συσκευή που δοκίμασα την sim μου άνοιγε κανονικά το myinternet. Τελικά με ένα factory reset έστρωσε.

Lenovo k3 note έχω και cosmocarta.

Δημοσ.

Το ίδιο θέμα είχα και εγώ, τελικά έφταιγε η συσκευή μου. Σε άλλη συσκευή που δοκίμασα την sim μου άνοιγε κανονικά το myinternet. Τελικά με ένα factory reset έστρωσε.

Lenovo k3 note έχω και cosmocarta.

Μια απ'τα ιδια.. bugαρει η σελιδα λογικα.

ΥΓ: Ειμαι What's up βεβαια.. παιζει ρολο?

Μήπως απλά είχατε ενεργοποιημένη την "εξοικονόμηση δεδομένων" στον browser? Αν ναι, αυτό έφταιγε (σε περνάει από proxy της google, οπότε φαίνεται ότι πας να ανοίξεις τη σελίδα από δίκτυο εκτός Cosmote)

• Like 2
Δημοσ.

Κανω κατι λαθος?

Δοκίμασε να κάνεις μια εκκαθάριση δεδομένων και προσωρινής μνήμης στον browser από τη διαχείριση των εφαρμογών (εκτός κι αν έχεις αποθηκευμένους σελιδοδείκτες και κωδικούς χρήστη, οπότε απόφυγέ το αυτό γιατί θα τους χάσεις).

Επίσης, όσοι έχετε δίκαρτο κινητό προσέξτε μήπως επιχειρείτε να μπείτε με τα δεδομένα της άλλης κάρτας και λαμβάνετε το μήνυμα για το wifi.

Ειδάλλως, πιθανότατα συμβαίνει αυτό που αναφέρει ο panos1550 (αν δεν κάνω λάθος, σε περιηγητές όπως ο Opera Mini είναι προεπιλεγμένο το να χρησιμοποιείται proxy).

Δημοσ.

Μήπως απλά είχατε ενεργοποιημένη την "εξοικονόμηση δεδομένων" στον browser? Αν ναι, αυτό έφταιγε (σε περνάει από proxy της google, οπότε φαίνεται ότι πας να ανοίξεις τη σελίδα από δίκτυο εκτός Cosmote)

Aytο ηταν φιλε. Με Opera δεν μπορουσα να μπω με edge μπηκα κανονικα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε μένα σίγουρα δεν έφταιγε αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...