louben Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Απλά, κλείνεις τα δεδομένα του κινητού μετά το πέρας της προσφοράς. Για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά, όσον αφορά την αποφυγή κάποιας χρεώσης, στέλνουμε "MI" στο 1333 (χωρίς τα εισαγωγικά) κι ενεργοποιούμε μόνιμα την υπηρεσία My Internet, με την οποία δεν χρεωνόμαστε, όταν καταναλωθούν ή λήξουν τα mb, ακόμα κι αν έχουμε τα δεδομένα στο κινητό μας ενεργοποιημένα. Emeνα παλι αυτο δε λειτουργει. Αν και εχω ενεργοποιημενο το my internet με προτρεπει να στειλω start στο 1333 και σε αναλογες περιπτωσεις μετα το τελος της προσφορας περναει αυτοματα στη χρεωση 1 ευρω την ημερα. Πρεπει να ξαναστειλω end day στο 1333 τουλαχιστον 1 ημερα μετα τη ληξη δηλαδη το λιγοτερο -1 ευρω. Κανω κατι λαθος.
Manos5686 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μόλις το ενεργοποίησα σε whats up. Ευχαριστώ TS
Vista32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Emeνα παλι αυτο δε λειτουργει. Αν και εχω ενεργοποιημενο το my internet με προτρεπει να στειλω start στο 1333 και σε αναλογες περιπτωσεις μετα το τελος της προσφορας περναει αυτοματα στη χρεωση 1 ευρω την ημερα. Πρεπει να ξαναστειλω end day στο 1333 τουλαχιστον 1 ημερα μετα τη ληξη δηλαδη το λιγοτερο -1 ευρω. Κανω κατι λαθος. Από τη στιγμή που κάποιος ενεργοποιεί το myinternet, δεν πρέπει να ξανασχοληθεί με end day κτλ. Στείλε START στο 1333 (είναι απαραίτητο για να μπορέσεις να μπεις ίντερνετ, αν είχες στείλει end day την προηγούμενη φορά), μπες στο myinternet.cosmote.gr και βεβαιώσου ότι είναι ενεργή η υπηρεσία (σου ζητάει να την ενεργοποιήσεις, αν δεν είναι είναι ήδη ενεργή, προκειμένου να συνεχίσεις στη σελίδα). Από εκεί κι έπειτα, εφόσον όλα είναι εντάξει, δεν χρειάζεται να ξαναστείλεις ούτε end day ούτε τίποτα. Κάθε φορά που δεν θα έχεις mb, θα δέχεσαι μήνυμα ότι δεν μπορείς να περιηγηθείς στο διαδίκτυο και, αν ανοίγεις τον browser, θα σε πετάει στην αρχική σελίδα του myinternet και θα σε ενημερώνει για τα μηδενικά mb. Από εκεί μπορείς να αγοράσεις και κάποιο πακέτο δεδομένων, αν το επιθυμείς.
gkarabid Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μόλις το ενεργοποίησα σε whats up. Ευχαριστώ TS Πως γίνεται ρε φίλε ;σε τρία νούμερα που έχω αποστολή sms ΔΩΡΑ ,στο 1256 που γράφει ότι ή υπηρεσία δεν είναι εφικτή (κάτι τέτοιο)...
Vista32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Πως γίνεται ρε φίλε ;σε τρία νούμερα που έχω αποστολή sms ΔΩΡΑ ,στο 1256 που γράφει ότι ή υπηρεσία δεν είναι εφικτή (κάτι τέτοιο)... ΠΣΚ στο 1330 στέλνεις.
lek88 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δοκίμασε και μου λέει : '' Ευχαριστούμε για το μνμ σας. Η προσφορά έχει λήξει! '' Έληξε αυτό ε? Δεν έχω καρτοσυμβολαιο και δεν ήξερα ότι λήγει νωρίτερα αυτό. Emeνα παλι αυτο δε λειτουργει. Αν και εχω ενεργοποιημενο το my internet με προτρεπει να στειλω start στο 1333 και σε αναλογες περιπτωσεις μετα το τελος της προσφορας περναει αυτοματα στη χρεωση 1 ευρω την ημερα. Πρεπει να ξαναστειλω end day στο 1333 τουλαχιστον 1 ημερα μετα τη ληξη δηλαδη το λιγοτερο -1 ευρω. Κανω κατι λαθος. Βάλε αυτή την εφαρμογή να βλέπεις πόσα έχεις καταναλωσει και όταν δεις και φτάσεις στο όριο απλά κλείσε τα δεδομένα. Δες αν σε βολέψει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.liteΔεν σου κόβει τα mb αυτόματα αλλά είναι πολύ καλή λύση να παρακολουθεις την κατανάλωση των mb και του WiFi σου.
Innersense Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Emeνα παλι αυτο δε λειτουργει. Αν και εχω ενεργοποιημενο το my internet με προτρεπει να στειλω start στο 1333 και σε αναλογες περιπτωσεις μετα το τελος της προσφορας περναει αυτοματα στη χρεωση 1 ευρω την ημερα. Πρεπει να ξαναστειλω end day στο 1333 τουλαχιστον 1 ημερα μετα τη ληξη δηλαδη το λιγοτερο -1 ευρω. Κανω κατι λαθος. Από τη στιγμή που κάποιος ενεργοποιεί το myinternet, δεν πρέπει να ξανασχοληθεί με end day κτλ. Στείλε START στο 1333 (είναι απαραίτητο για να μπορέσεις να μπεις ίντερνετ, αν είχες στείλει end day την προηγούμενη φορά), μπες στο myinternet.cosmote.gr και βεβαιώσου ότι είναι ενεργή η υπηρεσία (σου ζητάει να την ενεργοποιήσεις, αν δεν είναι είναι ήδη ενεργή, προκειμένου να συνεχίσεις στη σελίδα). Από εκεί κι έπειτα, εφόσον όλα είναι εντάξει, δεν χρειάζεται να ξαναστείλεις ούτε end day ούτε τίποτα. Κάθε φορά που δεν θα έχεις mb, θα δέχεσαι μήνυμα ότι δεν μπορείς να περιηγηθείς στο διαδίκτυο και, αν ανοίγεις τον browser, θα σε πετάει στην αρχική σελίδα του myinternet και θα σε ενημερώνει για τα μηδενικά mb. Από εκεί μπορείς να αγοράσεις και κάποιο πακέτο δεδομένων, αν το επιθυμείς. Sorry για το off topic αλλά είμαι λίγο προβληματισμενος.Επειδή μου την έσπαγε και εμένα αυτό με τη χρέωση 1€ ημερησιας εισοδου στο intermet όταν δεν ειχα mb από πακέτο, είπα να στείλω και εγώ MI στο 1333.Το ερώτημα μου είναι, τώρα όταν τελειώνουν τα mb από πακέτο, σίγουρα δεν θα συνεχίζει την πρόσβαση με άλλον τρόπο/άλλη χρέωση και θα περιμένει ενεργοποίηση νέου πακέτου mb; 1
infin1tyGR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Εγώ που έχω το My Internet, αν δεν έχω ενεργοποιημένο πακέτο, με αφήνει μόνο να μπαίνω χωρίς χρέωση στο 0.facebook.com, στο m.whatsup.gr και να χρησιμοποιώ την εφαρμογή του What's Up. Αν πάω να μπω σε άλλη σελίδα μου βγάζει να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο Internet. 1
panos0100 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 ευχαριστώ και εγώ γαμάτη προσφορά και τσάμπα
Vista32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Sorry για το off topic αλλά είμαι λίγο προβληματισμενος.Επειδή μου την έσπαγε και εμένα αυτό με τη χρέωση 1€ ημερησιας εισοδου στο intermet όταν δεν ειχα mb από πακέτο, είπα να στείλω και εγώ MI στο 1333.Το ερώτημα μου είναι, τώρα όταν τελειώνουν τα mb από πακέτο, σίγουρα δεν θα συνεχίζει την πρόσβαση με άλλον τρόπο/άλλη χρέωση και θα περιμένει ενεργοποίηση νέου πακέτου mb;Εφόσον είναι σίγουρα ενεργοποιημένη η συγεκριμένη υπηρεσία, η απάντηση είναι ναι. 1
louben Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Από τη στιγμή που κάποιος ενεργοποιεί το myinternet, δεν πρέπει να ξανασχοληθεί με end day κτλ. Στείλε START στο 1333 (είναι απαραίτητο για να μπορέσεις να μπεις ίντερνετ, αν είχες στείλει end day την προηγούμενη φορά), μπες στο myinternet.cosmote.gr και βεβαιώσου ότι είναι ενεργή η υπηρεσία (σου ζητάει να την ενεργοποιήσεις, αν δεν είναι είναι ήδη ενεργή, προκειμένου να συνεχίσεις στη σελίδα). Από εκεί κι έπειτα, εφόσον όλα είναι εντάξει, δεν χρειάζεται να ξαναστείλεις ούτε end day ούτε τίποτα. Κάθε φορά που δεν θα έχεις mb, θα δέχεσαι μήνυμα ότι δεν μπορείς να περιηγηθείς στο διαδίκτυο και, αν ανοίγεις τον browser, θα σε πετάει στην αρχική σελίδα του myinternet και θα σε ενημερώνει για τα μηδενικά mb. Από εκεί μπορείς να αγοράσεις και κάποιο πακέτο δεδομένων, αν το επιθυμείς. Ευχαριστω για την απαντηση. Εκανα τα οσα μου ειπες και ανοιξα τα δεδομενα,Εχω ιντερνετ μεσω δεδομενων απλα δεν μπορω να μπω στη σελιδα του myinternet. Μου βγαζει μηνυμα να κλεισω το wireless και να μπω μεσω δικτυου το οποιο και κανω. ΠΑρολα αυτα εξακολουθει το μηνυμα. Κανω κατι λαθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα